A te anyukádhoz milyen virág illik a csillagjegye alapján?A horoszkóp elárulja, hogy melyik virággal nem tévedhetsz!Kos – Tulipán: A Kos anyuka nem ismer félelmet, így számára a tavasz egyik legszebb virága, a tulipán lehet a tökéletes ünnepi, például névnapi vagy születésnapi virág, hiszen a tulipán is határozottan és bátran bújik ki a föld alól a téli álmot követően.

Bika – Orgona: A Bika anyuka rendkívüli módon értékeli az élet összes szépségét és nagyon szereti a finom illatú virágokat, ezért egy csokor illatozó orgonával biztos, hogy boldoggá tennéd születésnapja vagy névnapja alkalmából. Ha esetleg nem kapsz orgonát, akkor egy tucat rózsával is nagy örömöt okozhatsz a Bika anyukádnak.

Ikrek – Levendula: Az Ikrek anyuka gondolatai állandóan szabadon szárnyalnak, ezért szüksége van arra, hogy olykor szünetet tartson és fellélegezzen.

Ha az anyukád Ikrek jegyű, akkor egy csokor levendulának biztos, hogy örülne születésnapja vagy névnapja alkalmából, ugyanis ez a virág nyugodt légkört teremt számára, függetlenül attól, hogy a nap melyik szakaszában jár.

Rák – Pünkösdi rózsa: A Rák anyuka számára nincs fontosabb a családnál, ezért ő olyan virágnak örülhet a legjobban születésnapja vagy névnapja alkalmából, amelyről az otthona jut az eszébe. Ha esetleg a kertetekben található pünkösdi rózsabokor, akkor a Rák jegyű anyukád biztos, hogy nem fogja bánni, ha onnan szedsz neki néhány szálat a csodás virágból.

Oroszlán – Napraforgó: Az Oroszlán anyuka egy valóságos energiabomba, emiatt kiváló választás lehet, ha születésnapja vagy névnapja alkalmából egy hatalmas, figyelemfelkeltő napraforgóval leped meg, hiszen ez a virág kerüljön bárhova, biztos, hogy ott be fogja ragyogni az egész helyiséget.

Szűz – Dália: A Szűz anyuka elképesztően esztétikus és kreatív, ahogy a dália is, amivel különféle formában és színben találkozhatsz, tehát ki tudod választani azt, amelyik a leginkább megfelel a Szűz jegyű anyukád egyéni ízlésének.

Mérleg – Liliom: A Mérleg anyuka számára fontos a béke és az egyensúly, ezért a liliom lehet számára a legjobb virág választás, hiszen a liliom békét és egyensúlyt teremt bármelyik szobában.

Ha a Mérleg jegyű anyukád nem szereti az erős illatú virágokat, akkor válaszd a kalla liliomot, mert az illatmentes, így biztos, hogy nem fejfájást okozni neki!

Skorpió – Bogáncs: A Skorpió anyuka tekintélyt parancsoló, ezért hozzá egy olyan virág illik a leginkább, ami a szúrósságával ugyanilyen tekintélyt parancsoló. Ha tehát egy csokrot állítasz össze neki, akkor abban legyen egy szál bogáncs, de a többi virág viszont legyen selymes és színes, hiszen amellett, hogy szigorú, még szeretetteljes is a Skorpió anyuka.

Nyilas – Krizantém: A Nyilas anyuka esetében bármilyen csokrot választhatsz, mert biztos, hogy örülni fog neki, ugyanis neki a törődés és a figyelmesség számít a leginkább. Ha konkrét virágot kell mondani, akkor a sok színben ragyogó, csodaszép virágzatú krizantém kiváló választás lesz.

Bak – Orchidea: A Bak anyuka gondoskodó, szorgalmas és praktikus, ezért ha virággal szeretnéd megajándékozni, akkor az orchidea lehet a legjobb választás, ugyanis a Bak jegyű anyukád ápolhatja és törődhet vele, amit az orchidea folyamatos, csodás virágzással hálál meg.

Vízöntő – Cukorcserje, dobverő virág, papagájvirág: A Vízöntő anyukát érdemes egy olyan különleges virággal meglepni, amilyen különleges ő maga. Ajándékozd meg például cukorcserjével, a dobverő virággal vagy a papagájvirággal, ugyanis ezek a virágok egyáltalán nem tipikusak, ahogy a Vízöntő anyukád sem egy tipikus anyuka.

Halak – Boglárka: A Halak anyuka gondoskodó és empatikus, így biztos, hogy nagyon fog neki tetszeni, ha csak úgy vagy valamilyen ünnep alkalmából megleped egy csodás, letisztult, pasztellszínű boglárkacsokorral.

(Forrás: glamour.hu)

Ajánló

Ajánló