A számmisztika szerint ezt jelenti, ha tükörórában születtél



Mit jelent, ha dupla szám a születési időd?00:00: Ez a tüköróra egyszerre jelképezi a kezdetet és a véget. Ha bátor vagy és le tudod győzni a félelmeidet, akkor az élet újrakezdést, elmélyedést és sikert fog hozni neked.

01:01: Erős, vezetői képességekkel megáldott személy vagy, ám légy óvatos, nehogy mások nagyképűnek tartsanak!

02:02: Ahhoz, hogy a jövőben magabiztosnak érezhesd magad, stabilitásra van szükséged.

03:03: Nagyon bájos és kreatív vagy, élénk társasági életet élsz.


04:04: Erősen kapcsolatban állsz az univerzummal, és könnyen lehet, hogy ez az oka annak, hogy ennyire aggódsz a Föld jövője miatt.


05:05: Szenvedélyes, kreatív teremtés vagy. Az intenzitás és a proaktivitás rengeteg lehetőséget teremt az életedben, ám vigyázz, ne veszítsd el önmagad a luxus és illúziók világában!


06:06: Könnyen visszahúzódsz, hajlamos vagy egyedül maradni, az egészség pedig fontos a számodra. Érdemes lenne önfejlesztéssel és holisztikus egészségmegőrzéssel foglalkoznod.


07:07: Életed során soha nem hagysz fel a tanulással, és célként tűzöd ki magad elé, hogy másokat is erre motiválj, tehát rendkívül felelősségtudat is jellemző rád.

08:08: Az élet rengeteg lehetőséget tartogat a számodra, viszont még dolgoznod kell a kitartásodon.


09:09: Igazi példakép vagy az emberek számára, különösen akkor, ha a spiritualitás területéről van szól.


10:10: A jövedelmező pénzügyi és szexuális helyzet tesz boldoggá, de ahhoz, hogy ezt elérd, muszáj kemény dolgoznod és másokat tisztelned.


11:11: Ha ez a születési időd, akkor rengeteget kell dolgoznod a spiritualitásodon, ha nem akarsz olyan emberré válni, aki manipulálja a környezetében élő személyeket. Ha ezt sikerül megoldanod, akkor meg fogsz világosodni.


12:12: Hála a spirituális készségeidnek az ösztöneid és a megérzéseid átverhetetlenek.

13:13: Szükséged van időre ahhoz, hogy kicsit befelé figyelj és rugalmasan állj hozzá ahhoz, hogy elfogadd az élet, halál, élet körforgását.


14:14: Állandóan mozgásban vagy, nehezen állsz meg és pihensz.

15:15: Az égiek védenek téged, életed során pedig közeli kapcsolatba kerülhetsz az angyalokkal. Az meditáció fontos része az életutadnak.

16:16: Ne engedd, hogy a büszkeséged és a békére való erős törekvésed miatt egyedül maradj! Sokkal jobb lenne, ha ezeket a tulajdonságaidat felhasználnád az önbizalmad és az empátiád építésére.

17:17: Nagyon erős vagy, ezért az élet mindig kihívások elé állít. Emiatt hálás és hatalmas erőket birtokolsz. Nagyon sok lehetőség rejlik benned, viszont légy óvatos, nehogy az illúziók világába ragadj!


18:18: Arra vágysz, hogy minden tökéletes és gyönyörű legyen körülötted, ami miatt általában túl magasak az elvárásaid, így előfordul, hogy csalódnod kell. Meg kell tanulnod, hogy hogyan élj együtt a szépségeddel és a romantikusságoddal anélkül, hogy bántanád magadat.

19:19: Tele vagy energiával, ezért úgy érzed, hogy bármire képes vagy. Az idő múlásával rájössz, hogy hogyan hozhatod ki a legtöbbet ebből a remek képességedből.

20:20: Rendkívül kíváncsi teremtés vagy. Szomjazol a tudásra és nagyon szeretsz tanulni. Az érdeklődési köröd nagyon széles, ezért nehezen választod ki, hogy mire koncentrálj.


21:21: Elképesztő felelősségtudat jellemez, különösképpen a munkádba. Az életben a legnagyobb kihívás számodra az, hogy megtaláld az egyensúlyt, mert csak így lehetsz szabad és boldog.


22:22: Nagyon eltökélt és céltudatos vagy, emiatt kulcsszerepet töltesz be a közösségben. Sok stressztől szabadíthatnád meg magadat azzal, ha rájössz, hogy hogyan tudnál jobban együtt dolgozni másokkal.


23:23: A kalandozás és az utazás a legfontosabb számodra az életben. Habár rugalmas és kreatív vagy, mégis nehezen találod az utadat. Ezen segíthetne az önfejlesztés.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló