Ezekkel a mágiákkal bevonzhatod az ikerlángodat



Növekvő hold idején, pénteken vagy teliholdkor elvégezhető szerelmi varázslatok.Édesítsd meg életemet varázs: Szükséged lesz jázmin olajra, 2 teáskanál cukorra, 1 csésze és csészealjra és 2 rózsaszín gyertyára.

Tégy a csészébe egy teáskanál cukrot! Adj hozzá két cseppet a jázmin olajból, majd keverd össze háromszor. Állítsd a csészébe a gyertyákat, amiket gyújts meg! Most koncentrálj a vágyadra, és amikor úgy érzed, hogy készen állsz, akkor mondd el az alábbi varázsszavakat:

Keresem azt, aki megédesíti az életemet, keresem azt, aki mellett biztonságra lelhetek, mert tudom, hogy ő az, akit elrendeltek nekem. Jöjj hozzám ikerlángom!”

A varázsige után égesd végig biztonságos körülmények között a gyertyákat. Ha leégtek, akkor kész vagy.

Őstojás varázs: Szükséged lesz 1 piros rózsa szirmaira, 2 piros gyertyára, gardénia illóolajra, 1 keményre főtt tojásra, 1 tálra és 1 piros tollra.

Tedd a tálat az asztal közepére, majd helyezd el abba a rózsaszirmokat. Ezután rajzolj egy piros szívet a tojás héjára, aztán tedd a tojást a szirmokra és csepegtess rá 2 cseppet a gardénia olajból.

Most helyezz egy-egy gyertyát a tojás két oldalára. Miután meggyújtottad a gyertyákat, mondd el az alábbi varázsigét:

Minket valaha egy lélekkel teremtettek, és bár különváltunk, de a kapcsolat megmaradt. Hívlak most téged őstársam, ikerlángom, egyetlen szerelmem, másik felem, hogy kövesd a jeleket, a hangomat és jöjj el hozzám!”

A varázsige után hagyd leégni a gyertyákat, amelyek csonkját a tojással és a rózsaszirmokkal együtt áss el a közeledben a következő napon!

Nem élhetek nélküled varázs: Szükséged lesz 2 piros gyertyára, 1 rózsára, bazsalikomra és majorannára.

Tedd a rózsát az oltár közepére, majd helyezd a virág két oldalára a gyertyákat, aztán hintsd meg bazsalikommal és majoránnával. Ezután gyújtsd meg a gyertyákat és mondd el az alábbi varázsigét:

E percben lángra gyúlt ikerlángom szíve, bárhol is legyen, de megkeres. Bazsalikom és majoranna köre idevonzza őt, mert nem állhat ellen hívásomnak. Kövesd a fényt és jöjj hozzám, mert nem élhetek nélküled tovább.”

A varázsige után égesd egy kicsit a gyertyákat, majd másnap ismételd meg még egyszer a szerelmi mágiát.

Érezd a köteléket varázs: Szükséged lesz 2 piros gyertyára, 1 aranyszínű gyertyára, 1 aranyszínű fonalra és egy fényképre, ami téged ábrázol.

Helyezd el háromszög alakban a gyertyákat, méghozzá úgy, hogy a piros legyen a csúcsnál. Ha ezzel megvagy, akkor kösd össze az aranyszínű fonallal, vagy cérnával, a gyertyákat. Ezután helyezd középre a fényképedet. Gyújtsd meg a gyertyákat, majd mondd el az alábbi varázsigét:

Szerelmünk az égben kötettett és ez a kapcsolat nem szűnt meg. Eljött az ideje, hogy megidézzelek, fogadd hívásomat és eredj utánam! A kötelék még él, csak kövesd a vonzást és az út végén majd rám találsz. Jöjj szerelmem, ikerlángom és teljesítsük be egykor egymásnak tett fogadalmunkat!”

A dolgod most már csak annyi, hogy hagyd a gyertyákat leégni, majd tedd félre az összes kelléket egy biztonságos helyre, ahol őrizd meg legalább egy hónapig.

Megidézem másik felemet varázs: Mindenképpen teliholdkor érdemes elvégezni ezt a varázslatot. Szükséged lesz 1 pohárra, 1 rózsaszínű gyertyára, a szeretők lapra a Tarotból és ásványvízre.

Gyújtsd meg a gyertyát, aztán önts ásványvizet a pohárba, amit ezután helyezz az ablakpárkányra úgy, hogy érje a telihold fénye! A szeretők lapot képpel lefordítva fektesd a pohár szájára. Ha mindezzel megvagy, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

Hold Anya, Tarot Szelleme, hozzátok őt el nekem! Küldjétek el igaz szerelmemet, az én ikerlángomat, hogy végre újra találkozzunk. Vezessétek lépteimet hozzá és irányítsátok őz hozzám.”

A kellékeket hagyd úgy éjszakára, ahogy vannak, viszont a gyertyát fújd el! Most már csak annyit kell tenned, hogy másnap reggel megiszod a pohár vizet.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló