Tudd meg, hogy melyik állat a patrónusod!Add össze a születési dátumod számjegyeit, majd ennek eredményét addig, amíg egyjegyű számot nem kapsz, aztán csak olvasd el, hogy a kapott születésszám szerint melyik állat a patrónusod!1. Farkas: A mindig a maga útját járó farkas jól ismert arról, hogy képes falkában élni, csapatban dolgozni, és alkalmazkodik a világhoz, de ez nem jelenti azt, hogy egyedül nem képes megállni a helyét.

Ha a születésszámod az egyes, akkor a farkas a patrónusod, ami azt jelenti, hogy képes vagy a szelíd viselkedésre, nyitott vagy a fejlődésre, hajlandó vagy tanulni, be tudsz illeszkedni, ha kell, de ennek ellenére, mindig ott van benned a zabolázhatatlan vadság.

2. Kutya: Ha a kettes a születésszámod, akkor számodra nincs fontosabb dolog a hűségnél, ezért a kutya patrónusod. Rólad elmondható az is, hogy őszintén és mélyen szeretsz. Az önzetlen, tiszta szereteted olyan hatalmas erő, amivel képes vagy megmenteni másokat, valamint megtaníthatod őket arra, hogy szeressék önmagukat.

3. Kígyó: A hármas születésszám alapján a kígyó patrónusod, ami azt jelenti, hogy soha nem leszel olyan személy, akit azonnal megkedvelnek mások, mert a legtöbben eleinte veszélyesnek tartanak, ezért fenntartásokkal kezelik a veled kialakult kapcsolatukat.

4. Elefánt: Ha a négyes a születésszámod, akkor a bölcsesség, erő és karakteresség határozza meg a személyiségedet, ugyanúgy, mint az elefántét, így ez az állat a patrónusod. Forrófejűséggel nem lehet vádolni, mert képes vagy türelmesen kivárni a legmegfelelőbb pillanatot arra, hogy lépj.

5. Madár: Ha az ötös a születésszámod, akkor a madár a patrónusos, ami azt jelenti, hogy téged nem lehet gúzsba kötni, hiszen a szabad lélek jellemez. Ahogy a madaraknak, úgy neked is szükséged van arra, hogy eldönthesd, hogy hol akarsz élni, meddig akarsz egy bizonyos helyen tartózkodni.

A belső szépséged hatalmas, de ahogy a madarak elhallgatnak, ha kalickába zárják őket, úgy te is elveszted a téged különlegessé varázsoló belső örömödet, ha valaki megpróbál kisajátítani magának.


6. Gepárd: Ha a hatos a születésszámod, akkor a kecses, különleges, rendkívüli gepárd a patrónusod, akihez abban hasonlítasz, hogy te is villámgyorsan reagálsz egy-egy helyzetre, az ösztöneid olyanok, mint a ragadozóé, és nem szereted a hosszú, fárasztó feladatokat.


Hatos születésszámod azt is elárulja rólad, hogy azokat a lehetőségeket szereted, amelyekre olyan gyorsan lecsaphatsz, amennyi idő alatt mások még észre sem vették az alkalmat, nemhogy megértették volna azt. Ha pedig egyszer megkaparintasz egy lehetőséget, akkor azt ugyanúgy nem engeded, mint a gepárd az elejtett zsákmányát.

7. Medve: A hetes születésszám alapján a medve a patrónusod, ugyanis egyfajta lassabb, megfontoltabb életszemlélet jellemez téged. Ahogy a medvében, úgy benned is erő és vadság rejlik, de ezt csak akkor hozod a felszínre, ha mindenképpen muszáj.

Amikor valaki igazán felbosszant, akkor jobb, ha az illető menekül, mert borzalmas pusztításra vagy képes. Az erődet azonban nem pazarolod el feleslegesen, ezért az esetek többségében kedves, szeretetre érdemes, barátságos ember vagy, akinek már a látványa is megnyugtatóan hat másokra.


8. Delfin: A delfinek egy teljesen más közegben élnek a vízben, ahogy a nyolcas születésszám alapján te is, ezért előfordulhat, hogy olykor úgy érezed, mintha nem ebbe a világba való lennél, ugyanis senki sem ért meg téged.

Ebben azonban tévedsz, mert csak annyi kellene tenned, hogy újból megpróbálkozol a kommunikációval. Ha hajlandó leszel nyitni a külvilág felé, akkor a külvilág gyorsan fel fogja ismerni, hogy milyen különleges személy vagy valójában.

9. Macska: Ha a kilences a születésszámod, akkor megosztó személyiség vagy. Vannak, akik imád, míg mások ki nem állhatnak, ám ez téged kicsit sem érdekel, elvégre nem célod, hogy mindenki megszeressen, éppen ezért a macska a patrónusod.


(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló