A partnered csillagjegye elárulja, hogy mivel lehet nyert ügyed az első randinA horoszkóp tanácsai segíthetnek a másik fél lenyűgözésében.Kos: Légy nyitott a játékos heccelésre és a csipkelődő vitákra. A Kos jól ismert az erős véleményéről, ahogy arról is, hogy nagyon szereti a saját igazát harsogni. A Kos olyan párra vágyik, aki képes vele lépést tartani.

Bika: Ne akarj rákényszeríteni semmiféle interakciót, hanem engedd, hogy a saját tempójában beszéljen, ugyanis rá nagy hatást gyakorol az, ha hagyod őt szóhoz jutni.

Ikrek: Azzal nyűgözheted le, ha bebizonyítod, hogy elvégezted az előzetes kutatást róla, tehát már ismered a hobbijait, és néhányat az érdeklődési körei közül. Jól teszed, ha ezekről kérdezgeted őt, mert ezt nagyra értékeli, azzal pedig egyenesen nyert ügyed lesz, ha odafigyelsz rá. Ha úgy mész a vele való első randira, hogy nem vagy szakértő a hobbi/érdeklődési kör témában, akkor csak hagyd, hogy ő beszéljen!

Rák: Arra kell figyelned, hogy hagyd, hogy intuitívan fejezze ki magát! Ez azért fontos, mert a Rák érzékeny csillagjegy, így a legkisebb hiba is jelentősen befolyásolja a találkát.Számára fontos a dolgok egyszerűségének megőrzése, ezért ha egy általa kedvelt helyre viszed, akkor úgy fogja érezni, hogy odafigyelsz az érzéseire.

Oroszlán: A legminőségibb időt szeretné eltölteni a találkán, ezért fontos, hogy szépen öltözz fel és mutasd ki az iránta való érdeklődésedet! Ne feledd, hogy az Oroszlán nagyon szeret magáról beszélni, és imponál neki a hízelgés. Ha szeretnél egyenlő partnere lenni, akkor már az első randin add a legjobbat.

Szűz: A Szűz nagyszerűen tervez, és mindent észrevesz a részletekben, éppen ezért fontos, hogy a részletekre odafigyelve tervezd meg a randit! Gondosan foglalj jegyeket (koncert, színház), gondoskodj az étteremről, az italról és legyen B-terved arra az esetre, ha valami közbejönne! Hagyd, hogy a Szűz partnered lássa, hogy olyan ember vagy, aki képes szervezetten élni és randizni is.

Mérleg: Ha szeretnéd lenyűgözni, akkor tégy erőfeszítést a beszélgetésekben, mutasd ki, hogy érdeklődsz iránta és vidd el egy izgalmas eseményre, lehetőleg olyasmire, amiről még nem hallott, ahol még nem volt.

Skorpió: Bár szereti felgyorsítani a dolgokat, mégse feküdj le vele rögtön az első találkán. Ha esetleg nem akar sokat beszélni magáról, akkor ezt tartsd tiszteletben és ne erőltesd! Ne sajnáld az időt az igazi beszélgetéstől, mutasd meg neki, hogy igazán érdeklődsz iránta!

Nyilas: Ha a partnered Nyilas jegyű, akkor ő csak arra fog vágyni, hogy add önmagad az első randin. Ha rájön, hogy megjátszottad magad, akkor gyorsan véget fog vetni a találkátoknak. Légy őszinte és bátran folytass szellemi beszélgetéseket vele!

Bak: Ha a partnered Bak jegyű, akkor azzal nyűgözheted le az első randin, ha finoman tudatod vele, hogy most te irányítasz. Ez azért nyerő nála, mert a Bak kedveli azokat, akik nem játszanak, és hajlandóak egy kis struktúrát adni a napjaiknak. Ha első randira hívod, akkor javasolj dátumot, helyet és ne engedd, hogy magához ragadja az irányítást!

Vízöntő: Ha a partnered Vízöntő, akkor csak eredetiségre lesz szükséged ahhoz, hogy lenyűgözd az első randevún. A cél érdekében nem kötelező kiválasztanod a legfurcsább és legszokatlanabb randihelyszínt, de amennyiben a vacsora és film tervvel állt elő, akkor az legyen minőségi hely és élmény. Az is fontos, hogy légy őszinte és add önmagad, mert a Vízöntő számára az a legfontosabb, hogy megismerjen!

Halak: Ha a partnered Halak jegyű, akkor azzal nyűgözheted le az első randevún, hogy megismered a sebezhető oldalát, ugyanis ő nem akarja pazarolni az idejét, ezért érzelmileg merül bele a randevúkba. Ha te képtelen vagy kifejezni az érzelmeidet, akkor erről informáld őt is!

Amennyiben a Halak partnered nem tud benned azonnal megbízni, akkor is értékelni fogja a cselekedeteidet, ha képes leszel megnyílni és kommunikálni vele. Ha tehát nyitott könyv vagy, akkor sikerül lenyűgöznöd.

(Forrás: goodstuff.hu)

Ajánló

Ajánló