A személyiségedről mesél, hogy melyik a kedvenc napod a Teremtés TörténetbőlVálaszd ki az alábbi képről azt, amelyik a leginkább tetszik, majd olvasd el a neked szóló elemzést!

A szentírások szerint Isten hat nap alatt teremtette az Univerzumot. Az első nap az eget és a földet, a másodikon az égboltozatot, a harmadikon szárazföldet, a negyediken a csillagokat és a bolygókat, az ötödiken vízi élőlényeket, a hatodikon a szárazföldi élőlényeket.

A te dolgod csupán annyi, hogy válaszd ki az alábbiak közül a Teremtés Történetének azt a napját, amelyik a leginkább tetszik, majd olvasd el, a neked szóló elemzést!1. Amikor Isten az eget és a földet teremtette: Ha az első nap a kedvenced a Teremtés Történetből, akkor kissé félénk személyiség vagy, így nagy kihívást jelent számodra az, hogy új emberekkel ismerkedj meg.

Amikor másokkal próbálsz beszélgetni és a témákra figyelni, akkor úgy érzed, hogy ez szellemileg teljesen kimerít. Habár az esetek többségében félénk vagy, mégis ha valaki kedvesen próbál közeledni hozzád, akkor képes vagy könnyen megnyílni és megmutatni az igazi énedet.

2. Amikor Isten az égboltozatot teremtette: Annak alapján, hogy a második nap a kedvenced a Teremtés Történetből, az mondható el rólad, hogy ambivalens vagy, ugyanis szívesen töltöd az idődet egyedül, de azt is imádod, ha a barátaiddal vacsorázhatsz, miközben figyelheted őket.

Szeretsz új emberekkel ismerkedni, és nagyon jól táncolsz. Te egyszerre vagy introvertált és extrovertált, méghozzá úgy, hogy egyik oldalad sem dominánsabb a másiknál.

3. Amikor Isten a szárazföldet teremtette: Ha az összes közül a harmadik nap tetszik neked a legjobban a Teremtés Történetből, akkor míg az extrovertáltakat feltölti az, hogy másokkal beszélhetnek, addig téged ugyanez kimerít.

Te sokkal jobban szereted a csöndes, békés környezetet, mert csak ilyen körülmények között tudod igazán feltölteni az energiakészleteidet. Neked arra is szükséged van, hogy elmélkedhess és emberileg fejlődhess. Rád az is jellemző, hogy mindig jó alaposan átgondolsz mindent. A munkád esetében képes vagy hatalmas erővel koncentrálni, ha erre van szükség.

4. Amikor Isten a csillagokat és a bolygókat teremtette: Ha úgy döntöttél, hogy a negyedik nap a kedvenced a Teremtés Történetből, akkor rendkívül extrovertált, élénk és impulzív személy vagy, ráadásul képes vagy elmondani mindent, ami benned van.

Egyedül lenni nemigen szeretsz, ugyanis annak örülsz a legjobban, ha mások társaságában töltheted az idődet. Emellett szükséged van a változatosságra, így igényled az új helyek felfedezését és az új élmények gyűjtését. Mentálisan rendkívül erős, szellemileg pedig elképesztően éber vagy.

5. Amikor Isten a vízi élőlényeket teremtette: Ha az ötödik nap a kedvenced a Teremtés Történetből, akkor ez alapján jellemző rád, hogy mindennél jobban szereted, ha körülötted minden nyugodt és barátságos. Ilyenkor szívesen töltöd az idődet mások társaságában.

A választásod alapján az is elmondható rólad, hogy képes vagy arra, hogy mások felé pozitív energiákat árassz, így szinte mindenkinek át tudod adni a belőled sugárzó derűt. Emellett nagyszerű üzleti érzékkel rendelkezel, mindig le tudsz csapni a legelőnyösebb lehetőségre, és igyekszel mindenből kihozni a maximumot.

6. Amikor Isten a szárazföldi élőlényeket teremtette: Ha a hatodik nap a kedvenced a Teremtés Történetből, akkor kissé extrovertált személyiséggel vagy megáldva, ám ennek ellenére mégis sokszor úgy tűnik, hogy befelé fordulsz, és kissé félénk vagy, de ez valójában csalóka. Örömmel találkozol a különféle személyiségű emberekkel, és szeretsz ismerkedni.

Mivel a személyiséged és a megjelenésed elragadó, ezért gyakran te kerülsz a figyelemközéppontjába. Ez azonban olykor már nem imponáló, hanem inkább frusztráló a számodra, ezért néha megpróbálsz a háttérbe vonulni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló