Életmódjavító tanács a madaraktólVálassz egyet a Madarak Üzenete Jóskártya alábbi lapjai közül, majd olvasd el a neked szóló jó tanácsot!1. Páva: Neked a páva üzen, méghozzá azt, hogy mutasd meg magad, ne félj az önazonosságtól és ne érdekeljen, hogy mások mit szólnak hozzá! Bátran légy önmagad és mutasd meg a világnak az igazi személyiségedet! Ha nem fogadod el és nem szereted önmagad úgy, ahogy vagy, akkor más sem fog. Kívül és belül is csodás, egyedülálló személy vagy, úgyhogy engedd, hogy ezt a világ is megtudja!

2. Libák: Rád a libák üzenete vonatkozik, ami azt tanácsolja, hogy figyelj a jelekre, ugyanis az égiek már többféleképpen próbáltak figyelmeztetni, de te még mindig nem veszed ezt észre. Könnyen lehet, hogy rossz előérzeted van valamivel kapcsolatban, ám csak legyintesz erre, pedig sokkal jobb lenne, ha óvatos lennél, mert ellenkező esetben kellemetlenségben lehet részed.

3. Zöld gém: Neked a zöld gém üzen, méghozzá azt, hogy tanulj, képezd magad, ugyanis érdemes lenne bővítened a tudásodat. Ne feledd, hogy a megszerzett tudás mindig megtérül! Könnyen lehet, hogy most jött el az ideje annak, hogy megvalósítsd egy régi ötletedet, de az is lehet, hogy a hobbiddal kellene főállásban foglalkoznod. Bármi is, amit régóta halogatsz, vedd elő, mert meg fogod látni, hogy a tudás többféleképpen kifizetődik!

4. Hattyú: Neked a hattyú üzen, méghozzá azt, hogy bátrad add át magad a szerelemnek! Félelem helyett inkább bízz a párodban, illetve abban a személyben, akivel ismerkedhetsz! Ne zárkózz be, hanem tárd ki a szíved kapuit! Ha a pároddal problémáitok vannak, akkor azokra közösen találjatok megoldásokat!

A hattyú azt is üzeni, hogy ne feledd, hogy ahol szeretet van, ott többé nincs lehetetlen! Ha rendet raksz a lelkedben, kicsit romantikusabb és szenvedélyesebb leszel, akkor a szerelmi életed sokkal jobb lesz!

5. Rigó: Ha az ötödik lapot választottad, akkor rád a rigó üzenete vonatkozik, ami azt tanácsolja, hogy foglalkozz többet a spiritualitással, aminek érdekében meditálj, olvass vagy akár végezz el egy tanfolyamot.

Könnyen lehet, hogy már el kezdted a spirituális ébredést, vagy hamarosan elkezded. A közeljövőben megismerheted azokat a rejtett képességeidet, amelyek a hasznodra válhatnak a mindennapokban, de leginkább abban segíthetnek, hogy felfedezd önmagadat és megismerd a sorsodat.

6. Vándorsólyom: Ha a megérzéseid azt súgták, hogy a hatodik lapot válaszd, akkor a vándorsólyom tanácsát kaptad, ami úgy szól, hogy add át magad a pillanatnak! Ne rágódj a múlton, se a jövőn, mert csak a jelen számít, hiszen itt és most van esélyed élni, szeretni és tetteket végrehajtani. Nyugodtan engedd el az irányítást, és fogadj el mindent, amit kapsz! Bátran sodródj az árral, éld meg teljesen a boldogságot, a békét és élvezd ki az összes kellemes percet, mert ez kell ahhoz, hogy újabb remek élményekben lehessen részed!

7. Flamingó: A hetedik lap szerint rád a flamingó üzenete vonatkozik, ami azt tanácsolja, hogy ápold a lelkedet, add meg neki azt, amire vágyik, amiről álmodik! Tégy meg mindent azért, hogy testileg is jól érezd magad, mert ez kell ahhoz, hogy a lelked is ragyogjon! Bátran hidd el, hogy mindent megérdemelsz, úgyhogy nyugodtan kényeztesd magad testileg és lelkileg, aminek köszönhetően látni fogod, hogy a sors kegyeltjévé válsz.

8. Seregély: Ha az utolsó lapot választottad, akkor a seregély üzenetét kaptad, ami arra hívja fel a figyelmedet, hogy mindenki hajlandó összefogni érted azért, hogy megvalósítsd a terveidet és az álmaidat.

Ideje, hogy a tettek mezejére lépj és cselekedj! Ha segítségre lesz szükséged, akkor kérj, vagy fogadd el, ha azt felajánlják neked! A megvalósításhoz mindent megkapsz, de csak akkor, ha legalább minimális erőfeszítéseket teszel ezért. Ha ölbe tett kézzel vársz, akkor el fogod szalasztani a lehetőségeket!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló