Láncfűrésszel darabolt a szomszéd zuhogó esőbenA Buzzfeed felhasználói elmesélték, hogy mi volt a legdurvább dolog, amit a szomszédjuk csinált.Esőben láncfűrésszel: „Az egyik este az esőkabátot viselő szomszédom műanyag lepedőt akasztott fel a zuhogó esőben, majd valamit láncfűrésszel darabolt fel. Soha nem jöttem rá, hogy mi volt az, de az biztos, hogy mindenki megrémült tőle a házunkban” – aypooklesssss

Az aranyalmák esete: „Rögtön azután, hogy beköltöztem a házba, arra ébredtem hajnali 2 órakor, hogy valahol fúrnak. A házam kétszintes volt, úgyhogy a hátsó ablakból ráláttam a szomszédjaim mindkét udvarára.

Négy embert láttam, ahogy körbeállva lyukat fúrnak a hátsó udvar földjébe. Ezt hetente legalább egyszer megtették. Miután kiköltöztek, új szomszédok érkeztek, akikkel egy grillezésen találkoztunk.

Elmondták, hogy a beköltözés után kamerahuzalokat találtak az egész házban, még a fürdőszobákban is, valamint kis arany műanyagalmákat rejtettek el mindenhol, a ház köré temetve, a falakba rejtve, a padláson, a szellőzőnyílásokban és a csövekben.

Több száz volt belőlük, és valószínű, hogy az udvaron is azokat temették el. Nagyon szeretnék rájönni, hogy mi volt annyira fontos ezekben a műanyag aranyalmákban.” – elizgibb

Az ember, aki az éggel beszélt: „Egyetemista koromban volt egy idősebb férfi szomszédom, aki minden éjjel kint volt, amikor az autómhoz mentem. Az esetek többségében az eget nézte, és valamiféle walkie-talkie-t tartott a kezébe. Csodáltam, amiért mindig keres valamit és figyel.”Alliejo

A zsákutcai bűncselekmény: „A családommal 10 éves korom óta élünk egy zsákutcában, ahol csupán öt ház található. Az azokban lakókkal több, mint egy évtizede ismerjük egymást. A mellettünk lévő házban élő családdal évek óta jóban voltunk, az ott lakó gyerekekkel együtt nőttem fel, de különböző iskolákba jártunk.

Az egyik éjjel szirénázásra ébredtünk fel a családommal. Hallottuk, hogy egy rendőr parancsot ad az egész ház kiürítésére. Először azt hittük, hogy nekünk szól a felszólítás, de apám rájött, hogy a szomszéd családról van szó.

Láttuk, ahogy egymás után kijönnek a házból, feltartott kézzel, majd a rendőrök behatoltak az épületbe. Csak néztük, hogy a szomszédjaink bilincsben fekszenek a fűben, s akkor feltűnt, hogy az egyik fiújuk nincs ott. Öt év telt el, és azóta sem láttuk, ahogy azt sem tudtuk meg, hogy pontosan mi történt azon az éjszakán.” – ankataye

A fiú, aki eltűnt: „13 éves lehettem, amikor a testvéreimmel láttuk, hogy egy család költözik a házba az utcánkba. Az egyik fiú nagyjából annyi idős lehetett, mint mi, ezért megkérdeztük, hogy akar-e velünk bandázni.

A következő három napban együtt lógtunk. A negyedik napon nem találkozhattuk, úgyhogy abban maradtunk, hogy majd a következő nap megint összejövünk. Ennek megfelelően átmentünk hozzá a bátyámmal.

Mikor bekopogtunk, akkor az egyik szomszéd meglátott minket, és azt mondta, hogy senki sem lakik ott, pedig mi láttuk, hogy a fiú abba a házba ment be. A mai napig nem jöttünk rá, hogy mi történt.” – Stevopost

A rejtélyes szomszéd: „Az egyik este az anyukámmal, a nagynénémmel és a testvéreimmel moziestet tartottunk, de elaludtunk. Hajnali 3 óra előtt 10 perccel arra ébredtünk anyukámmal és a nagynénémmel, hogy zörögnek az edények és a serpenyők, valamint lépteket hallottunk a ház körül.

Néhány perc múlva ezek megszűntek, de aztán suttogást hallottunk az ablakon kívülről. Anyukámmal kinéztünk az ablakon, ám nem láttunk senkit. Zaklatottan bújtunk vissza az ágyba, amikor váratlanul nehéz lépéseket hallottunk a lépcsőn.

Akkor már mind egymáshoz bújtunk, mikor a lépések a szoba közelébe értek és megálltak az ajtónál. Néhány másodperc múlva az ajtó kinyílt, majd gyorsan becsukódott. Ami különös volt, hogy a lépéseket nem hallottuk újra. Kihívtuk a rendőrséget, akik átkutatták a házat és a környéket, majd előállították a szomszédunkat, aki a házunkban járt.” – reginaraona

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló