Hogyan kaphatod vissza az életkedvedet a csillagjegyed alapján?Ez segíthet rajtad, ha fogytán a lelkesedésed!Kos (március 21. – április 19.): Minden felkelti a figyelmedet, ami izgalmas, hangos és élénkítő, viszont az életszereteted akkor térhet vissza igazán, ha az apró dolgokban is képes leszel felfedezni a szépet és az érdekeset.

Bika (április 20. – május 21.): Hajlamos vagy mindenkiről gondoskodni, ám az a vágy, hogy megoldd mindenki életét, rengeteg csalódást és szorongást okoz neked. Sokkal boldogabbnak és könnyebbnek fogod érezni magad, ha sikerül rájönnöd, hogy elég csak támogatnod a megfelelő embereket.

Ikrek (május 22. – június 21.): Élénk, energikus és dinamikus teremtés vagy, mégis hajlamos vagy sokat rágódni azon, hogy mások mit gondolhatnak rólad. Ha attól félsz, hogy valami butaságot mondasz, akkor nem lehetsz igazán önmagad. Ha azt akarod, hogy visszatérjen az életszereteted, akkor fejezd be az aggódást, és légy önmagad!

Rák (június 22. – július 22.): Könnyen belelátsz másokba, energiát adsz nekik, így nehéz nem túlérzékenynek lenned a többi ember felé, viszont ha képes leszel csak a saját érzelmeidre koncentrálni, akkor hosszabb távon sokkal szabadabb lesz.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.): Ha fogékony leszel a változásokra és mások ötleteire, akkor könnyen visszaszerezheted az életkedvedet. Ez hatalmas segítség lehet a munkád, a kapcsolataid és a mentális állapotod javulásában.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.): Ha szeretnél újra beleszeretni az életedbe, akkor ennek érdekében a nevetést és az örömöket kellene az első helyre tenned. Szűz jegyűként elemző és intellektuális személy vagy, viszont olykor neked is könnyednek kellene lenned. Szorgalmas és koncentrált vagy, munka közben pedig távolról sem mosolyogsz annyit, mint kellene, ezért ha elhagyott a lelkesedésed, akkor ne tagadj meg magadtól egy kis szabadságot, légy könnyed, vicces és találj örömöt abban, amivel foglalkozol!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.): Ha elhagyott az életkedved, akkor úgy nyerheted vissza az lelkesedésedet, hogy jobban jelen leszel a kapcsolataidban. Az teljesen rendben van, ha barátokat szerzel, vagy megmutatod magad másoknak is, viszont kevés az igaz barátod. Az életszereteted érdekében tudatosan figyelj az emberekre, hallgasd meg őket, mert ettől jóval fiatalabbnak és erősebbnek érezheted magad.

Skorpió (október 23. – november 22.): Ha vissza akarod nyerni az életszereteted, akkor meg kell tanulnod, hogy neked sem kell mindent egyedül csinálnod, és nem kell egyedül megküzdened mindennel. Engedd meg magadnak néha, hogy mások segítsenek, vigyázzanak rád, mert hidd el, ettől könnyebb lesz az életed!

Nyilas (november 23. – december 21.): Ha megcsappant az életszereteted, akkor azt úgy nyerheted vissza, hogy aktívabb leszel a döntéseidben és magabiztosabb leszel saját magaddal kapcsolatban. Ha sikerül megtalálnod és fenntartanod az egyensúlyt a magánéleted és a munkád között, akkor a lelkesedésed is vissza fog térni!

Bak (december 22. – január 20.): Ha elvesztetted az életszeretetedet, akkor azt úgy kaphatod vissza a legkönnyebben, ha megtanulsz kompromisszumot kötni saját magaddal. Bak jegyűként dicséretes az ambíciód és a motiváltságod, de amikor megtagadod magadtól a szünetet, akkor azzal csak azt éred el, hogy gyorsan kiégsz. Ne sajnáld az időt a kikapcsolódásra, arra, hogy egyszerűen csak élj! Ha ezt megengeded magadnak, akkor szinte új embernek fogod érezni magad.

Vízöntő (január 21. – február 18.): Ha úgy érzed, hogy kiszerettél az életből, akkor úgy nyerheted vissza az életszereteted, ha magadévá teszed a kíváncsi természetedet, és megengedsz magadnak kipróbálni mindent, amit csak szeretnél.

Halak (február 19. – március 20.): Ha úgy érzed, hogy elhagyott az életkedved, akkor azt azzal nyerheted vissza a legkönnyebben, ha kevesebb időt töltesz álmodozással, és inkább a cselekvéssel foglalkozol.

(Forrás: goodstuff.hu)

Ajánló

Ajánló