Egy kiskutya elárulja, hogy mi a legfőbb értékedRólad mit mesél a skót pszichoanalitikus csoport kiskutyás személyiségtesztje?

Az emberek személyiségéről sokat elárul az, hogy mi nyeri el a tetszésüket. Igaz ez arra is, hogy melyik állat a kedvencük, vagy melyik kiskutyát tartják a legaranyosabbnak. Ebből indult ki az a skót pszichoanalitikus csoport is, amely úgy döntött, hogy aranyosabbnál aranyosabb kiskutyákkal fogja szimbolizálni az egyes személyiségtípusokat abban a személyiségtesztben, amelyből kiderül, hogy kinek mi a legfőbb értéke.

Ha te is kíváncsi vagy az elemzésre, akkor csak válaszd ki az alábbi kiskutyák közül azt, amelyiket a legaranyosabbnak találod, majd olvasd el, hogy mit árul el rólad a döntésed!1. Kiskutya: Ha úgy határoztál, hogy az első kiskutya a legaranyosabb, akkor a skót pszichoanalitikus csoport szerint rendkívül nagylelkű teremtés vagy. Miközben az emberek többsége azzal foglalkozik, hogy a saját érdekeiket helyezzék az első helyre, addig te iparkodsz másoknak segíteni, és próbálod úgy alakítani a dolgokat, hogy az mindenkinek megfeleljen. Te már tudod, hogy az igazi boldogság titka az, hogy jobb adni, mint kapni.

2. Kiskutya: Ha szerinted a második kiskutya a legaranyosabb, akkor nagy szerencséje lenne, ha te lennél a gazdája, hiszen a skót pszichoanalitikus csoport szerint te tudod, hogy milyen a feltétel nélküli szeretet. Rendkívül gondoskodó személy vagy, ezért számodra lényegtelen, hogy ki mennyire más, mint te, vagy hol él, mert a hatalmas szíveddel határtalan szeretet tudsz érezni minden ember és állat iránt.

3. Kiskutya: Ha úgy döntöttél, hogy a harmadik kiskutya a legaranyosabb, akkor a skót pszichoanalitikus csoport szerint hihetetlenül melegszívű és nagyon barátságos ember vagy. Te akkor érzed magad igazán jól a bőrödben, ha a családoddal és a barátaiddal töltheted az idődet.

A választásod alapján az is elmondható rólad, hogy számodra a család az első, ezt pedig semmi és senki sem pótolhatja. Benned remek gazdára találna a szerinted legaranyosabb kiskutya.

4. Kiskutya: Ha a negyedik kiskutyát találtad a legaranyosabbnak, akkor a skót pszichoanalitikus csoport szerint ez a döntés azt árulja el rólad, hogy ösztönösen optimista vagy. Nagyon sokan pesszimistán állnak hozzá a világhoz, ám te nem, ugyanis hálát adsz még a legkisebb dolgokért is és mindennek örülsz, ezért sugárzik belőled a pozitív energia, és próbálsz másokat ugyanerre motiválni.

5. Kiskutya: Ha szerinted nincs aranyosabb az ötödik kiskutyánál, akkor a skót pszichoanalitikus csoport szerint hihetetlenül békés és nyugalmat kedvelő személy vagy. Ha valamilyen konfliktushelyzet adódik, akkor te minden esetben hajlandó vagy közbenjárni a barátaid érdekében.

Míg mások hajlamosak eszüket vesztve egymás fejéhez vágni különböző sértő dolgokat, addig te szinte minden helyzetben próbálod megőrizni a nyugalmadat és a higgadtságodat.

6. Kiskutya: Ha számodra a hatodik kiskutya a legaranyosabb, akkor a skót pszichoanalitikus csoport szerint elképesztően fontos számodra az, hogy megvédd a szeretteidet, méghozzá mindentől és mindenkitől.

Te bármilyen helyzetben képes vagy áldozatokat hozni a barátaidért és a családodért, ugyanis ezt soha nem érzed tehernek. Tisztában vagy azzal, hogy az életben nem lehet pénzen megvenni az igazán fontos dolgokat, és nagyra becsülöd, ha valaki hozzád hasonlóan látja a dolgokat.

7. Kiskutya: Amennyiben az összes kiskutya közül a hetediket találtad a legaranyosabbnak, akkor a skót pszichoanalitikus csoport szerint kimondottan könyörületes vagy másokkal, valamint minden helyzetben meg tudsz bocsátani.

Míg az emberek többsége a saját problémáival van elfoglalva, addig te hajlandó vagy meghallgatni mások gondjait, ugyanis törődsz az emberekkel. Ez az a tulajdonságod, amely miatt sokan ragaszkodnak hozzád, illetve a tanácsodat kérik, ha úgy adódik a helyzet. Ebből is látszik, hogy milyen értékes vagy.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló