Rajzolj egy virágot, és tudd meg, hogy ki vagy!Rajzolj le egy tetszés szerinti virágot, majd ha kész vagy, és csakis akkor, olvasd el az alábbi elemzést, amiből érdekes dolgokat tudhatsz meg magadról!Milyen fajtájú virágot rajzoltál?

Tulipán: Amennyiben tulipánt rajzoltál, akkor ez a virág azt árulja el rólad, hogy a harmónia iránti vágyad a leghangsúlyosabb jellemvonásod, éppen ezért mindig keresed a kompromisszumot. A népszerűséged nagy, szeretsz a zajos társaságban időzni, kedveled a vidámságot, és képes vagy mindig megtalálni az örömöt és a szépséget az élet apró dolgaiban is. Mindemellett házias, rendkívüli szépérzékkel megáldott, ízlésesen öltözködő személy vagy, akinek az otthonában mindennek megvan a pontos helye.

Napraforgó: Ha a rajzlapra egy napraforgót rajzoltál, akkor ez azt árulja el a személyiségedről, hogy életvidám, optimista, egyenes és becsületes teremtés vagy. Az indulataidon nehezen uralkodsz, könnyen dühbe gurulsz, de ugyanilyen gyorsasággal bocsájtasz meg. Az álnokság és a hazudozás távol áll tőled. Az ígéreteidet minden esetben betartod.

Százszorszép: Ha az általad rajzolt virág százszorszép, akkor egyenes és őszinte személyiséggel lehetsz megáldva. Ez a fajta virág azt is jelzi, hogy a letisztult dolgokat szereted magad körül, így például a lakberendezés és az öltözködés terén is. Bár praktikusan gondolkodsz, mégis az érzelmeknek ugyanennyire nagy szerep jut az életedben. A százszorszép alapján elmondható rólad, hogy gyengéd, kedves és gondoskodó teremtés vagy.

Vegyes virágok csokorban: Ha úgy döntöttél, hogy nem egy virágot rajzolsz, hanem egy csokrot, akkor nyitott, sokoldalú, érdeklődő teremtés vagy, valamint örömmel tanulsz, a kultúrát pedig fontosnak tartod. Te egyáltalán nem vagy előítéletes, így boldogan elegyedsz beszélgetésbe a tiédtől eltérő személyiségű emberekkel és az ismerkedés is gyerekjáték a számodra. Ugyanakkor némileg befolyásolható, sokszor naiv vagy, de a megérzéseid mindig megvédenek attól, hogy mások kihasználjanak.

Liliom: Amennyiben a rajzlapra liliomot rajzoltál, akkor elmondható rólad, hogy halk szavú, elképesztő művészi tehetséggel megáldott személy vagy. Emellett rendkívül segítőkész vagy, de nemcsak a közeli családtagjaiddal, hanem a barátaiddal és a kollégáiddal is, ezért sokan választanak téged a támaszuknak. Ugyanakkor előfordul, hogy kissé visszahúzódó vagy.

Rózsa: Ha az általad rajzolt virág rózsára hasonlít, akkor ez azt árulja el a személyiségedről, hogy szereted a kezedben tartani az irányítást. Emellett nyitottan állsz hozzá a magasabb rendű tudáshoz, nem zárkózol el a spiritualitás elől, sokat foglalkozol az önfejlesztéssel és az önismerettel is. A szerelem terén ugyan szenvedélyes vagy, mégis tudsz a józan észre hallgatni, ha szívügyekről van szó.

Mekkora a virág a rajzlapon?

A rajzlap harmadánál kisebb virág: Ha a rajzlap harmadánál kisebb a virág, amit rajzoltál, akkor ez jelentheti azt, hogy szerény vagy és megelégszel a kis örömökkel, de akár gyenge önértékelést és önbizalomhiányt is jelezhet.

Nagyobb virág: Ha a rajzlap harmadánál nagyobb virágot rajzoltál, akkor ez mutathatja az erős érdekérvényesítő képességedet, határozottságodat, az önbizalmadat, de utalhat arroganciára és exhibicionizmusra is.

Hol áll a virág a rajzlapon?

Az emberek többsége fektetve teszi maga elé a rajzlapot. Ha te ezzel szemben álló helyzetben rajzoltad rá a virágot, akkor ez arra utal, hogy különleges látásmóddal állhatsz hozzá az élethez.

Ha a virág a jobb oldalon áll: Jövőbe tekintő, céltudatos személyiséggel vagy megáldva, ha rajzlap jobb oldalára rajzoltad a virágot.

Ha a virág középen van: Amennyiben a rajzlap közepére rajzoltad a virágot, akkor kimondottan szerencsés személy vagy. Neked nem esik nehezedre a jelenben élni, és képes vagy megragadni a pillanat szépségét.

Ha a virág a bal oldalon helyezkedik el: Sokszor merengsz a múlton, és hadilábon állsz az elengedéssel, ha az általad rajzol virág a rajzlapot bal oldalára került.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló