Papuccsal ütötte az arcát a nagyi, hogy megszabaduljon az erőszakos nagyapátólSötét családi titkokról meséltek az egyik közösségi oldal felhasználói.Általában az emberek szeretik elhallgatni a családi titkokat, ám néhányan most kivételt tettek, és elmesélték a Reddit nevű közösségi oldalon a családjuk legsötétebb titkait, amit ők is csak akkor tudtak meg, amikor ehhez már elég idősek voltak.

1. „Még a 60-as években a nagymamám első férje borzasztóan erőszakos és bántalmazó volt, de ezt jól leplezte, így a nagymamám nem tudta beadni a válókeresetet, mert nem volt bizonyítéka a sérüléseire. Annak érdekében, hogy megszabaduljon a férjétől, a nagyim papuccsal ütögette az arcát.”

2. „A nagymamámnak egy nap elege lett abból, hogy a nagypapám minden nap verte őt, ezért megpróbálta megölni egy fejszével, de a nagyapám kivédte a támadást, így csak a hüvelykujját vesztette el. A nagymamám a születésem előtt elhagyta őt.”

3. „10 éves koromban meghalt az unokatestvérem és az apukája. Sokáig azt hittem, hogy halálos balesetet szenvedtek, de amikor idősebb lettem, akkor kiderült, hogy az apuka öngyilkos lett, majd néhány hónappal később az unokatestvérem is megölte magát. Ez nagyon szomorú, még úgy is, hogy alig ismertem őket.”

4. „Egy ideig nálunk laktak az unokatestvéreim, amit nagyon élveztem, mert így olyan volt, mintha minden nap ottalvós bulit tartanánk. Később megtudtam, hogy valójában az unokatestvéreim anyukájának mentális problémái voltak, ezért a gyámügyesek elvették tőle a gyerekeit. Az anyukám ekkor felajánlotta, hogy addig nálunk lehetnek az unokatestvéreim, amíg a testvére jobban nem lesz. A nagynénim mentális állapota sokat javult, így újra ő neveli az unokatestvéreimet.”

5. „A nagymamám legendás pitéje szupertitkos recept alapján készült. Később kiderült, hogy valójában egy élelmiszerboltban vette, aztán csak kitette egy szép tálba.”

6. „Egyszer a Facebookon írt nekem egy srác, hogy megkérdezze, nem vagyunk-e rokonok az apámmal, akinek elég szokatlan vezetékneve volt. Eleinte azt hittem, hogy csak egy rajongó, ugyanis főiskolás voltam, a srác pedig velem egy idős. Így derült ki, hogy apám megcsalta az anyukámat, és van egy velem egyidős féltestvérem.”

7. „Apukám és a nővére között 16 év korkülönbség van. A nővére titokban szült egy kislányt, aki nagyjából egyidős lehet az apámmal. A család ezt nem mondta el az apámnak addig, amíg egyetemre nem ment. Mivel egy kisvárosban laktak, ezért könnyen előfordulhatott, hogy apám az unokahúgával randizott kamaszkorában.”

8. „Az apám akkor ejtette teherbe az anyámat, amikor a középiskolában tanította. Az apám akkor 30 éves volt és nős, anyukám pedig a 15 éves diákja volt. Azt követően, hogy összejöttek, az apám elvált, majd elvette anyukámat egy olyan államban, ahol 16 éves kortól engedélyezett a házasság. Két hónappal a bátyám születése előtt házasodtak össze.”

9. „Kiderült, hogy az unokatestvérem valójában a féltestvérem, ugyanis az anyukám teherbe esett főiskolás korában, a gyerekét pedig örökbe fogadta a nagynéném és a nagybácsim.”

10. „Öt éves koromban kaptam egy ‘bentlakásos bébiszittert’, aki hajlani kettőkor költözött be hozzánk. Később megtudtam, hogy valójában az anyukám unokatestvére meggyilkolt két gyereket, és a tárgyalása idejére magunkhoz vettük a lányát. Ő az egyetlen halálsoron lévő rab a megyében, ahol élek.

11. „Elég valószínű, hogy a nagybácsim kioltotta két ausztrál rendőr életét a 80-as évek végén.”

12. „Kiskorában megerőszakolták a nagybácsimat. Miután ezt elmondta a nagyszüleimnek, azok nemcsak, hogy nem hittek neki, hanem még meg is verték, és kitagadták a családból, amiért szégyent hozott a fejükre egy ilyen hazugsággal.”

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló