A számmisztika jóslata júniusra



Keresd ki a szülésed dátumához tartozó számot az alábbi táblázatból, majd olvasd a neked szóló júniusi üzenetet!1 – Ha bármely hónap 1-jén, 10-én, 19-én és 28-án születtél

2 – Ha bármely hónap 2-án, 11-én, 20-án és 29-én születtél

3 – Ha bármely hónap 3-án, 12-én, 21-én és 30-án születtél

4 – Ha bármely hónap 4-én, 13-án, 22-én és 31-én születtél

5 – Ha bármely hónap 5-én, 14-án, 23-án születtél

6 – Ha bármely hónap 6-án, 15-én és 24-én születtél

7 – Ha bármely hónap 7-én, 16-án és 25-én születtél

8 – Ha bármely hónap 8-én, 17-én és 26-án születtél

9 – Ha bármely hónap 9-én, 18-án és 27-én születtél

1. Minden probléma, ami az elmúlt időszakban nyomasztott, végre teljesen meg fog szűnni, ráadásul az életedből el fognak tűnni azok a dolgok, amelyek visszafogtak, így nem tudtál előrelépni.

Bár bőségre nem számíthatsz a nyár első havában, mégis ha óvatosan, megfontoltan költesz, akkor nem kell komoly pénzügyi kártól tartanod. Júniusban nem kizárt, hogy le kell mondanod a szabadidőd egy részéről, ám ezt aligha fogod megbánni.

2. Júniusban arra számíthatsz, hogy a legnehezebb problémák is megoldódnak, ám ebben nem kizárólag a 2-es szám energiája fog szerepet játszani, hanem a megérzéseid is. Abban az esetben, ha valaki megsértődik, amiért nem fogadod meg a tanácsát, akkor ne érezz bűntudatot, mert júniusban nem hallgathatsz másokra, csak önmagadra!

A nyár első havában ne hárítsd másokra a felelősséget, hanem menj a saját fejed után, a saját utadon! Júniusban kiváló üzleti lehetőségeket aknázhatsz ki. Mindemellett egy régi barátod nem várt módon kerül elő. Így például lehet, hogy az egyik rokonoddal vagy közeli ismerősöddel kezd szerelmi viszonyba.

3. A számmisztika szerint általánosságban elmondható, hogy júniusban szerencsés leszel, ugyanis az egyik barátod vagy rokonod fog segíteni az üzleti tevékenységedben, ami esetében sikerre számíthatsz. A magánjellegű kapcsolataid esetében ugyancsak jól fognak alakulni a dolgaid.

A nyár első havában ne tölts sok időt idegenek társaságában, még akkor se, ha ez elsőre vonzó, ugyanis most csak vesztes lehetsz közöttük. Az önkéntes segítségednek mindig örül a környezeted, ahol mindig szívesen látnak, ez pedig a presztízsedet is növelheti júniusban.

4. Ha úgy döntesz, hogy júniusban utazol, akkor több érdekes emberrel is összeismerkedhetsz. Most megéri idegenekkel beszélgetned, ugyanis a tőlük kapott ötleteknek egyszer nagy hasznát fogod venni. A júniusban szerzett tudásod segíteni fog abban, hogy előrébb lépj a karrieredben.

5. Az ötös szám alapján arra számíthatsz júniusban, hogy olyan rezgések érnek, amelyek által meglesz a tehetséged ahhoz, hogy elvégezd azokat a dolgokat, amelyekhez eddig nem éreztél magadban elég erőt.

6. A számmisztika júniusi üzenete szerint érdekes élethelyzetekben találhatod magad a nyár első havában, aminek időszakában a kreativitásoddal érhetsz el sikereket. Júniusban esélyed lesz változtatni a karriereden, de csak akkor, ha felfedezed az eddig ki nem használt képességeidet, amiket bátran bevetsz azért, hogy jó eredményeket érj el.

7. Júniusban nagyon sokat elérhetsz a 7-es számnak köszönhetően. A nyár első havában sikerül félretenni a pénzedből, ráadásul szokatlan élményekkel gazdagodhatsz. Ha üzleti tevékenységeket folytatsz, akkor erről bátran beszélj a családtagjaiddal!

8. A számmisztika júniusi üzenete szerint zavaró helyzetekben találhatod magad a nyár első havában, különösen akkor, ha politikai-vallási-üzleti nézeteidről tartasz előadást, és nem hallgatsz el a témáról időben. Egy-egy rosszul megfogalmazott megjegyzés akár a legjobb baráti kapcsolataidat is kihívás elé állíthatja.

9. Júniusban nem vért felfedezést tehetsz a munkádban, ha a kilences a számod. A számmisztika azt tanácsolja, hogy semmivel se foglalkozz addig a nyár első havában, amíg nem kérted ki hozzá egy szakértő tanácsát, ugyanis ellenkező esetben könnyen pereskedés lehet az adott dologból!

(Forrás: noiportal.hu)



Ajánló

Ajánló