Ördögűzés után kapott fenyegető üzeneteket Marian Rajchel atya



Öt történet, amelyben hétköznapi emberekből kellett kiűzni a gonoszt.Üzenet a Pokolból: A démonok bárhol és bármikor felbukkanhatnak, sőt, a korral haladva, már SMS-t is írhatnak, legalábbis ezt állította Marian Rajchel atya. A lengyel pap egy tizenéves lányon végzett ördögűzést, majd fenyegető szöveges üzeneteket kapott azoktól a démonok, akik elhagyták a gyerek testét.

Arne Cheyenne Johnson: Arne Cheyenne Johnson, avagy a „démon gyilkos” volt az első, aki a bírósági tárgyalásán azzal mentegetőzött, hogy nem volt ura a testének, amikor ölt, mert egy démon átvette felette a irányítást.

A gyilkosság, mely során Johnson megölte Alan Bonot 1981-ben, Connecticutban történt. Johnson ügyvédje azzal érvelt a bíróságon, hogy az ügyfele viselkedés túlságosan kiszámíthatatlan volt ahhoz, hogy beszámíthatónak lehessen nevezni.

Az ügyben a híres paranormális nyomozópárossal, Ed és Lorraine Waren is érintet volt, olyan formában, hogy Johnson családja felvette velük a kapcsolatot, mert úgy érezték, hogy az akkor még gyerek Johnson túlságosan gonosz.

Akkoriban a gyerek Johnson többször beszélt arról, hogy démonok bántják, megpróbálják rávenni, hogy csináljon gonosz dolgokat. A fiún még pszichológiai vizsgálatokat is elvégeztek, ám a család biztosra vette, hogy nem mentális problémáról van szó, hanem megszállásról. A bíróság végül 20 év börtönre ítélte Johnsont.

Teréz Anya esete: Teréz Anyáról sok mindent hallottunk már az évek során, ám arról ritkán esik szó, hogy 87 éves korában ördögűzésnek vetették alá, miután úgy gondolta, hogy az álmatlansága okozója csakis az ördög lehet.

A kalkuttai püspök szerint a szertartás Teréz Anya „istenhez való közelségének” jele volt. Az ördögűzésre abban a kórházban került sor, amelyben a szívpanaszaival kezelték Teréz Anyát, kinek kezelőorvosa felkereste Henry D'Souza érseket, akit ugyanott kezeltek.

Miután az érsek tudomást szerzett a nővér panaszairól, rögtön arra gondolt, hogy ördög bújt belé, ezért felkért egy papot, hogy végezze el az ördögűzést, ami 1997. szeptember 5-én meg is történt. Az ördögűző pap beszámolója szerint Teréz Anya kissé kába volt, majd furcsán kezdett viselkedni, amikor a pap ördögűző imákat mormolt. A rituálé után Teréz anya mély, békés álomba szenderült.

Hermész Atya és a 35,000 gonosz lélek: A Kolumbiában élő Hermes Cifuentes, vagy más néven Hermész Atya azt állítja, hogy összesen 35 ezer démont űzött ki emberekből az elmúlt 25 évben, méghozzá úgy, hogy a megszállt emberek testét sárral bekeni, majd tűzkört gyújt az alany körül, aztán elvégzi az ördögűző rituálét.

Michael Taylor: Hétköznapi házaspárként élt Michael Taylor és a felesége, Christine egy brit kisvárosban. A mélyen vallásos pár egy kis keresztény gyülekezethez tartozott, amit Marie Robinson vezettet.

1974-ben, az egyik összejövetel alkalmával Christine azzal vádolta meg a férjét, hogy Robinsonnal csalja. A férfi erre válaszul trágár szavakat vágott a felesége fejéhez, majd a férfi hirtelen kiszámíthatatlanul kezdett viselkedni.

A szemtanúk szerint a férfi félelmetes volt, tehát szerintük biztos, hogy megszállták. Hónapokkal később Christine felvette a kapcsolatot a papokkal, hogy szabadítsák meg a férjét a gonosztól. Az ördögűzés több, mint egy napig tartott.

A papok utólag azt állították, hogy több, mint 40 démon hagyta el Michael testét, ám még mindig maradt benne gonosz, ami akár gyilkosságra is ráveheti a férfit. Michael a szertartás után hazament, majd brutális kegyetlenséggel végzett a feleségével és a kutyájával.

A gyilkosság után sétálni ment. Akik akkor látták, azok elmondták, hogy a férfi csupa vér volt. Az ügyből bírósági tárgyalás lett, aminek az ítéleteként, őrületre hivatkozva, felmentették a vádak alól a gyilkost.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló