Válassz egy szemet, ha szeretnél többet megtudni a személyiségedről!



Érdekes dolgokat árulhat el rólad az, hogy melyik szem fog meg a legjobban az alábbiak közül.1. szem: Nyitott személyiséggel megáldott ember vagy. Meggyőződésed, hogy sokkal jobb vállalni a csalódás kockázatát, mint teljesen elzárkózni a világ és a lehetőségek elől. Ugyanakkor félelmeid azért neked is vannak, viszont azokat próbálod titokban tartani mások előtt.

2. szem: Lelkiismeretes ember vagy, és minden esetben próbálsz pozitív benyomást gyakorolni a környezetedre. Meggyőződésed, hogy a jó tettek meg tudják változtatni mások életét, ezért mindig igyekszel helyesen cselekedni, még akkor is, ha egy egészen apró dologról van szó. Hiszel abban, hogy ez a minimum, amit megtehetsz annak érdekében, hogy jobb hellyé tedd a világot.

3. szem: A múltban olyan mély sebet ejtettek a szíveden és a lelkedet, hogy arra még ma is úgy emlékszel, mintha tegnap lett volna. A múltban szerzett rossz élmények hatást gyakorolnak a jelenlegi életedre, mégis ennek ellenére is mindig próbálsz békét találni saját magaddal.

A világnak soha nem árulod el a sötétebb gondolataidat. Nagyon sok dolgot elviselsz, ezekről pedig általában senkinek sem beszélsz. Ennek ellenére olykor meglepően vidám vagy, és a legnagyobb bukások után is könnyen összekapod magad.

4. szem: Filozofikus személyiséggel rendelkezel, ezért képes vagy túl sokat elmélkedni mindazon, ami veled történik, emiatt előfordul, hogy elveszel a gondolataidban. Egyáltalán nem szereted a felületességet, ugyanis sokkal szívesebben ásol a dolgok mélyére.

Magabiztos teremtés vagy, az életre pedig úgy gondolsz, hogy az egy puzzle, aminek darabjait szépen, lassan illesztheted a helyére. Ettől függetlenül előfordul, hogy elbizonytalanodsz, ám azt nem kötöd senki orrára.

5. szem: Rejtélyes személyiség vagy, de nemcsak a környezeted számára, hanem saját magad előtt is. Most még nem jöttél rá arra, hogy ki vagy valójában, sokszor kínoz hangulatingadozás, ami megnehezíti önmagad kiismerését.

Jellemző rád, hogy a társaságban csendesebben viselkedsz, és csak olyasmit osztasz meg másokkal, amiben maximálisan biztos vagy. A cselekedeteiddel olykor összezavarod az embereket, akik felé csak akkor közelítesz, ha elég jól megismerted őket.

6. szem: Elképesztően érzékeny lélekkel áldott meg az élet. Nagyon könnyen felfedezed a legapróbb részleteket is, és igazán nehezen felejtesz, emiatt a legkisebb dolgok is képesek megváltoztatni a hangulatodat, ugyanis egy pillanat alatt jókedvre derülsz, de ugyanilyen gyorsan el is sírhatod magad. A megérzéseid kiválóak, aminek hála sokszor előre meg tudod mondani, hogy mi lesz a dolgok végkimenetele.

7. szem: Tüzes személyiséggel rendelkezel, ami miatt tele vagy energiával és szenvedéllyel éled az életet. Számodra nem léteznek szürke dolgok, ugyanis vagy imádsz valamit, vagy egyenesen utálsz. Mindenről kialakítod a saját véleményedet, döntést pedig általában gyorsan hozol.

Az életben azonban mindennek van árnyoldala, így annak a hatalmas energiának is, amivel rendelkezel, ugyanis amiatt hajlamos vagy mindent túlaggódni, ám ezt ügyesen titkolod a környezeted előtt.

8. szem: Az érdeklődési köröd és a hited kimondottan egyedi, ami miatt sokak számára furcsa lehetsz. A szabályokat utálod és a hagyományokat sem szereted különösebben, ugyanis a saját meggyőződésed szerint akarod elvégezni a dolgaidat.

Az embereknek boldogan megengeded, hogy belenézzenek a világodba, a kritikák pedig leperegnek rólad. Legbelül örülnél, ha több hozzád hasonló ember élne a világon, mert úgy érzed, hogy remek érzés kilógni a tömegből.

9. szem: Számodra gyerekjáték kiismerni valakit a viselkedése alapján, ugyanis egy arckifejezésből vagy hangszínből is sok mindent le tudsz szűrni. Tudod, hogy mások ugyanúgy beléd láthatnak, mint te beléjük, ezért próbálsz csak annyit mutatni magadból a világnak, amennyit valóban szeretnél.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló