Mit kellene kipróbálnod 2021 nyarán?Nyári bakancslista tipp a horoszkóptól.Kos: 2021 nyarán vedd elő a görkorcsolyát! Mivel a kihívások nem ijesztenek meg, ezért az sem jelent akadályt, ha még egyszer sem próbáltad ki a görkorcsolyázást. Ha viszont már gyakorlott vagy, akkor akár egy versenyben is részt vehetsz 2021 nyarán.

Bika: 2021 nyarán érdemes lenne megismerkedned a mixerkedéssel. Minden bizonnyal élveznéd, hogy egyszerre használhatod a kezeidet és a kreativitásodat, majd elfogyaszthatod ennek a végeredményét. Nagy lelkesedéssel merülhetnél el az ízek világába, és biztos, hogy addig abba sem hagynád, ami ki nem fejleszted a saját koktélodat.

Ikrek: 2021 nyarán szervezz könyvcsereklubot a barátaiddal. Ha megfogadod a tanácsot, akkor nemcsak beszélgethetsz a számodra fontos személyekkel, hanem még izgalmas történetek is hallhatsz és olvashatsz.

Rák: Tölts sok időt a szabadban 2021 nyarán, ugyanis a természet lehet a legkiválóbb búvóhelyed. A természetben látott szépségek megörökítése egy igazán neked való hobbi, akár úgy, hogy lefényképezed, lerajzolod vagy lefested mindazt, amit látsz.

Oroszlán: 2021 nyarán érdemes lenne a Tűz elemedből fakadó erőforrást vegyíteni a szabadtéri jógával, ami által egészséges módon szabadulhatsz meg a feszültségtől, aminek helyét a megvilágosodás vehetné át. Ha ezt társasággal teszed, akkor még jobb szórakozásnak ígérkezik a számodra.

Szűz: Mivel a Szűz Föld jegy, ezért azok a tevékenységek kapcsolnak ki a legjobban, amelyek a teremtéshez kapcsolódnak, ezért 2021 nyarán foglalkozhatnál csíráztatással, palántázással, virágültetéssel vagy zöldségtermesztéssel, majd ezek terméséből mindenféle finomságot készíthetnél.

Mérleg: Művészi vénával megáldott, állandóan harmóniára törekvő Mérlegként kimondottan romantikus hangulatban töltheted 2021 nyarát, aminek hónapjaiban nagyszerű időtöltés lenne számodra a virágkötés, hiszen rajongsz a színes és illatos virágokért.

Skorpió: 2021 nyarán remek program lehetne számodra az újrahasznosítás, vagyis adj új életet valaminek, amit kidobásra (átvitt értelemben halálra) ítéltek! Ez a tevékenység biztos, hogy a kedvedre való lenne!

Nyilas: Remek tevékenység lenne a számodra 2021 nyarán, ha szabadon tanulmányozhatnád a csillagos égboltot. Megtehetnéd ezt úgy, hogy leheveredsz egy puha takaróra egy réten a balzsamos nyári éjszakákon, de akár otthonról is figyelheted a csillagokat egy teleszkóppal.

Bak: Bak jegyűként híres vagy arról, hogy nagyon keményen megdolgozol a céljaidért és rendkívül kitartó vagy. 2021 nyarán ideje lenne annak, hogy egy új területen tedd próbára magad, valamint olyan célokat kellene kitűznöd magad elé, melyek eléréséért nagyon hálás lenne neked a környezeted.

Ilyen kiváló nyári tevékenység lehetne számodra a sütés. Ha az elveidet még hobbicukrászként sem akarod feladni, akkor bőven válogathatsz a mindenmentes receptekben.

Vízöntő: Mivel Vízöntő jegyűként a Levegő elemhez tartozol, ezért nem követed, hanem inkább diktálod a trendet, ezért 2021 nyarán kipróbálhatnád a textilfestést, aminek végeredménye olyannyira elnyerheti a tetszésedet, hogy annak köszönhetően úgy döntesz, hogy a nyár után is megtartod az új hobbidat.

A textilfestésben nemcsak a végtelen színvariáció kápráztathat el, hanem az is, hogy olyan alapanyagokkal dolgozhatsz, amelyekkel nem ártasz a bolygónak, hiszen színezhetsz például avokádóval, cseresznyével, citrom- vagy hagymahéjjal, teával, kávéval, esetleg gyógynövényekkel is.

Halak: Az asztrológia szerint azzal, hogy Halak jegyűként te állsz a zodiákus végén, azt nyered, hogy minden csillagjegy jellemzőiből birtokolsz valamennyit. Ez annyira érzékennyé, intenzívvé és empatikussá tesz, hogy az érzelmeidet muszáj valamilyen kreatív formába öntened. 2021 nyarán az lenne a legjobb, ha saját készítésű tárgyakkal dekorálnád az otthonodat.

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló