Tudd meg, hogy milyen válaszút vár rád 2021 nyarán!



A megérzéseidre hallgatva válassz egy lapot az alábbiak közül, majd olvasd el, hogy Papa Legba szerint életed mely területén érkezhetsz keresztúthoz a következő három hónapban!1. Szakítás egy baráttal: Papa Legba, hogy az egyik barátoddal szakíthatod meg a kapcsolatodat 2021 nyarán, mert rájössz, hogy ez az illető már rég nem igaz barátod. Minden bizonnyal már észrevetted, hogy nem számíthatsz erre a személyre, hogy folyton cserben hagy, megsért, esetleg megváltozott, kihasznál, a pénztárcádon élősködik, tehát többé nem olyan, mint amilyen régen volt.

A problémát mindenképpen beszéld át ezzel a barátoddal, akivel akár meg is próbálhatok javítani a kapcsolatotokon, ám amennyiben mindezen túl vagytok, de semmi sem változott, akkor érthető, hogy azon gondolkodsz, hogy ideje elválnotok egymástól.

2. Felmondani a munkahelyeden: Papa Legba azt jövendöli neked, hogy 2021 nyarán elgondolkodsz azon, hogy ideje otthagynod a jelenlegi munkahelyedet. Ennek oka sok minden lehet, így például az, hogy megutálod a mostani állásodat, vagy találsz egy megfelelőbbet, esetleg kapsz egy jobb ajánlatot.

Ne feledd kizárólag te tudod eldönteni, hogy mennyire rezeg alattad a léc, mennyit bírsz ki, ugyanis most már olyan időket élünk, hogy az emberre nem erőltethetnek rá olyasmit, amit nem akar. Még van időd dönteni, úgyhogy Papa Legba azt tanácsolja, hogy ne aggódj, ne kapkodj!

3. Külföldre menni: Papa Legba azt jövendöli neked, hogy egy új munka, szerelem, pénz vagy élet reményében lesz lehetőséged arra, hogy külföldre menj 2021 nyarán. Ha nem is arról lesz lesz szó, hogy elutazol, hanem arról, hogy csak gondolkodni kezdesz a külföldre költözésen, akkor annak biztos jó oka lesz a nyári hónapokban.

4. Szakítás a kedvessel: Papa Legba azt jövendöli a párkapcsolatodban érkezel válaszúthoz 2021 nyarán, tehát el kell majd döntened, hogy a társaddal maradsz, vagy inkább véget vetsz ennek a szerelemnek. Ami biztos, hogy ennek a válaszútnak az előjeleit már most érzed, ugyanis nem ok nélkül fogsz eljutni arra a pontra, hogy a szakításon kezdesz gondolkodni.

5. Elfogadni az újat: Papa Legba azt jövendöli neked, hogy 2021 nyarán egy új lehetőség jelenik meg az életedben. Ez jelenthet új munkát, szerelmet, esetleg kalandot. Legyen szó bármilyen újdonságról, neked el kell majd döntened, hogy élsz-e azzal, vagy veszni hagynod.

Ezt a döntést egyedül neked kell meghoznod a nyári hónapokban, mert senki sem lehet a segítségedre benne, ám ez nem jelenti azt, hogy nem hallgathatod meg az okos tanácsokat, hogy nem kérheted ki mások véleményét. Azt azonban ne engedd, hogy más mondja meg neked, hogy mit csinálj!

2021 nyarán állj a sarkadra! Ha úgy jobban megy, akkor nyugodtan írj egy listát azokról az érvekről, ami a lehetőség mellett és ellen szólnak! A végső döntés mindenképpen a tiéd! Amennyiben megijeszt az új, akkor jusson eszedbe, hogy az életben mindent el kell kezdeni valahol és lehetőség szerint, meg kell találni annak a jó oldalát!

6. Gyermeket vállalni: Papa Legba azt jövendöli neked, hogy 2021 nyarán eljön az a pillanat, amikor komolyan el kell gondolkodnod azon, hogy szeretnél-e gyereket, hogy a pároddal eljutott-e már arra a szintre a kapcsolatotok, hogy családot alapítsatok, egyáltalán lelkileg felkészültetek-e egy gyermek érkezésére? A gyerekvállalás kérdését kizárólag együtt dönthetitek el, oldhatjátok meg a pároddal, amihez elengedhetetlen az egymással való kommunikáció!

Amikor úgy ítéled meg, hogy 2021 nyarán eljött a legmegfelelőbb pillanat, akkor hozd fel a gyerekvállalás témáját, és az ezzel kapcsolatos kérdéseidet! Ha nem te, hanem a párod hozza szóba a dolgot, akkor légy nyitott! Papa Legba utolsó intelme számodra az, hogy soha ne feledd, hogy a gyerek mindig örömöt hoz az ember életébe!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló