Angyal vagy démon vagy a csillagjegyed alapjánA horoszkóp szerint melyik kategóriához tartozhatsz?Kos: Kos jegyűként rengeteg szenvedélyed van, így például az alkohol és a szex, ráadásul előfordul, hogy füllentesz és rendszeresen megbántasz másokat. Folyton tökéletes alibivel állsz elő, és nagyon könnyen kidumálod magad, ha konfliktusba keveredsz valakivel.

Bika: Hatalmas és megbocsátó szívvel rendelkezel, apróságokon nem szokásod bosszankodni és rendkívül fontos a számodra a lelki békéd. Te olyan személy vagy, akinek megszakad a szíve, ha esetleg esetlen időset lát az utcán, és megmented a fán rekedt macskát.

Ikrek: Ikrek jegyűként középen helyezkedsz el, ugyanis nem vagy angyal, de démon sem vagy. A csillagjegyed kettőssége azt jelenti, hogy a személyiségednek két ellentétes oldala van, és soha nem lehet tudni, hogy éppen melyik dominál, mert az sok dologtól függ, így egyik percről a másikra változhat.

Rák: Rák jegyed alapján tudatosan törekszel arra, hogy jó ember légy, és igyekszel a legjobb oldaladat mutatni mindenkinek. A gond csak az, hogy az élet tele van kísértetésekkel, te pedig nemigen tudsz ellenállni ezeknek.

Oroszlán: Oroszlán jegyűként nemes, erőteljes, szép és fenséges teremtés vagy, viszont előfordul, hogy megmutatod a személyiséged sötét oldalát. Ha egyszer valakiben csalódsz, akkor soha többé nem fogod közel engedni magadhoz azt a személyt, még akkor sem, ha mások szerint az illető megérdemelné a bocsánatodat.

Szűz: Szűz jegyűként kimondottan kellemes a kisugárzásod, aranyos, nagyvonalú és illedelmes a viselkedésed másokkal szemben. Amikor azonban rájössz, hogy valaki visszaél a nagylelkűségeddel, akkor kitör belőled a démon, ugyanis megtalálod a bosszú legjobb formáját és bűntudat nélkül megalázod az illetőt. Jobb esetben ez nem történik meg, és életed végéig kitartasz a szeretteid mellett, akik számíthatnak a támogatásodra.

Mérleg: Mérleg jegyűként elmondhatod magadról, hogy a te csillagjegyed a legtisztább és a legjobb lelkű az összes közül. A jóságod olyan hatalmas, hogy azt a környezeted is megérzi, így nem csoda, hogy mindenki tőled kér tanácsot.

Skorpió: Skorpió jegyed alapján elmondható rólad, hogy amikor megbánt valaki, akkor annyira keményen tudsz viselkedni, hogy az még a sátánt is megijeszti. Állítólag a pokolnak hét szintje van, a te otthonod azonban egy szinttel feljebb van. Benned egy csábító démon lakozik, aki bárkit megszerez, akit akar, és az, aki egyszer bűnbe esik veled, az örökké a társad marad.

Nyilas: Nyilas jegyűként erősen társasági ember vagy, már-már függsz mások jelenlététől, így szinte elborzaszt a gondolat, hogy úgy telik el egy nap, hogy senkivel sem találkozol. Az őszinteség drága kincs a számodra, ezért ha rájössz, hogy valaki hazudott, akkor angyalból démonná változol, és addig bünteted a bűnöst, amíg az egy életre meg nem tanulja a leckét, és azt, hogy többé eszébe se jusson hazudni.

Bak: Bak jegyűként jellemző rád, hogy a gyerekkori csalódásod után makacsul kitartasz amellett, hogy mindenki boldoguljon, ahogyan tud. Szórakozás esetében igazi angyallá változol, könnyen a figyelem középpontjába találod magad, és az emberek nagyon odafigyelnek minden szavadra. Ha viszont segítséget kérnek tőled, akkor továbbállsz, nem foglalkozva azzal, hogy ez nem angyali, hanem inkább démoni tulajdonság.

Vízöntő: Vízöntő jegyűként a legjobb tulajdonságod az, hogy szeretsz mások kedvében járni, imádsz örömöt szerezni az embereknek, kedves és aranyos teremtés vagy. Te azért sem morogsz, ha valaki hajnalok hajnalán felhív, minden különösebb ok nélkül.

Halak: Halak jegyűként saját etikai kódex szerint éled az életedet. Rólad elmondható, hogy hűséges társ vagy, de az is jellemző rád, hogy gondoskodó, megbocsátó teremtés vagy, aki mindig mások érzéseit helyezi az első helyre.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló