Ezt a tulajdonságodat utálod magadban a csillagjegyed alapjánMi az, amivel nem vagy kibékülve?Sok oka lehet annak, hogy valaki miért utál magában valamit. Így például van, aki a nagylelkűségét utálja, mert amiatt éri gyakran csalódás, míg más arról szeretne végre leszokni, hogy fejjel rohan a falnak, nem tud elszakadni a múltjától, vagy túlságosan igyekszik a legjobbat tenni.

Azt, hogy mit utálsz magadban a legjobban, a csillagjegyed is befolyásolhatja, ugyanis a horoszkóp szerint minden jegy esetében van valami, amit ki nem állhat saját magában.

Kos: Kos jegyűként azt utálod magadban a legjobban, hogy túlságosan impulzív vagy, és tényleg képes vagy fejjel menni a falnak. Te tipikusan az az ember vagy, aki rövid gondolkodás után ráír a volt párjára, amit aztán jól meg is bánsz.

Bika: Bika jegyűként ki nem állhatod magadban azt, hogy rengeteget rágódsz a dolgokon, túl sokáig fájnak a régi sérelmek, képtelen vagy lezárni a történteket és állandóan kísért a múlt. Azt kívánod, hogy bárcsak sokkal könnyebben menne számodra a továbblépés.

Ikrek: Ikrek jegyed alapján azt gyűlölöd magadban, hogy könnyen túlkomplikálod a dolgokat, ami miatt nehezen hozol döntést. Számodra nagyon fontos, hogy mindig a legjobban cselekedj, de utálod az ezzel járó szorongást.

Rák: Rák jegyűként nagyon eleged van abból, hogy túlságosan érzékeny vagy. Túl erősen érzed mások hangulatát, és arra vágysz, hogy mindenki jól érezze magát körülötted, aminek érdekében képes vagy a háttérbe szorítani a saját érdekeidet.

Oroszlán: Oroszlán jegyed alapján nem titok előtted, hogy sokan gyűlölik, hogy folyton te vagy a főnök, és gyakran te magad is utálod magadban, hogy milyen nehezen engeded ki az irányítást a kezedből. Ilyenkor azt mondogatod magadnak, hogy lazíts már.

Szűz: Szűz jegyűként utálod magadban azt, hogy milyen erősen ragaszkodsz a függetlenségedhez, ezért sokszor úgy érzed, hogy senki sem ismerheti meg a belső világodat. Nem kellene ilyen kis sündisznónak lenned.

Mérleg: Mérleg jegyed alapján nagyon eleged van a hedonista hajlamaidból. Utálod, hogy túl sokat eszel, túl sokat iszol, elalszol és elköltöd az összes pénzedet olyan dolgokra, amelyekre egyáltalán nincs szükséged.

Skorpió: Skorpió jegyűként szívből utálod magadban azt, hogy állandóan féltékenykedsz, de nemcsak a párkapcsolatodban, hanem a munkahelyeden és a baráti körödben is képes bármi és bárki felkelteni a benned szunnyadó irigy és féltékeny szörnyet.

Nyilas: Nyilas jegyed alapján nemcsak mások agyára mész a türelmetlenségeddel, hanem a sajátodéra is. Te szidod magad a legjobban, amiért hajlamos vagy elkapkodni a fontos feladatokat, elfeledkezve a lényeges részletekről.

Bak: Bak jegyűként szívből utálod magadban, hogy milyen könnyen felhúzod magad, akár egy apró, teljesen jelentéktelen dolgon is. Nagyon nehezen viseled a hülyeséget, bizonyos emberek pedig teljesen az agyadra mennek, ami kiül az arcodra.

Vízöntő: Vízöntő jegyed alapján azt utálod magadban a legjobban, hogy hajlamos vagy elszigetelni magad, olyankor pedig még azoktól is eltávolodsz, akik egyébként a legfontosabbak a számodra. Ezzel képes vagy baráti kapcsolatokat tönkretenni, és egyszerűen nem érted, hogy mégis miből fakad ez a erős önszabotázsra való hajlamod, amit utálsz magadban.

Halak: Halak jegyűként nagyon utálod magadban, hogy túlságosan megbocsátó vagy. Mivel mindenkiben a legjobbat látod, ezért hagyod, hogy a mérgező emberek sokkal tovább maradjanak az életedben, mint kellene.

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló