Ezt hozza neked a változás szeleVálassz egy lapot az alábbiak közül, ha érdekel, hogy mit tartogat számodra az Univerzum!

Életünk során számtalanszor megtapasztaljuk, hogy vannak változások, amelyek mindenképpen bekövetkeznek az életünkben. Ezek az egész életet felforgatni képes változások bármikor és egészen váratlanul következhetnek be, méghozzá azért, mert szükségesek az adott életciklusban.

Azt, hogy az Univerzum mit szeretne elhozni az életedbe a változás szelével, most megtudhatod, ha a megérzéseidre hagyatkozva, választasz egy lapot az alábbi hat közül, majd elolvasod a neked szóló jóslatot.1. Az első lap alapján arra számíthatsz, hogy a változás szele kalandra fog csábítani. Hamarosan új perspektívából tekinthetsz az életedre és benne önmagadra. Ha teszel egy lépést előre, akkor rengeteg lehetőség kínálkozik fel neked. A változás szele hatására nem győzöd majd kapkodni a fejed, tele leszel új élményekkel, amelyek alaposan felráznak és felpörgetik a mindennapjaidat is.

2. A második lap alapján arra számíthatsz, hogy a változás szele olyan új barátokat hoz, akik megkönnyítik az utadat, akik otthagyják a nyomukat a szívedben, akik megérintenek és megváltoztatnak.

Velük még a végítélet napjait is csodálatosnak éreznéd. A magány érzése tehát messzire fog kerülni, és nem talál vissza hozzád egyhamar!

3. Ha úgy döntöttél, hogy a harmadik lapot választod, akkor a változás szele gyógyító energiákat hoz a mindennapjaidba, ami kiváló alkalom arra, hogy végre begyógyuljanak a régóta nyalogatott sebeid.

Hamarosan megérzed azt a mesés bizonyosságot, aminek köszönhetően testileg és lelkileg is teljes és ép leszel. A fájdalmad meg fog szűnni, és tele leszel erővel.

4. Ha úgy döntöttél, hogy a negyedik lap jóslatára vagy kíváncsi, akkor a változás szele a szerencse kegyeltjévé fog tenni! Ne aggódj, Fortuna nem fogja a bolondját járatni veled, és nem fogja balszerencsének álcázni magát, úgyhogy biztos, hogy fel fogod ismerni a szerencsédet!

Hamarosan ajtók sokasága nyílik meg előtted, te pedig bátran átlépheted ezek küszöbét. A változás szelének hála hirtelen a sors kegyeltjének érzed magad, ez pedig az életed összes területére pozitív hatást gyakorol majd.

5. Ha a hat lap közül az ötödikhez tartozó jóslatra voltál kíváncsi, akkor változás szele hatására hamarosan virágba borul a lelked. Ez azt jelenti, hogy hamarosan különleges találkozásban lesz részed, aminek következményeként a szíved csordultig telik szerelemmel.

Egy olyan személlyel hozhat össze az élet, akinek személyisége teljes harmóniában lesz a tiéddel. Ha vágysz a gyengédségre, akkor megkapod. Ezek az új érzelmek nemcsak el fognak varázsolni, hanem még energiával is bőven ellátnak.

6. Ha a megérzéseidre hallgatva a hatodik, egyben utolsó lapot választottad, akkor a változás szele olyan új feladatokat hoz a számodra, amelyek során kiteljesedhetsz. Hamarosan rátalálsz arra a tevékenységre, amely igazán boldoggá tesz.

Ugyanakkor arról is lehet szó, hogy a hivatásodban fedezel fel olyan tartalmakat, amelyek arra motiválnak, hogy új célokat érj el. A változás szele hatására magasabb szintre lépsz és bármit képes leszel megtenni azért, hogy sikert arass. Az új kihívások boldogabbá fogják tenni az életedet.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló