Ezt a változást érezheted az asztrológiai új évben



Hogyan hat rád a március 20-án kezdődött időszak?Kos: A figyelem középpontjába kerülsz! Emellett rájössz, hogy mihez akarsz kezdeni az életeddel, aminek érdekében eljön az ideje annak, hogy megtedd az első lépést.

Bika: Az asztrológiai új évben egyre világosabban látod, hogy mit akarsz, mi kell a boldogságodhoz, ugyanis ez az időszak arra ad esélyt, hogy jobban megismerned önmagadat, a vágyaidat és mindent, ami valóban fontos a számodra.

Ikrek: Azt veheted észre magadon, hogy a szórakozás helyett inkább a munkád, a karriered és a vagyonod gyarapítása kap főszerepet az életedben, így egyre jobban megnő a motivációd, valamint új célokat találsz ki magadnak.

Rák: Az asztrológiai új évvel eljött az ideje annak, hogy megtedd a karrieredben azt, amin már régóta gondolkodsz, hogy meg kellene lépned. Itt lehet szó bármiről, így például arról, hogy beszélni szeretnél a főnököddel az előléptetésedről.

Légy most bátor, és a dolgok túlgondolása helyett inkább cselekedj! A karriered rengeteget fejlődhet ezekben a hetekben, vagy hónapokban, de csak akkor, ha nem szalasztod el a lehetőséget!

Oroszlán: Fordulatos és izgalmas hónapokban lesz részed, és végre úgy érezheted, kicsit kezd kinyílni a világ. Az előtted álló időszakban rég nem látott ismerőseid kerülhetnek elő, és ha ők felajánlanak egy lehetőséget, akkor arra mindenképpen mondj igent, mert nagyszerű hónapokban lesz részed!

Szűz: Az asztrológiai új évvel eljött a tavaszi nagytakarítás ideje, de nem az otthonodban, hanem a lelkedben, ugyanis ott kell új fejezetet nyitnod, aminek érdekében meg kell válnod azoktól a személyektől, akik csak visszahúznak!

Mérleg: Habár Mérleg jegyűként jellemző rád, hogy általában mindenre rábólintasz, csak ne legyen konfliktus, most mégis egy új oldaladat hozza elő az asztrológiai új év. Azt fogod tapasztalni, hogy többé nincs kedved mosolyogva tűrni, hanem egyre gyakrabban mondod ki a véleményedet, még abban az esetedben is, ha tudod, hogy a másik fél nem ezt akarja hallani.

Ez nagyon nagy szerepet fog játszani a fejlődésedben, mert a későbbiekben előnyödre lesz, hogy határozottabb és őszintébb lettél, éppen ezért ne bizonytalanodj el, és egyáltalán ne akarj mindenkinek megfelelni!

Skorpió: Akad néhány régóta halogatott dolgod, de hála az asztrológiai új évnek, úgy érzed, hogy eljött az ideje annak, hogy megoldd ezeket. Az előtted álló időszakban nekiállsz elvégezni a feladatokat, aminek hála összeszedettebbnek, frissebbnek és nyugodtabbnak fogod érezni magadat.

Kevés stressz és több pihenés vár rád ebben az esztendőben, aminek hónapjaiban a sport is nagyobb hangsúlyt kaphat az életedben, hisz nem felejted el, hogy ép testben ép lélek lakozik.

Nyilas: Csinosnak és ellenállhatatlannak érezheted magad, a frissen kapott önbizalmaddal pedig egy teljesen más oldaladat mutathatod meg a világnak, ahonnan folyamatosan kapni fogod a dicséretet.

Ha párt keresel, akkor biztos, hogy randira fognak hívni. Ha kapcsolatban élsz, akkor a párod halmoz el bókokkal. A felpezsdülő szerelmi életed a kreativitásodra is pozitív hatást gyakorol, ami abban mutatkozhat meg, hogy egyre több remek ötleted támad a hobbiddal, az önmegvalósítással és a karriereddel kapcsolatban.

Bak: Jelenleg az otthonod átalakítása, a tavaszi nagytakarítás lesz a programod, ami érzelmileg is hatással lesz rád. Rá fogsz ébredni, hogy meg kell válnod bizonyos dolgoktól, de ez most nemcsak elméleti megállapítás lesz a részedről, hanem hajlandó leszel a konkrét lépésekre is.

Vízöntő: Ez az esztendő érzelmileg remek lesz, de nemcsak a kedved lesz jobb, hanem kicsit bátrabb is lehetsz, ami főleg a karriered terén lesz előnyös. Határozottabb leszel, ez a pozitív változás pedig a főnököd figyelmét sem fogja elkerülni, így akár előléptetést is hozhat ez az év.

Halak: Kezdj kicsit spórolni. Ha sikerül tartanod magad a pénzügyi tervedhez, akkor sokkal jobb vagyoni helyzetbe fogsz kerülni.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló