Neked mit jósol a Tarot áprilisra?



Tedd fel a tavasz második havával kapcsolatos kérdésedet, majd válassz egy lapot az alábbi három közül, és olvasd el a Tarot neked szóló üzenetét!

Ha kíváncsi vagy, hogy mit jósol neked a Tarot áprilisra, akkor gyújts egy gyertyát, meditálj, majd tedd fel a kérdésedet, amire választ szeretnél kapni! Ezt követően válassz egy lapot az alábbi három közül, és olvasd el a neked szóló havi jóslatot! 1. A Szeretők: Ha úgy döntöttél, hogy az első lap áprilisi jóslatára vagy kíváncsi, akkor a Szeretők elnevezésű tarot lapot kaptad. Most, a tavasz második havában, amikor a Mars az Ikrekben jár, ennek a jegynek a kettősségét, a döntések és a válaszutak dilemmáit jelképezi a Szeretők.

Amennyiben már jó ideje nem tudsz dönteni valamivel kapcsolatban, akkor az áprilisi események rá fognak kényszeríteni a választásra. Eljött az ideje annak, hogy világosan állást foglalj, hogy határozottan mondd ki az igent vagy a nemet, mert másképp nem tehetsz.


A Szeretők lap a szerelmi életedbe is jelezhet változást. Ez lehet az, hogy megismersz valakit, akinek nem tudsz, vagy csak nehezen tudsz, ellenállni.

2. Az Egyensúly: Ha a három lap közül a második mellett döntöttél, akkor az Egyensúly (Mértékletesség) nevű Tarot lap jóslatát kaptad áprilisra. Az Egyensúly jelképezi a lelki fejlődés új állomását, a kreatív energiák megerősödését, az önkifejezés szabadságát, tehát feljebb léphetsz az önismereted fejlődésében, és egy olyan szintre kerülhetsz, ahol képessé válsz nagyobb megértéssel és elfogadással viszonyul az eseményekhez. Áprilisban a külvilág számára is látható lesz a benned zajló harmonikus folyamatok, így a megbékélés és az elengedés is.

3. A Bolond: Ha a harmadik lapot választottad, akkor A Bolond jóslatát kaptad áprilisra. A tarotban ez a lap jelképezi az új dolgok, viszonyok és kapcsolatok kezdetét, tehát te is ezekre számíthatsz a tavasz második havában.

A Bolond a nullpont, a kezdet és az újrakezdés jelképe, ami akkor bukkan fel, amikor egy teljesen új energetikai kör kezdődik az események terén. A lap hirtelen, mondhatni villámcsapásként érkező eseményeket jelez, amelyekre egyfajta „bölcs bolondként”, tehát nyitottan, a társadalmi elvárásokat figyelmen kívül hagyva, ítélkezés nélkül fogsz reagálni. Áprilisban bátran vágsz neki az ismeretlenek, hisz most nem ismersz félelmet.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló