Hasznos tanács 2021 nyarára



A horoszkóp szerint így hozhatod ki a lehető legtöbbet a nyaradból.Kos: Az évszakban jól tennéd, ha nem nagy dolgokkal kísérleteznél, hanem inkább azokkal foglalkoznál, amelyek elég súlytalanok. Ha ezt begyakorlod a nyári hónapokban, akkor szeptembertől már élesben is sikeresen fogod csinálni. Ne feledd, hogy nyáron mindet csak lazán!

Bika: Az évszakban jól tennéd, ha esténként egy pohár hűsítő ital társaságában visszaemlékeznél mindenre, amit elértél, de írhatnál sikerlistát is vagy számba vehetnéd az összes olyan tulajdonságodat, amely segített, hogy azzá az emberré válj, aki ma vagy.

Ikrek: Túl régóta kapaszkodtál valamibe, ami már megszűnt létezni, ezért ideje, hogy az örömteli dolgokra koncentrálj. Ha úgy akarod, akkor kezdd egészen kis dolgokkal, mert majd azok mágnesként fogják vonzani a nagyobb dolgokat is 2021 nyarán!

Rák: 2021 nyarán komoly kérdésekben hozhatsz döntést, méghozzá okosan. Könnyen lehet, hogy számodra nem a lazításról fog szólni ez a nyár, viszont cserébe sikerül megalapoznod a kényelmes, biztonságos jövődet, amit nagyon megérdemelsz.

Oroszlán: Ahelyett, hogy fejben és azonnal oldanád meg a problémát, mint szoktad, most inkább tedd azt egy képzeletbeli dobozba, ugyanis ennek a nyárnak arról kell szólnia, hogy kikapcsolódsz. Ne feledd, hogy időnként te is dönthetsz úgy, hogy csak sodródsz! Ha most megteszed, akkor látni fogod, hogy ez milyen kellemes meglepetéseket okoz neked a nyári hónapokban.

Szűz: 2021 nyarán tedd fel magadnak a kérdést, hogy mikor csináltál utoljára olyasmit, ami alaposan eltért a mindennapi rutinodtól, amit egyébként már nagyon unsz? Ez azért fontos, mert érzelmi szinten szükséged van a változásra, viszont akkor semmi sem fog változni, ha mindent ugyanúgy csinálsz a továbbiakban is.

Természetesen nincs szükség drasztikus lépésekre, hiszen bőven elég, ha kis lépésekkel kezdesz, és hagyod, hogy az életed fokozatosan alakuljon át. Ezt a folyamatot elindíthatod például egy új hobbival, esetleg az otthonod átrendezésével.

Mérleg: Ideje, hogy egy kicsit lazábban vedd a dolgokat, és a kapcsolataidon kívül újra felfedezd, hogy ki vagy és mire vágysz, mert enélkül aligha lennél tisztában az életeddel és a párkapcsolatoddal.

Skorpió: Skorpió jegyűként nem húzod meg a határaidat, mert arról félsz, hogy magadra haragítasz valakit, akinek adsz a véleményére, pedig jót tenne neked, ha 2021 nyarán megnéznéd, hogy mi van a képzeletbeli határaid túloldalán.

Nyilas: Nemcsak magaddal, hanem másokkal szemben is kritikus vagy, így nem csoda, ha mostanában elmaradnak mellőled a barátok, ráadásul önmagadnak sem tudsz túl jó szövetségese lenni. Lehet, hogy nem a 2021-es lesz életed legmozgalmasabb nyara, viszont ez kiváló alkalom arra, hogy végre kibékülj saját magaddal. Ha sikerül rendezned az életedet, akkor a baráti kapcsolataid is helyre fognak jönni az évszaknak.

Bak: A tavaszi hónapokban elkapott a lendület, ezért már zsigerből tudod, hogy mikor vagy a helyeden, mikor jött el a változtatás ideje. 2021 nyarán neked már csak annyit kell tenned, hogy továbbra is hallgatsz a belső hangodra, és odafigyelsz arra, hogy ne bizonytalanodj el, ne kérdőjelezd meg magad. Bár Bak jegyűként imádod a siker ízét, mégis azért pihenj is a nyáron!

Vízöntő: 2021 nyarán ne feledd, hogy az élet hozzáállás kérdése! Ha unalmasnak és semmilyennek látod, akkor pontosan ilyen lesz, de ha képes leszel hálát adni, akkor egymás után fog érkezni minden kisebb és nagyobb dolog, amiért hálát adhatsz. A nyári hónapokban gyakorold azt, hogy próbálod szebbnek látni az életet, egészen addig, míg össze nem ér a valóság a képzeleteddel!

Halak: 2021 nyarán fejezd be az állandó bizonygatást, és élvezd az évszakot, a pihenést és a feltöltődést! Ez azért is fontos, mert ha jól csinálod, akkor a nyár végére örökre megszabadulhatsz az elégedetlenségtől és a megfelelési kényszertől.

(Forrás: cosmopolitan.hu)

Ajánló

Ajánló