Egy szivárvány árulhat el sokat a kisugárzásodrólVálassz egyet az alábbi szivárványok közül, majd olvasd el a neked szóló elemzést!1. Intuitív és bölcs személyiségű ember vagy, ráadásul kimondottan lelki, spirituális beállítottságú, még abban az esetben is, ha nem vagy vallásos. Jellemző rád, hogy a dolgok mélyebb értelmét keresed, és amikor valaki figyelmesen végighallgatja a mondandódat, akkor rengeteg értelmet fedez fel a szavaidban. Neked van egy sajátos, átfogó képed a világról, és folyton azon dolgozol, hogy még többet hozz ki magadból.

2. Intuitív személyiség vagy, ezért tulajdonképpen megérzed, hogy a környezetednek mikor mire van szüksége. A meggyőző képességed is remek, és kicsit olyan vagy, mintha egy született gyógyító rejtőzne benned. Jellemzően könnyen elérsz az életben mindent, amire vágysz, így akár anyagi sikert, vagy azt, hogy könnyebbé tedd a körülötted lévők életét.

Nem szokásod a múltban ragadni, ugyanis inkább a jövővel foglalkozol, és gyakran előrelátod, hogy a dolgoknak milyen végkimenetele lesz. Amikor igazán formában vagy, akkor megállíthatatlanul haladsz előre, és élvezed, hogy tele vagy erővel, energiával, ez pedig minden helyzetben sugárzik belőled.

3. Elképesztően tüzes, szenvedélyes személyiséggel vagy megáldva. Ha arról van szó, hogy valakit, vagy valamit, mennyire szeretsz, akkor nem spórolsz a szavakon. Minden helyzetben erősnek érzed magad, a benned rejlő érzelmek legjava pozitív. A világban rengeteg olyan dolog van, amit szeretsz, és rendkívüli fontossággal bír a számodra az, hogy kövesd az érzelmeidet és a benned tomboló szenvedélyt.

4. Helyesen, választékosan beszélsz, és úgy látszik, hogy minden helyzetben feltalálod magad, valamint nagyon jól tudod, hogy mikor mit kell mondanod, hogyan kell kifejezned magad. Emellett kiváló az ítélőképességed, ha pedig döntéshelyzetbe kerülsz, akkor nem tépelődsz sokáig.

Teljesen kiegyensúlyozott életed van, ami részben annak köszönhető, hogy nem engeded meg magadnak azt, hogy túlságosan elragadtasd magad, de a depresszív hangulatot sem hagyod eluralkodni magadon. Te próbálsz arra törekedni, hogy amennyire csak lehet, megőrizd a nyugalmad, amit igyekszel a külvilág felé sugározni.

5. Karizmatikus személy vagy, és szinte mindenhol kilógsz a sorból, ami a tehetségednek a ragyogásodnak köszönhető. A személyiséged igazán örömteli, ezért az emberek remekül érzik magukat veled, hiszen sugárzik belőled a boldogság. Ennek tudatában nem meglepő, hogy nagyon erős és pozitív hatást gyakorolsz a környezetedre.

Tisztában vagy azzal, hogy az emberek bíznak benned, és hisznek abban, hogy általad kiszakadhatnak a megszokott, szürke mindennapokból, te pedig ezt akkor is hajlandó vagy megtenni, ha valójában nem igaz, hogy belül szüntelenül ragyogsz.

6. Meggyőződésed szerint a boldog élet titka az egyszerűség, valamint amennyire csak teheted, próbálsz teljesen őszinte lenni saját magaddal és másokkal, hiszen az igazság mindennél fontosabb a számodra.

A véleményedet soha nem titkolod, és még akkor is őszintén kimondod, amit gondolsz, ha ez olykor fájdalmat okoz, ha pedig valaki téged szembesít az igazsággal, akkor azt nagyon jól kezeled. A külvilág felé őszinteséget, igazságot és nyugalmat sugárzol.

7. Hihetetlenül kreatív és érdekes személyiséggel vagy megáldva, és folyton keresed, hogy mivel tudnád megfűszerezni az életedet. Ebből következik, hogy szereted a kalandokat, valamint új dolgokat kipróbálni. Vad és bátor természeteddel keresed az izgalmakat, a kihívásokat, és örömmel kipróbálsz olyasmit, ami addig nagyon távol állt tőled.

Jellemzően spontán cselekszel, aminek eredményeként olykor különös dolgok történnek, ám te minden esetben hallgatsz a megérzéseidre. Könnyen lehet, hogy alapjában véve különös szerzet vagy, viszont a lelkesedésed könnyen átragad másokra, így a környezetedben többen is boldogan a nyomodba lépnek, hiszen vágynak arra, hogy ugyanolyan szabadon éljenek, ahogyan te teszed.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló