Ez a problémád az önszeretettel a csillagjegyed alapján!



Miért nem bízol magadban?Kos – Túlzottan önhitt vagy: Az önszeretet érdekében tarts egy kis szünetet, koncentrálj az általad már elért dolgokra, és ne azokra, amelyeket még meg akarsz valósítani. Ha leszoksz arról, hogy másokkal hasonlítod össze magad, akkor kellemes meglepetésben lesz részed!

Bika – Csak akkor érzed magadnak egésznek, amikor tudod, hogy szeretnek és amikor minden biztonságos és stabil: Nem tudod elhinni, hogy a dolgok teljesen biztonságosak és az életed teljesen rendben van úgy, ahogy van. Az önszeretet szempontjából fontos lenne, hogy ezzel tisztában légy, és meg tudj állni pár pillanatra.

Ikrek – Úgy gondolod, hogy minden választ meg kell tudnod mielőtt teljesen szeretni tudod önmagadat: Képes vagy úgy gondolkodni, hogy néhány észrevétel örökre megváltoztatja az életedet, valamint azt, hogy mennyire szereted saját magadat, ám az igazság az, hogy valójában nem él olyan ember a bolygón, akinek mindenre lenne válasza. Az önszeretet szempontjából tehát fogadd el, hogy teljesen rendben van az, hogy neked sincs mindenre válaszod.

Rák – Csak akkor szereted magad, ha valaki más szeret téged: Valaki irántad érzett szeretete nem attól függ, hogy mennyire vagy tökéletes. Az önszeretet szempontjából fontos, hogy tudd, hogy csodás lélekkel megáldott személy vagy, aki többet érdemel annál, mint hogy azt gondold, hogy csak akkor lehetsz tökéletes, ha valaki szeret, mert te enélkül is tökéletes vagy!

Oroszlán – Csak akkor szereted magad, ha MINDENKI szeret téged: Ha rájössz, hogy valaki nem kedvel, elutasít, esetleg kritizál, akkor azon kezdhetsz tépelődni, hogy vajon mennyien lehetnek, akik nem szeretnek. Elhiheted, hogy a világon mindig lesznek, akik nem kedvelnek, ez így normális, úgyhogy ez ne befolyásolja az önszeretetedet!

Szűz – Nem hiszel saját magadnak: Sokkal jobb lenne, ha hinnél magadban, mert a világnak végül olyan emberekre lesz szüksége, amilyen te is vagy, aki előremozdítja a világot. Hallgattasd el a fejedben szóló negatív hangot, ne az határozza meg, hogy mit gondolsz magadról! Ne kételkedj, hanem higgy magadban!

Mérleg – Túlzottan félsz, hogy megvédd magad, amikor szükség lenne rá: Mivel rengetegszer hagytad, hogy mások lebeszéljenek valamiről és kihasználjanak, ezért most már kezded bebeszélni magadnak, hogy ezt érdemled, de ez nem igaz! A saját érdekedben jól tennéd, ha elkezdetnél úgy tekinteni magadra, mint egy nagyszerű személyre! Bátran lépj, ha meg kell védened magadat, és mutasd meg a világnak, hogy milyen csodálatos ember vagy valójában!

Skorpió – Vonzódsz a mérgező emberekhez: Sokak szerint ellenállhatatlan, érdekes és vonzó teremtés vagy, ám mégis velük veszed körül magadat, hanem olyanokkal, akik lehúzzák a hangulatodat, visszafognak és semmiben sem segítenek. Sokkal többet érdemelsz ezeknél az embereknél. Neked olyanokra van szükséged, akik maximálisan értékelnek téged.

Nyilas – Mindig üldözöl valamit és soha nem érzed magad teljesen elégedettnek: Túl elfoglalt vagy, ráadásul mindig a következő dolgot üldözöd. Jegyezd meg, hogy még akkor is megéri szeretned önmagadat, ha éppen nem sikerül megszerezned mindent, amit éppen szeretnél!

Bak – Magas elvárásaid vannak: Keményen és megszállottan dolgozol, ami részben csodás, ám nem veszed észre, hogy túl magas elvárásokat támasztasz magad elé. A világban sok mindenre kell figyelni, de te arra figyelj, hogy kevesebb elvárásokkal is szeresd önmagad!

Vízöntő – Félsz, hogy nem olyan vagy, mint mindenki más: Túl nehezen fogadod el magad, pedig a világ nagyon is szeret és értékel azért, hogy nem úgy csinálod a dolgokat, ahogy mindenki más.

Halak – Megpróbálsz a világ minden részén segíteni: Rengeteg csodás képességgel segítesz másoknak, de jobb lenne, ha azzal is foglalkoznál, hogy saját magaddal töltsd az időt, hogy magadnak segíts, mert elhiheted, hogy hosszú távon ezzel jársz a legjobban!

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló