Hogy néz ki a könyvespolcod a horoszkóp szerint?A csillagjegyed jellemzői megmutatkozhatnak abban, hogy milyen a könyvespolcod.Általában, ha arról van szó, hogy miből lehet felismerni az egyes csillagjegyeket, akkor elsősorban a viselkedésükre gondolunk, ám sok minden más is árulkodhat arról, hogy valaki melyik jegy képviselője.

Ilyen a könyvespolc is, amely esetében az alábbi horoszkóp azt árulja el, hogy hogyan rendezheted el a könyveidet és mivel dekorálhatod a polcokat a csillagjegyed alapján.

Kos – Színek és gyertyák: Téged egyáltalán nem zavar, ha halomban áll a polcodon a rengeteg színes, különböző méretű könyv. Mivel a Kos jegyed a tűz elemhez tartozik, ezért szeretsz mécsesekkel és gyertyákkal dekorálni, amiből a könyvespolcodra is jut néhány darab.

Bika – Keretezett nyomatok: Kitűnő ízléssel megáldott Bika jegyed alapján nem meglepő, hogy a könyvespolcodat is szereted elegánsan, egyedi példányokkal berendezni. A könyvek mellett néhány antik bekeretezett nyomat is kerül a polcokra.

Ikrek – Jókedvű fotók: A te könyvespolcodon talán még egy instant kamera is hever, de az biztos, hogy a polcokat bulifotókkal dekorálod. Legyen keretezve, vagy kitámasztva, de a te polcaidról nem hiányoznak a vidámságot és barátságot sugalló fotók.

Rák – Romantikus nosztalgia: Rák jegyed alapján gyertyával öntött csorba porcelánbögre, lemezjátszó és a gyerekkorodból maradt plüss is a könyvespolcodon csücsül. De ugyanígy a gyerekkori könyveidet sem dobod ki, hiszen azok nagyszerűen elférnek a romantikus kötetek mellett.

Oroszlán – Díjak és elismerések: A te könyvespolcodról nem hiányozhatnak az oklevelek, az érmek, a serlegek, a legszórakoztatóbb kollégaként kapott vicces díjak, vagy a legjobb házastársnak járó plüssmedve, hiszen Oroszlánként teljesen egyértelmű, hogy a könyvespolcodon is ünnepled magad.

Szűz – Napi bölcsesség: Szűz jegyed alapján biztos, hogy a könyvespolcodon precízen rendben tartod a könyveidet, amelyek mellett pár fontos mondat is szerepel egy üzenőtáblán, hiszen imádsz valami bölcsességgel vagy mantrával készülni a napjaidra.

Mérleg – Növények és elegancia: Mivel folyton a harmóniára törekszel, ezért a stílusos könyvespolcodon biztos, hogy található néhány képzőművészeti, iparművészeti alkotás, mesés tárgyak és szépen virágzó szobanövény.

Skorpió – Sötét és rejtélyes: A misztikusságod biztos, hogy megmutatkozik a sötét színű könyvespolcodban, ami minden bizonnyal mahagóni, esetlen sötétkékre, vagy feketére festett fából készült. Az is valószínű, hogy a polc mögött különleges, érdekes mintázatú a tapéta.

Nyilas – Bohó és művészi: Nyilas jegyed alapján könnyen lehet, hogy nincs könyvespolcod, hanem egy létrán tartod a könyveidet. A lakásodban igazi művészeti káosz uralkodhat, ha pedig éppen úgy érsz haza egy utazásról, hogy mindjárt karácsony, akkor a létrát az izzósor felszerelésére is használhatod.

Bak – Klasszikus stílus és irodalom: Bak jegyűként minden téren fontosak számodra a hagyományok, és ez a könyvespolcodra is igaz, ami minden bizonnyal klasszikusan elegáns. Néhány kedvenc könyvedet külön állványon tarthatod, természetesen borítóval kifelé, hogy a vendégeid jól lássák az ízlésedet.

Vízöntő – Színes és extrém: Vízöntő jegyed szerint erős színek dominálhatnak a könyvespolcodon, amelyen a könyveid olykor színek szerint sorakozhatnak. Imádod a kedvenc tárgyaiddal kifejezni önmagad, az ikonikus könyveidet pedig figyelemfelkeltő helyre teszed a polcon, ami fölött neonfelirat hirdetheti az éppen aktuális mottódat.

Halak – Romantikus világítás: Esetedben a könyvespolcod is elárulja, hogy finom lelkű, álmodozó teremtés vagy. Ezt azonban nem csak a könyveid tükrözhetik, hiszen a könyvespolcod is egy külön világ, amit váza, néhány nipp, elegáns ledsor tesz utánozhatatlan hangulatúvá.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló