Ilyen erő emelhet fel vagy törhet össze a nyáron



Ha választasz egyet a Szakrális Kör Tarot alábbi lapjai közül, akkor megtudhatod, hogy mi lesz az, ami felemel vagy összetör 2021 nyarán.1. Rivalizálás - Botok hetes: Olyan körben vagy társaságban találod magad 2021 nyarán, ahol mindennapos lesz a veszekedés, rivalizálás, a feszültség, a nézeteltérések, végeláthatatlan viták és sértődések.

2. Bőség - Érmék Ásza: Az égiek alaposan megszórnak az áldásukkal, ami olyan formában testesülhet meg, hogy például jobb fizetést kapsz, új állást találsz, nyersz valamin, könnyen szerzel pénzt, vagy az üzleted lesz jövedelmezőbb.

3. Csalódás - Kelyhek hetes: Emberek, vagy élethelyzetek csalódást okoznak neked, esetleg valami, amire nagyon vágytál, nem jön össze, talán valaki nem tartja be a neked tett ígéretét. Könnyen lehet, hogy olyan érzésed támad a nyári hónapokban, hogy mindenki összeesküdött ellened, mert valahogy semmi sem akar a helyes irányba haladni, vagy egyáltalán nem halad semerre sem. Tarts ki, mert ez a kör sem tart örökké, utána pedig a sors vigaszdíjjal készül neked!

4. A csillag: Szerencse fog körül ölelni 2021 nyarán. Ez nagy mázli, hiszen egyfajta mágnesként fogod vonzani a szerencsét, a lehetőségeket, a pozitív és kedvező fordulatokat, valamint a jó eseményeket.

5. Szövetség - Kardok nyolcas: Tulajdonképpen olyan bajtársakra találhatsz, akikre jóban és rosszban is számíthatsz. Ezek a személyek támogatni és segíteni fognak a céljaid elérésében, s mivel együtt sokra lesztek képesek, ezért ha lesz egy közös projektetek, vágyatok, akkor azt jó eséllyel megvalósíthatjátok a nyári hónapokban. Ez arra is vonatkozik, ha ez a szövetség csak belőled és a párodból áll.

6. Harmónia - Kelyhek kettes: A nyári hónapokban kívül-belül béke és idill lesz rád jellemző, ugyanis sikerül megtalálnod az egyensúlyt önmagaddal és a környezeteddel egyaránt. Ez a harmónia egészen addig tarthat, amíg fenn tudod tartani, mert kizárólag rajtad múlik, hogy meddig tudsz pozitívan gondolkodni, és hagyod-e magad felbosszantani vagy azt, hogy mások tönkretegyék a lelki békédet.

7. A Halál: A nyári hónapokban nosztalgikus érzéseid támadhatnak, de az is lehet, hogy a múltbéli események és életciklusok után kezdesz vágyakozni. Könnyen lehet, hogy mindezt olyan emberek miatt fogod érezni, akikkel közös a múltatok és most felidézik benned a régi érzéseket, ám ideje, hogy a múlt árnyai és emlékei átadják a helyüket az új életnek!

8. A Hold: Sajnos, egy vagy akár több ember is füllent neked, vagy egyenesen a szemedbe hazudik. A megoldás nem az lesz, hogy mindenkit megvádolsz azzal, hogy hazudik neked, és az sem lenne bölcs, ha erőszakkal próbálnád kihúzni belőlük, hogy ki hazudik. A legjobb az lesz, ha türelmesen vársz és figyelsz, mert így észre fogod venni azokat a jeleket és hibákat, amelyekből rá fogsz jönni, hogy ki a hazug. Az sem kizárt, hogy az illető saját magát fogja leleplezni a nyári hónapokban. Amikor eljön ennek az ideje, akkor próbálj megbocsátani!

9. A Világfa: A nyári hónapokban olyan érzésed támadhat, hogy végre minden a helyére került, pontosan ott vagy, ahol lenned kell, méghozzá azzal, akivel kell. Biztos leszel abban, hogy megtaláltad az életcélodat, az utadat és önmagadat.

10. A Hölgy: A szeretet fog körül venni 2021 nyarán. Ez azt jelenti, hogy olyan emberek lesznek az életedben, akikre számíthatsz, akik őszintén szeretnek, megbecsülnek és védenek. Ugyanakkor nemcsak emberekre számíthatsz a nyári hónapokban, hanem angyalokra és istenekre is, akik garantálják számodra a boldogságot, amit a tudomásodra is hoznak.

11. Spiritualitás - Kelyhek Ásza: 2021 nyarán megtapasztalhatod a varázslat körét, ami azért fog körülölelni, hogy színekkel és élettel töltse fel az életedet. Ha jelenleg nem vagy híve a spiritualitásnak vagy az okkultizmusnak, akkor a nyár végére ez megváltozhat, hiszen a várható események hatására felfedezheted a benned rejlő képességeket.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló