A horoszkóp szerint hogyan viselkednek a nők, amikor vakációznak? (2. rész)



A csillagjegy hölgy tagjainak szórakoztató jellemzése Mérlegtől a Vízöntőig.Mérleg: A nyaralás elején azért nem lehet vele közös tevékenységeket végezni, mert honvágya lesz, az utolsó napon azért fog szomorkodni, mert haza kell mennie, tehát az útitársnak folyamatosan ápolnia kell a Mérleg nő lelkét, és meg kell győznie arról, hogy jó helyen vannak, minden a legnagyobb rendben. Kitartó lelkizéssel meg lehet győzni egy idő után.

A nyaralás harmadik, negyedik napján a Mérleg nő vissza fog találni önmagához, úgyhogy ettől kezdve élvezni kezdi a helyzetet, bármire rá lehet venni, hajlandó lesz szórakozni, ám jobb rá odafigyelni, mert az igazán vonzó Mérleg nő könnyen kínos kalandokba keveredhet!

Aki a Mérleg nővel indul nyaralni, annál legyen magnézium tabletta és egy Meditációk válság esetére című könyv!

Skorpió: Sokan fogják sajnálni azt, aki Skorpió nővel megy nyaralni, ugyanis ez a csillagjegy mesterien manipulálja az embereket és az eseményeket. Ugyan meghallgatja a másikat, de valójában nemigen érdekli, hogy mit szeretne.

Úti célt „bezzeg” alapon választ. Ha tehát Kovácsék Máltán nyaralnak, akkor ő sem mehet csak a Balatonhoz. Ha az útitárs nem akar Máltán nyaralni, vagy nincs rá pénze, akkor jön a varázslat, amivel a Skorpió nő el fogja érni, hogy 1-2 hét múlva a másik fél sírva könyörögjön neki a máltai nyaralásért.

Amennyiben az útitársra semmi sem hat, akkor a Skorpió nő az illető legjobb barátját fogja hívni a máltai nyaralásra, ugyanis biztos, hogy olyan embert fog választani, aki miatt szenvedni fog azt őt cserbenhagyó útitárs. A Skorpió nővel való nyaraláshoz szükség lesz sebkezelő gélre és bármikor beváltható retúr jegyre.

Nyilas: A Nyilas nő a legszórakoztatóbb útitárs, aki mellett garantált a sok kaland, ám esetében le kell mondani a romantikus, csendes helyekről, mert azokat nem szereti. A Nyilas nőhöz türelem és különleges bánásmód kell, ezért az útitársának szüksége lesz az anyáskodó, atyáskodó énjére.

A vele való vakációhoz 2-3 embernek elegendő költőpénzre lesz szükség, mert a sajátját már az első napon elszórja haszontalan, ártalmas dolgokra. A Nyilas nő imád szabadon felfedezni, új barátokat szerezni, ezért könnyen lehet, hogy már a második napok eltűnik, ám az útitárs ne hívja a rendőrséget, mert a Nyilas nő majd felhívja napokkal, hetekkel később, hogy megkérdezze, hogy hol van, és nem erről volt szó! A Nyilas nővel való nyaraláshoz szükség lesz nyomkövetőre, hangulatjavító és idegcsillapító teákra.

Bak: Nem sok vizet zavar, így általában olyan, mintha ott sem lenne a nyaraláson a Bak nő, akivel olyan helyre érdemes utazni, ahol naponta elvonulhat néhány órára álmodozni, életcélokat kitalálni. Ha egy nap nem lehet egyedül 5-6 órát, akkor azt másnap bepótolja, és képes 10-12 órára elvonulni, ám ezzel nem az útitársát akarja büntetni, hanem ez egyszerűen nélkülözhetetlen az életéhez.

A Bak nő korrekt partner a pénzügyek terén, alig költekezik, napokig képes kenyéren és vízen élni, tehát a vele való nyaralás költséghatékony és nyugodt. A Bak nővel való nyaraláshoz szükség lesz vérpezsdítő zenékre és unaloműzőkre.

Vízöntő: A Vízöntő nő próbál mindig és mindenben különbözni a tömegtől, nagyszerű, rendkívül erős az igazságérzete, amivel hajlamos kellemetlen perceket okozni. Ha az útitársa hasonló habitusú, akkor nem fog égni a Vízöntő nő mellett, mint a Reichstag.

Ha viszont az útitárs kissé konzervatív, tiszteli a hagyományokat, nem szeret feltűnősködni, akkor a Vízöntő nővel töltött nyaralás lesz élete legrosszabb vakációja, amely során senki sem akar majd szóba állni vele, úgyhogy jobb, ha külön szállásra mennek.

Halak: A halak nő kiváló útitárs lehetne, ha az állandó hangulatingadozásai miatt nem érezné úgy a partnere, hogy egy hullámvasúton tölti a vakációját. A Halak nővel való nyaralás a lelkéről fog szólni, ráadásul mellette unatkozni és pihenni sem lehet.

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló