Reggeli meditációs gyakorlat a csillagjegyed szerint



Ezt tanácsolja neked a meditációs horoszkóp!Kos: Ülj le egy székre, húzd ki magad, a kezeidet, tenyérrel felfelé, tedd a combodra! Csukd be a szemed! Hagyd, hogy a gondolataid tovább száguldjanak, de ne figyelj oda azokra! Lélegezz nyugodtan, miközben igyekezz a nyugalomra koncentrálni! Ezzel a belső tartással haladj végig az előtted álló nap legfontosabb részein.

Bika: Ülj le egy székre úgy, hogy a lábaid érintsék a földet! Szívd be mélyen a levegőt, majd fújd ki, összesen háromszor, majd képzeld el, hogy összenőttél a földdel, amelyen a lábaid nyugszanak. Képzeld el, hogy feltöltődsz a Föld energiájával, ami egész nap veled lesz.

Ikrek: Felkelés után nyisd ki az ablakot! Csukd be a szád, a karjaidat tárd ki nyitva, oldalra, majd végy mély lélegzetet, amíg a mellkasod megemelkedik. Ekkor zárd össze a karjaidat úgy, hogy mindkét kezed érje a mellkasodat, miközben lélegezz mélyeket.

Rák: Felkelés után zuhanyozz le meleg, vagy langyos vízzel, közben pedig képzeld el, hogy a bőrödön végig folyó víz egész napra feltölt energiával. Alaposan törölközz meg, miközben képzeld el, hogy a szárítkozással újra lezárod a bőröd, ami áthatolhatatlan lesz, és megvéd téged egész nap.

Oroszlán: Ébredés után azonnal vedd fel a kapcsolatot a szíveddel. Ezt úgy tedd, hogy ahogy reggel kinyitod a szemed, kelj fel és ülj le egy székre! Tedd a bal kezed a mellkasodra, a szíved fölé, majd tedd rá a jobb kezedet! A légzésed ritmusára gyakorolj könnyed nyomást a szívedre, miközben képzeld el, hogy szeretettel telve fogod át a szívedet a kezeiddel.

Szűz: Ébredés után egyből felkelnél és leülnél egy székre. Próbálj ellazulni, miközben képzeld el, hogy megnyugszol, a gondolataid szabadon szárnyalnak. Ez eleinte nem lesz könnyű, hiszen így újabb gondolataid támadnak, de idővel menni fog!

Mérleg: Felkelés után odamennél a lakásod azon pontjára, amely kellemes a számodra. Amikor ott vagy, akkor állj terpeszbe, csukd be a szemed, majd tárt karokkal lélegezz kicsit intenzívebben. Ezután nyújtsd ki a karjaidat magad elé, és lassan forgasd a felsőtestedet, miközben koncentrálj egy pontra a mellkasod közepén.

Skorpió: Ébredés után ne kelj fel, hanem fordulj a hátadra és könnyedén tárd szét a karjaidat! Ebben a pózban lélegezz mélyeket, összesen hétszer, majd emlékezz azokra, akiket egykor szerettél, de ma már nem lehetnek veled. Képzeld el, hogy energiát kapsz mindegyiküktől!

Miután végeztél a gyakorlattal, mindig mondj köszönetet nekik, és búcsúzz el tőlük! Ha a meditációs gyakorlatot minden reggel elvégzed öt percen keresztül, akkor a napjaid intenzívebbek és kielégítőbbek lesznek.

Nyilas: Miután felkeltél, menj a kedvenc helyedre a lakásodban, majd képzeld el, hogy bal kezedben íjat fogsz, a jobbal pedig megfeszíted az ideget egy nyílvesszővel. Összpontosíts az aznapi célodra, de a képzeletbeli nyíl hegyével ne a konkrét célra célozz, hanem az ég felé tartsd. A kilövés után tehát a nyílvessző az ég felé szálljon, és csak akkor érje el a célt, amikor a föld felé fordul.

Bak: Felkelés után egyből elvégzel egy ötperces meditációs gyakorlatot, amit kezdj azzal, hogy kiválasztod ehhez a lakásod legmegfelelőbb helyét. Ha megvan, akkor állj egyenesen, csukd be a szemed, majd néhányszor lélegezz mélyen be és ki. Ezután képzeld el, hogy egy hegy tetején állva lenézel a távoli völgybe.

Vízöntő: Menj az otthonodnak arra a pontjára, amely a legkellemesebb számodra, majd ott becsukod a szemed és kitárod a karod. Ezután pár percig képzeld el, hogy a karod mozgatásával képes vagy elrepülni oda, ahova csak szeretnél. Ha ezt a meditációs gyakorlatot minden reggel elvégzed, akkor hamarosan sokkal örömtelibbek lesznek a napjaid.

Halak: Miután felkeltél végezz el egy ötperces meditációs gyakorlatot, ami úgy néz ki, hogy tárd ki a karjaidat, majd képzeld el, hogy kapcsolatban állsz az univerzum egészével, és egy vagy vele.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló