Tojásvarázzsal növelheted a szenvedélyt



Gyors mágiák, amelyekhez szinte csak egy tojásra lesz szükséged.Szenvedélynövelő varázs: Ha szenvedélynövelés céljából végeznél el egy gyors varázslatot, akkor próbáld ki ezt az egyperces mágiát pénteken, növekvő hold idején, méghozzá úgy, hogy gyújts meg egy piros gyertyát, majd írd rá a párod, vagy kiszemelted nevét egy tojásra!

Ezután tedd vízbe, majd lassan kezdd megfőzni úgy, hogy szórd a vízbe néhány hajszáladat és körömdarabodat is. Amikor a víz forrni kezd, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„Kinek neve áll ezen a tojáson, annak a szíve meglágyul, és csak rám gondol. Ahogy a forró víz körbeöleli a tojást, úgy nő az illetőben is irántam a vágy. Ellenállhatatlanul kíván engem, forrósághullámok lepik el egész testét, mert megdobogtatom a szívét.”

Fontos, hogy ügyelj arra, hogy ne durranjon szét a tojás! A varázsige után a dolgod már csak annyi, hogy vedd ki a vízből a tojást majd fogyaszd el, miközben gondolj a párodra, vagy a kiszemeltedre!

Szerelmi csalódás megszüntetése: Ha a szerelmi csalódást űznéd el egy gyors varázslattal, akkor pénteken, fogyó hold idején karcold a nevedet egy piros gyertyába, majd gyújtsd meg! Ezután fogj egy tojást, amire írd rá annak a teljes nevét, aki fájdalmat okozott neked.

Ha ezzel kész vagy, akkor csepegtess viaszt a tojásra, miközben mondd el az alábbi varázsigét:

„Megbántottál, elhagytál, fájdalmat okoztál. De a gyertya lángja megtisztít és felszabadít, és ahogy a viasz folyik, csepeg, úgy száll el belőlem a harag, a gyűlölet és a fájdalom.”

Ha sikerült teljesen beborítani viasszal, akkor tedd félre a tojást, majd másnap menj ki a szabadba, ahol a kezedbe fogott tojással mondd el az alábbi varázsigét:

„Te, ki a fájdalmamat okoztad, most kitéplek szívemből és elfelejtelek, mert nincs már rád szükségem, nem szeretlek. Ég veled.”

A legjobb az, ha egy folyóba dobod a tojást. Ha erre nincs lehetőséged, akkor bárhova elhajíthatod a tojást, aminek eldobásába add bele minden erődet!Termékenységfokozó varázs: Ha termékenységfokozás céljából végeznél el egy villámgyors varázslatot, akkor próbáld ki ezt az egyperces tojásvarázslatot egy hétfői napon! A mágiát kezdd egy fehér gyertya meggyújtásával, majd fogj egy tojást, amire rajzold le a fenti képen látható szimbólumot és írd rá a teljes nevedet!

Ha ezzel kész vagy, akkor tedd a méhedhez a tojást, majd mondd el az alábbi varázsigét:

„Az Őstojás volt mindenek a kezdete, hadd legyek hát én is életet adó kehely. Foganjon bennem is egy lélek, hadd lássam el ősanya szerepemet, boldogan világra segítek egy embert.”

A varázsige után képzeld el, hogy a hasadba áramlik a tojásból áradó erő, ami fokozni fogja a termékenységedet. A tojást még aznap, vagy legkésőbb másnap reggel, temesd a földbe, miközben mondd el az alábbi varázsszavakat:

„A föld a teremtő, mely életet ad, hadd legyek én is olyan fogékony a magvakra, hogy mielőbb áldott állapotba kerüljek és 9 hónap múlva életet adhassak egy gyermeknek.”

A tojás elásása után kész vagy.

Rontásűző ceremónia: Ha úgy érzed, hogy rontásűzésre lenne szükséged, akkor végezd el ezt az egyperces tojásvarázslatot egy szombati napon, fogyó hold idején. A mágiát kezdd azzal, hogy meggyújtasz egy fehér gyertyát, majd vegyél elő egy tojást, amire rajzolj egy keresztet.

Ezután mártsd a tojást egy kis szentelt vízbe, miközben mondd el az alábbi varázsigét:

„A szentelt víz megóv és felvértez, a tojással együtt magába szívja a rontást és szerencsétlenséget.”

Most a lábaidtól kezdve a fejed búbjáig vidd végig a tojást a testeden úgy, hogy közben képzeld el, hogy a tojás magába szívja a rajtad lévő rontást. Ha ezzel kész vagy, akkor mondd el a következő varázsszavakat:

„A tűz megtisztít engem, de elpusztítja a gonoszt, égjen hát el minden, ami az én életemet megnehezítette.”

Ha erre van lehetőséged, akkor dobd a tojást a kandallóba, hogy elégjen. Ha nincs kandallód, akkor hevítsd egy lábosban a tojást addig, míg össze nem törik.

 

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló