Milyen tetoválás illik hozzád?A horoszkóp meghatározza, hogy melyik a minta fejezheti ki a legjobban a csillagjegyedet.Kos: Hozzád a nyíl tetoválás illik, mert ez szimbolizálja, hogy tisztában vagy azzal, hogy merre tartasz az életben, illetve mindig kitalálsz egy új úti célt, amit el akarsz érni, hiszen te nem az a fajta ember vagy, aki képes egy helyhez kötni magát.

Bika: Szeretsz utazni, lazítani a tengerparton, de ha éppen egy új táska vagy egy sütemény tenne boldoggá, akkor azt is megengeded magadnak. Mindezt egy pálmafás tetoválás fejezhetné ki, hiszen ez azt jelképezi, hogy tudod, mi jelenti az igazi örömöt az életben és tudod, hogy hogyan kapcsolódj ki.

Ikrek: Szeretsz utazni, kirándulni, világot látni, s ha ezt nem teheted meg, akkor a fantáziádat használod és folyton álmodozol valamiről. Ha tetoválást szeretnél, akkor az előbbieket remekül jelképeznék a szárnyak, a madarak és a repülők. Mivel Ikrekként kettős személyiséggel rendelkezel, ezért érdemes lenne olyan tetoválást választanod, ami több stílust vegyít, hogy kifejezze a kettősségedet.

Rák: Ha tetoválást szeretnél, akkor hozzád a szív alakú minták illenek a legjobban, hiszen hatalmas a szíved, az önzetlenséged szakadatlan és mindig másokat helyezel magad elé. Ha van gyereked, akkor az ő születési dátumát is magadra tetováltathatod, hiszen Rákként biztos, hogy ennek nagy jelentősége van a számodra.

Oroszlán: A csillagjegyed alapján egy korona tetoválás illene hozzád a legjobban, mert ez mindenki számára világossá tenné, hogy te maximálisan az irányításod alatt tartod az életedet.

Szűz: Minden részletre odafigyelő Szűzként olyan tetoválás illik hozzád, ami hozzád hasonlóan aprólékos, de ugyanakkor kreatív művészeti alkotás is. Amennyiben van ehhez kézügyességed, akkor megtervezheted a saját tetkódat, ami lehetne egy egyedülálló geometriai formákból készült kép, vagy egy szépen megírt idézet.

Mérleg: Ha tetoválást szeretnél, akkor neked érdemes lenne közös mintában, például virágokat ábrázoló tetoválásban, gondolkodnod valakivel, hogy ezzel is megmutassátok az összetartozásotokat.

Skorpió: A tiéd a legszenvedélyesebb csillagjegy, ezért hozzád olyan tetoválás illik, ami nagyszerűen szimbolizálja ezt a tulajdonságodat. Ilyen lehet például egy rózsa, ami kiválóan jelképezi a szerelmet, a szenvedélyt és a vibráló kapcsolatokat, tehát mindent, ami jelen van, ha együtt vagy valakivel. Az mindegy, hogy fekete vagy színes tetoválásod lesz, mert Skorpió jegyűként mind a kettő illik hozzád.

Nyilas: Szereted a meglepetéseket, ráadásul minden érdekel, amivel találkozol. Te képtelen vagy sokáig egy helyben maradni, ugyanis folyton kitalálsz magadnak újabb és újabb úti célokat, amiket fel akarsz fedezni.

Ha tetoválást szeretnél, akkor az előbbiek alapján egy olyan mintát kellene választanod, ami jól mutatja, hogy milyen spontán vagy, valamint azt, hogy imádsz elutazni a világ különböző pontjaira. Egy térkép vagy egy földgömb tökéletes tetoválás lenne a számodra.

Bak: Hozzád egy fa tetoválás illene a legjobban. Ez a minta kiválóan megmutatja, hogy milyen szilárd, legyőzhetetlen vagy és mindegy, hogy mi jön, mert te mindent kibírsz. Ha nem szeretnél fát tetováltatni magadra, akkor egy motiváló idézet is remekül illene hozzád a csillagjegyed alapján.

Vízöntő: Egyedi látásmóddal és kreatív ötletekkel teli Vízöntőként fontosnak tartod a hagyományokat, és szívesen segítesz másoknak, ezért olyan tetoválást kellene választanod, amely mindezt kiválóan szimbolizálja. Ilyen lehet például egy mandala, ami az univerzumot jelképezi.

Halak: Romantikus lelked miatt nagyon fontos számodra a szerelem, és imádsz elmerülni az álomvilágodban. Mindezért a pillangós tetoválások illenek a leginkább hozzád, ugyanis ezek a minták a személyiségedet és az érdeklődési körödet is remekül szimbolizálnák.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló