Erre számíthatsz a szerelemben 2021 második felében!A csillagjegyed alapján kiderül, hogy mi vár rád az érzelmek terén!Kos: Tartalmas, izgalmas, harmonikus és szenvedélyes legyen a 2021-es éved, ezért mindegy, hogy párt keresel, vagy kapcsolatban élsz, mert mindenképpen nagy reményekkel folytathatod az esztendőt.

Bika: A nyár végre elhozhatja neked a szerelmet, ha még keresed. Ha a jelentkezők között találsz olyat, aki megfelelő társad lehetne, akkor minden esély megvan arra, hogy komolyra forduljon a kapcsolatotok és kiteljesedjen a szerelmetek.

Párkapcsolat esetén 2021 második felében mindennapossá válhatnak a viták. Kétségbe azért ne ess, mert valószínű, hogy sikerül rendeznetek a dolgaitokat még az idén.

Ikrek: Ha még párt keresel, akkor a tavaszi és őszi hónapokban valószínű, hogy komolyabbra fordulnak a dolgok a szerelmi életedben. Ha már párkapcsolatban élsz, akkor kimondottan kétesélyes, hogy hogyan ér véget számotokra 2021.

Rák: Ha párt keresel, akkor tavasz végén és a nyár elején ideálisak lesznek a bolygóállások a sikerhez. Mivel idén meg akarsz válni minden gátló és hamis kapcsolatodtól, ezért ezért szerelmi téren is felszámolod az ilyen viszonyt.

Oroszlán: Függetlenül attól, hogy kapcsolatban élsz vagy párt keresel, sokan fognak érdeklődni irántad, neked pedig nem lesz könnyű dolgod, ha ellen akarsz állni a kísértésnek. A tavasz közepe-vége és az őszi hónapok is meglepetéseket és romantikát tartogatnak a számodra.

Szűz: Ha még nincs társad, akkor legkésőbb nyár közepén megtalálhatod azt a személyt, aki a legjobb párod lehet, ugyanis vele kölcsönös harmóniában és bizalomban lehet részed.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor előreléphettek, ami jelenthet összeköltözést, házasságot, de akár gyerekvállalást is. Jelentősebb problémát az ősz hozhat, ugyanis annak hónapjaiban viták és féltékenység bonyolíthatja meg a szerelmi életedet.

Mérleg: Ha párt keresel, akkor 2021 tavasza és nyara meglepetésekkel örvendeztethet meg, ugyanis olyannyira ellenállhatatlan leszel ezekben a hónapokban, hogy a vonzerődnek senki sem tud majd ellenállni.

Ha kapcsolatban élsz, akkor előfordulhatnak bukkanók 2021 második felében, különösen a tavasszal. A jó hír az, hogy minden esélyed meglesz arra, hogy tisztázzátok a félreértéseket és elmélyüljön az egymás iránt érzett szerelmetek 2021 második felében.

Skorpió: Ha párt keresel, akkor nagyon valószínű, hogy tavasszal találkozol azzal, akivel kapcsolatban úgy érzed, hogy lehet közös jövőtök. Nyár közepén teljesen egymásra hangolódhattok, viszont az őszi hónapokban minden megváltozhat, és úgy érezheted, hogy mégsem illetek össze.

Ha már van párod, akkor sem lehet simának nevezni az évedet. Amennyiben sikerül kompromisszumokat kötnöd a pároddal, akkor még az idén szintet léphet a kapcsolatotok.

Nyilas: Ha párt keresel, akkor 2021 második felében minden esélyed megvan arra, hogy találkozol életed szerelmével, méghozzá hamarosan. Ugyanakkor ez akkor is megtörténhet, ha kapcsolatban élsz. Legyen bárhogy, az biztos, hogy 2021-ben fellendül a szerelmi életed.

Bak: Vágyni kezdesz a mély érzelmekre, ami izgalmas lehetőséget kínál neked, ha párt keresel, de abban az esetben is, ha már kapcsolatban élsz. Az őszi hónapokban egy jelentősebb hullámvölgy okozhat problémát, és kényszeríthet választásra, majd 2021 vége körül újra fellendülhet a szerelmi életed.

Vízöntő: Ahogy általában, úgy 2021-ben sem lesz zökkenőmentes a szerelmi életed. Ha párt keresel, akkor semmi sem fog megakadályozni abban, hogy közelebb kerülj valakihez, köszönhetően leginkább annak, hogy alapvetően kiegyensúlyozottnak és vonzónak fogod érezni magad 2021 második felében.

Halak: 2021 második felében alaposan felpöröghetnek körülötted a dolgok, és akkor is izgalmas lehetőségek találhatnak meg, ha párt keresel, de akkor is, ha kapcsolatban élsz. Az őszi hónapokban a problémák maguktól megszűnnek.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló