Neked mit jósol a Tarot júniusra?Tedd fel a nyár első havával kapcsolatos kérdésedet, majd válassz egy lapot az alábbi három közül, és olvasd el a Tarot neked szóló üzenetét!

Ha kíváncsi vagy, hogy mit jósol neked a Tarot júniusra, akkor gyújts egy gyertyát, meditálj, majd tedd fel a kérdésedet, amire választ szeretnél kapni! Ezt követően válassz egy lapot az alábbi három közül, és olvasd el a neked szóló havi jóslatot!1. A Kelyhek kettes: Amennyiben úgy érezted, hogy az első lapot kell választanod, akkor a Kelyhek kettes üzenete vonatkozik rád júniusban. Ez a tarot lap az elfogadó szerelmet és a boldog párkapcsolatot szimbolizálja, tehát egy olyan személlyel találkozhatsz a nyár első havába, aki képes lesz teljes mértékben úgy elfogadni, ahogy vagy.

Az érzéki örömöket úgy élheted meg, hogy azok könnyedek és természetesek lesznek, ezért csupán csak annyit kell tenned, hogy fogadd el mindazt, amit az élettől kapsz! A Kelyhek kettes alapján az is lehet, hogy júniusban kibékülsz az egyik volt pároddal, akivel képesek lesztek magatok mögött hagyni a múlt fájdalmait.

2. A Kelyhek lovagja: Ha úgy döntöttél, hogy a második lapot választod, akkor a Kelyhek lovagja lap jóslata vonatkozik rád júniusban. Ez a lap az intuitív tudást jelképezi, ami azt jelenti rád nézve, hogy erős vágyat érzel arra a nyár első havában, hogy teljesen átadd magad annak a személynek, akire erősen vágysz, hogy eggyé olvadjatok.

Ugyanakkor júniusban nagy szükséged lesz arra, hogy a hozzád hasonlóan gondolkodó emberekkel lehess. A nyár első heteiben remek esélyed lesz arra, hogy megtaláld azt az embert, vagy azokat az embereket, akik végig melletted lesznek a belső fejlődésed útján. A szerelemben karmikus kapcsolatot, az Ikerlángod megtalálását jelzi a Kelyhek lovagja.

3. A Hold: Amennyiben a harmadik, tehát az utolsó lapra esett a választásod, akkor a Hold üzenete vonatkozik rád júniusban. Ez a tarot lap jelképezi a lélek mélységeit, ahol egymással harcol a sötétség és a világosság, a remények és a félelmek.

Ez azt jelenti, hogy valamilyen formában a felszínre törnek a magadba temetett szorongató érzések a nyár első havában, ám ha tudatosan és bátran szembenézel ezekkel, akkor legyőzheted a félelmeidet.

Könnyen lehet, hogy még mindig van néhány múltban szerzett lelki sebed, ami nem gyógyult be, így júniusban lesz lehetőséged arra, hogy azokat is begyógyítsd.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló