Mit árul el a jelenkori küzdelmeidről a gyerekkorod legelső képe?Az alábbiak közül válaszd ki a kisgyermekkorod legelső emlékét, vagy azt, amelyik a leginkább megfog, majd olvasd el, hogy az mit mond el a jelenedről!1. Felkapcsolt villanykörte: Ha a kisgyermekkorod legelső emléke az „Aha” élmény volt, akkor ez azt árulja el rólad, hogy az életed elsődleges mozgatórúgója az új és kreatív megoldások keresése. Ebből következik, hogy amikor akad egy problémád, akkor arra gyorsan találsz újszerű megoldást. Az is jellemző rád, hogy folyton gyötröd magad, ugyanis mindenképpen el akarod érni azt, hogy te és a körülötted lévő világ is tökéletes legyen.

2. Elsősegély láda: Ha a kisgyermekkorod legelső emléke egy gondoskodásra szoruló kisállat, játék vagy elsősegély láda, akkor ez alapján elmondható rólad, hogy a jelenben folyton őrlődsz a „nemek” és az „igenek” között. A környezeted szeret, a segítőkészségedet pedig tisztelik. Nyisd ki a szemed, és lásd meg végre, hogy milyen fontos vagy mások számára!

3. Kis házikó: Ha a kisgyermekkorod legelső emléke egy dacélmény, ami abban nyilvánulhatott meg, hogy elrejtőztél egy kis kerti játszóházba, akkor ez úgy mutatkozhat meg a jelenlegi életedben, hogy számodra az önállóság és a saját életutad a legfontosabb, a környezeted pedig legfeljebb része lehet ennek.


Az életet egy olyan kalandként fogod fel, amiben a munka a kihívás, a szabadidő pedig a fejlődés, élményszerzés ideje. Téged népszerűvé tesz az, hogy a optimizmusod könnyen átragad másokra.

4. Törött játék: Ha a kisgyermekkorod legelső emléke egy veszteségélmény, mert például elromlott valami, eltört egy játékod, akkor ez azt jelképezi a jelenlegi életedben, hogy állandóan őrködsz és figyelsz, hogy megelőzd a problémákat, illetve kéznél légy, ha egy szerettednek szüksége lenne segítségre.

Nagyon erős a segíteni akarásod, emiatt bármilyen áldozatot képes vagy meghozni azért, hogy helyrehozd azt, ami elromlott. Bölcsen tennéd, ha egy kicsit lazítanál, és észrevennéd a tökéletlenségben rejlő gondtalanságot. Igyekezz annyira elereszteni a félelmeidet, amennyire csak tudod, ugyanis azzal nem adsz le az igényeidből, ha lazítasz a szorításon.

5. Jelmez, farsang, kincsek: Ha a kisgyermekkorod legelső emléke egy sikeres óvodai szereplés, vagy egy apró, de annál nagyobb értékű kincs, akkor ez alapján elmondható rólad, hogy a jelenben tele vagy az önbizalmadból fakadó optimizmussal.

Nem kizárt, hogy néha kétségeid támadnak saját magaddal szemben, de ezt jól kezeled. Alaposan fel tud dühíteni, ha kétségbe vonják a döntéseidet. Ilyenkor csak azért is megvalósítod az elképzeléseidet.


6. Baba: Ha a kisgyermekkorod legelső emléke egy baba, amit szeretgethettél, akkor az életed állandó része a folytonos kapcsolatkeresés, illetve az, hogy a sírig tartó bizalmat és kölcsönös odaadást remélsz minden új kapcsolatodtól. Gyakran csalódsz, hisz rá kell döbbenned, hogy visszaéltek a bizalmaddal és kihasználtak. Elkeseredned azért nem kell, hisz még így is neked vannak a legőszintébb kapcsolataid!

7. Egy olyan tárgy, amit nem kaphattunk meg: Ha a kisgyermekkorod legelső emléke az, hogy hisztiztél, mert például nem kaptál meg valamit, akkor a jelenlegi életedben hadilábon állhatsz az érzelmeiddel, illetve sokszor előfordul, hogy makacsul ragaszkodsz egy elképzelésedhez, még akkor is, ha valójában te sem vagy biztos a dolgodban. Lazíts a gyeplőn, mert csak akkor élvezheted a szerelmet, barátságot és a sikert, amiben nincs mit szégyellni, hisz mindenki ezt szeretné.

8. Kisautó: Ha a kisgyermekkorod legelső emléke egy fogócska, matchbox, akkor ez úgy mutatkozik meg a jelenlegi életedben az átlagnál sokkal jobban tűröd a stresszt, ami annak köszönhető, hogy ki tudod zárni a külvilágot mindaddig, amíg meg nem oldod a problémát. Ha lecsúszol egy soha vissza nem térő lehetőségről, akkor az nagyon dühít.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló