Milyen ajándékkal lep meg a Tavasz Tündére?Az általad választott lap alapján kiderül, hogy milyen meglepetésre számíthatsz az évszakban.

A sötét, borongós tél után nagy reményekkel vetjük bele magunkat a tavaszba, ami a változás, az újdonságok és a megújulás időszaka, aminek három havában biztos, hogy csodás meglepetésekben lesz részünk, részben a Tavasz Tündérének köszönhetően, aki olyan ajándékkal készül, ami a te tavaszodat is bearanyozza.

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen ajándékot kaphatsz az évszakban, akkor válassz egyet az alábbi lapok közül, majd olvasd el, hogy mi lesz, amivel a Tavasz Tündére megpróbálja a te tavaszodat is csodás időszakká varázsolni!1. Csodamogyoró: Ha az első lapra esett a választásod, akkor a csodamogyoróval fog meglepni téged a Tavasz Tündére, vagyis csodát tesz veled 2021 tavaszán. Ez az ajándék úgy következhet be, hogy valami hihetetlen dolog, egy pozitív esemény fog történni az életedben. Ez olyasmi lesz, amire nem számítasz, vagy csak reménykedsz, hogy talán megtörténik.

2021 tavaszán teljesülni fog egy álmod, aminek hatására visszatérhet a csodákba vetett hited. Legyen bármilyen nehéz a mostani helyzeted, ne add fel, mert hamarosan megérkezik hozzád a csoda!

2. Friss szellő: Ha a második lap közül a harmadik mellett döntöttél, akkor friss, tavaszi szellővel lep meg téged a Tavasz Tündére. Ez azt jelenti, hogy olyan friss, gyógyító és átalakító energiákat kapsz, amelyek által pozitív változások következhetnek be az életedben 2021 tavaszán.

A te dolgod csupán annyi, hogy légy nyitott ezekre az energiákra, ne ijedj meg a változásoktól és bátran lépj ki a komfortzónádból! Ne félj elengedni az irányítást, mert a Tavasz Tündére csak így lesz képes kicsit dolgozni az életeden.

3. Virágcsokor: Amennyiben a harmadik lapra esett a választásod, akkor a Tavasz Tündére egy virágcsokorral szeretne megajándékozni, vagyis szeretet, szerelmet hoz az életedbe 2021 tavaszán. Ennek értelmében, ha párt keresel, akkor társra lelhetsz az évszakban.

Ha kapcsolatban élsz, akkor sokkal harmonikusabb és boldogabb lesz az életed a kedveseddel, akivel talán még a házasság is szóba kerülhet, ha még nem kötöttétek össze az életeteket. A szerelmen kívül a környezeted szeretetét is élvezheted a tavaszi hónapokban, amelyek időszakában úgy érezheted, hogy most mindenki próbál kicsit boldoggá tenni téged.

4. Álombogyó: Ha úgy érezted, hogy a negyedik lapot kell választanod, akkor a Tavasz Tündére egy fontos álommal lep meg téged 2021 tavaszán. Ne becsüld le ezt az ajándékot, hisz elképesztően különlegesnek ígérkezik!

Lehet, hogy álmodban megpillanthatod a jövőd egy kis részletét, vagy megláthatod a problémáid megoldását, esetleg az életcélodat álmodod meg, de az sem kizárt, hogy a jövendőbelid ölt alakot ilyen formában.

Ami biztos, hogy mostantól figyelj jobban az álmaidra, majd ébredés után jól gondold át azokat, mert értékes üzenetet hordozhatnak!

5. Egy üvegcse forrásvíz: Ha úgy döntöttél, hogy arra vagy kíváncsi, hogy az ötödik lap alapján mivel lep meg a Tavasz Tündére, akkor egy üvegcse forrásvizet kapsz tőle, ami jelképesen azt jelenti, hogy testileg és lelkileg megtisztít 2021 tavaszán.

A Tavasz Tündére kiűzi belőled a betegséget, a negatív energiát, hogy aztán friss életenergiával töltsön fel, ezzel elősegítve a fizikai és mentális panaszaid gyógyítását. Az évszakban rengeteget fog javulni az állapotod, ám fontos, hogy segítsd a Tavasz Tündérének munkáját azzal, hogy hiszel a gyógyulásodban.

6. Aranyeső: A hatodik lapon keresztül aranyesőt kapsz ajándékba a Tavasz Tündérétől. Ez azt jelenti, hogy lassan bőség és jólét energiája érkezik az életedbe, tehát jelentős javulásnak indul az anyagi helyzeted az évszakban.

A pénz megtalálhat nyeremény, fizetésemelés vagy bármilyen más, általad nem várt formában, s így az anyagi problémáid is megoldódnak. Nemsokára nagyon szerencsésnek érezheted magad.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló