Az arab horoszkóp szerint hogyan birkózol meg a mindennapok nehézségeivel?



A születési dátumod alapján kiderül, hogy hogyan véded meg magad.Parittya (január 21. – február 18.): A pókerarcodnak köszönhetően alaposan megleped a környezetedet, amikor mégis kiderül, hogy valójában milyen érzelmek munkálnak benned a felszín alatt.

Fejsze (február 19- március 20.): Képes vagy nagyon sokáig tűrni, így a környezeted néha úgy ítéli meg, hogy már túlzás, amit elviselsz. Amikor azonban eljutsz arra a pontra, ahol eleged lesz, akkor kitör belőled a legkíméletlenebb harcos, aki őszintén a másik szemébe mondja a véleményét.

Tőr (március 21. – április 20.): Rengeteget taktikázol, és szinte az összes lépésedet előre megtervezed. Amikor valaki meglep a támadásával, akkor a harcmodorod ugyanolyan éles, mint a tőr pengéje.

Buzogány (április 21. – május 21.): Téged nem lehet eltántorítani a céljaidtól. Kitartóan harcolsz, és soha nem adod fel a küzdelmet. Ugyanakkor ok nélkül nem indítasz támadást, de ha úgy alakul, hogy konfliktusba kerülsz, akkor a földbe döngölöd a másik felet. Ezzel a környezeted is tisztában van, ezért úgy gondolják, hogy te egy olyan kemény ember vagy, akinél jobb nem kihúzni a gyufát.

Csillag (május 22. – június 21.): Olyan ember vagy, aki soha nem adja fel a harcot, hisz mindig van egy utolsó ötleted, fegyvered, aminek bevetésével a legkilátástalanabb helyzetekben is képes vagy győzni. A kiváló ötleteid miatt sokan nagyra tartanak, de ne vállald át mások helyett a felelősséget!

Hosszú kés (június 22. – július 22.): Nem szereted a konfliktusokat. Ugyan igyekszel kerülni az éles helyzeteket, mégis a családodért a végsőkig hajlandó vagy kiállni, és mindenáron próbálsz nyugodt életet biztosítani a számukra. A tudásodnak és megalapozott ismereteidnek hála sikerül magasra törnöd a szakmádban, a kollégáid pedig egyre jobban megbíznak benned.

Kard (július 23. – augusztus 23.): Legjellemzőbb tulajdonságod a nagyvonalúság. Emellett egyenes, a véleményét mindig nyíltan közlő személy is vagy, viszont erősen küzdesz a képességeid elismeréséért, ezért pedig arra is hajlandó vagy, hogy szerepet játssz. Valójában észre kellene venned, hogy az emberek akkor is megbecsülnek, ha ezt nem mutatják ki állandóan.

Kés (augusztus 24. – szeptember 23.): A késhez hasonlóan rád is jellemző, hogy ízekre szeded az ellenfeledet, ha ennek szükségét látod, viszont harcolni csak azokért a dolgokért szoktál, amelyek a legfontosabbak a számodra. Ha valami elveszti az érdeklődésedet, akkor rögtön keresel egy új szenvedélyt.

Lánc (szeptember 24. – október 23.): Te csak akkor kezdesz harcba, ha tényleg nincs más választásod, ugyanis kiválóan képes vagy meghallgatni és elfogadni mások véleményét, nézetét. Mivel a szociális beállítottságod igazán erős, ezért általában elkerülnek a konfliktusok, viszont amikor úgy alakul, hogy védelmedbe kell venned az igazadat, akkor nem sokáig hezitálsz ezt megtenni. Nem szeretsz másokat provokálni, a céljaidat viszont mindig eléred, igaz lassan és magad módján.

Arab tőr (október 24. – november 22.): Soha nem hagyod, hogy becsapjanak, és aprólékosan megbosszulsz mindent. Mivel nehezen felejtesz, ezért senki sem kerülheti el a sorsát, ha az utadba áll. Kimondottan szereted a feszültséget, ezért sokszor provokálod az embereket, olykor pedig a ravaszságod segítségével jársz túl a másik eszén.

Íj (november 23. –december 21.): Hosszú távra tervezel, viszont a jelenben olykor óvatlan vagy. Gyakran előfordul, hogy előbb beszélsz, mintsem átgondolnád a szavaidat, és olyan kockázatokat vállalsz, amelyek miatt veszélybe kerülhetsz. Ugyanakkor bátor és nyílt ember vagy, aki egyenes háttal vállalja a kudarcait.

Lándzsa (december 22. – január 20.): A megjegyzéseid nagy pontossággal találnak célt, de amikor csak lehet, kerülöd a konfliktusokat, és csak végszükség esetén kezdeményezel vitát. Ha mégis harcra kerül a sor, akkor is vigyázol a tekintélyedre, az elveidre.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló