A Tarot nyári üzeneteNeked mit jövendöl a jóskártya a csillagjegyed alapján?Kos – Az Igazság: A nyári hónapokban az életed minden terén észre fogod venni azokat a dolgokat, amelyeket mindenképpen meg kell változtatnod. Ne feledd, hogy az igazság gyakran fáj, viszont akkor is muszáj szembenézned vele, ugyanis többé nem csaphatod be, nem verheted át saját magadat.

Bika – Az Uralkodónő: Fel kell építened, össze kell tartanod a családodat, miközben a karriered és az otthon között kell lavíroznod. Már ez bőven elég feladat lenne, de még hozzá kell tenni, hogy önmagad és a személyiséged építgetését sem hanyagolhatod el 2021 nyarán.

Ikrek – Az erő: Benned mindig akad valamilyen erő, erre pedig nagy szükséged lesz 2021 nyarán, mert az élet több területen, így például a karrierben és a magánéletben, próbára fog tenni, ebben a helyzetben pedig kénytelen leszel megmutatni a lelki és szellemi erődet.

Rák – Az Ördög: 2021 nyarán kiépíthetsz magadnak egy teljesen más, titkos világot, ami rengeteg izgalmat, kettős életet teremt a számodra. Ezen a nyáron megismerheted a személyiséged mélyebb rétegeit, de ezzel légy óvatos, mert az Ördög téged is megkísérthet és elcsábíthat 2021 nyarán!


Oroszlán – Az Uralkodó: Az évszak új helyzeteket és életkörülményeket tartogat a számodra, ezért muszáj leszel a kezedbe venni a jövődet és a sorsodat. A nyári hónapokban a kapcsolataidat is át kell vizsgálnod. Gondold át, hogy kikkel veszed körül magad, majd jutalmazd meg azokat, akik megérdemlik, és búcsúzz el azoktól, akik nem szolgálják az érdekeidet. Komoly uralkodói feladatok várnak rád 2021 nyarán, aminek hónapjaiban a családod építéséről és támogatásáról se feledkezz el!

Szűz – Szeretők: A Szeretők a benned lévő kettősséget és ellentmondást jelképezi. Egyfelől jelzi, hogy gazdag szerelmi élettel, színes tapasztalatokkal fogsz gazdagodni ebben a három hónapban. Másfelől, ha kapcsolatban élsz, vagy abba kezdesz, akkor döntened kell, hogy lemondasz a korábbi, szingliként töltött életed bizonyos részeiről. Ez ellenérzéseket válthat ki belőled, elvégre tisztában vagy azzal, hogy valamit adnod kell, ha kapni akarsz, de ugyanakkor az egyedüllétre is vágyakozol.

Mérleg – A Hold: 2021 nyara erről fog szólni, ugyanis le kell számolnod az önmagaddal és másokkal kapcsolatos illúzióiddal, hogy végre meglásd az igazat. Szintén a Hold utal a lélek fényes és árnyékos oldalára, aminek megtapasztalásában bőven lesz részed 2021 nyarán.

Skorpió – Halál: Az életed egy hatalmas körforgás, átalakulás lesz 2021 nyarán. A Halál igazi végletesség, mert szólhat felszabadulásról, megváltásról, de fájdalmas tapasztalatokról, veszteségekről is, ami után örömteli eseményekben lehet részed.

Nyilas – A Diadalszekér: A nyári hónapokban rengeteg olyan helyzetbe kerülhetsz a munkádtól a magánéletedig, amelyben muszáj leszel harcolni és irányítani. Most minden célodat elérheted, ha hajlandó leszel küzdeni értük.

Bak – A Világ: Hatalmasnak és határtalannak fogod érezni magad az előtted álló hónapokban. A nyári hónapokban esélyed lesz legyőzni a személyes, a szellemi, fizikai korlátaidat, utazhatsz és költözhetsz, mindettől pedig igazán élőnek, szabadnak és függetlennek érezheted magad.

Vízöntő – A csillag: A Csillag jelképezi a reményt, a bölcsességet és a mélyebb összefüggések felfedezését, de emellett rávezet, hogy melyik úton kell elindulnod annak érdekében, hogy megvalósítsd a jövőbeli tervedet, illetve biztosít afelől, hogy összességében pozitívan alakul a helyzeted. Ugyanilyen útmutatásra számíthatsz 2021 nyarán.

Halak – Torony: Meginognak a biztonságból magad köré emelt falak a nyári hónapokban. Az összeomlás után kemény munka lesz újra felépítened magadat. 2021 nyarán a fejlődés legyen a célod, illetve az, hogy egyre jobbá, erősebbé válsz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló