Melyik hobbit kellene kipróbálnod?



A csillagjegyed szerint ezek a szabadidős tevékenységek illenek hozzád a leginkább.Új hobbit bármikor érdemes kipróbálni, de tény, hogy nyáron sokkal kedvezőbbek ehhez a körülmények, hiszen remek az időjárás, korán világosodik, későn sötétedik és szabadidőből is több jut az embereknek.

Éppen ezért, ha te is azon gondolkodsz, hogy új hobbit próbálsz ki, de még nem tudod, hogy mi legyen az, akkor olvasd el, hogy a horoszkóp milyen szabadidős tevékenységet tanácsol neked a csillagjegyed alapján!

Kos: Energikus és aktív Kosként remek szabadidős tevékenység lehetne számodra a szabadtéri játékok és a sport. Mivel szeretsz a figyelem középpontjában állni, azt pedig egyenesen imádod, ha kitűnhetsz a tömegből, ezért számodra kitűnő hobbi lenne bármelyik csapatsport.

Bika: Bika jegyed alapján a szorgalmat és az odaadást igénylő hobbik lehetnek kedvedre valóak, így például a festészet, a zene, az éneklés és a kertészkedés. Mivel szereted a szépet, ezért valószínű, hogy boldogan töltenéd azzal a szabadidődet, hogy a legjobbra fejleszd a tudásodat ezekben a hobbikban.

Ikrek: Kimondottan társaságkedvelő Ikrekként unod, ha egyszerre csak egy dologgal foglalkozhatsz. Ugyanakkor szívesen tanulsz új dolgokat, ezért egy tanfolyam és egy új sport kipróbálása remek hobbi lenne a számodra, de persze csak akkor, ha párhuzamosan, egymás mellett foglalkozhatsz velük.

Rák: Rák jegyed alapján introvertált vagy, emiatt azokat a hobbikat szereted, amelyeket egyedül végezhetsz. Ilyen lehet a főzés, a kertészkedés vagy a házad dekorálása, mert ezek a szabadidős tevékenységek feltöltenek, ráadásul az űzésük során senkihez sem kell alkalmazkodnod.

Oroszlán: Magabiztos Oroszlánként remek hobbi lehet számodra a tánc, a festés, de akár egyszerűen a zenehallgatás is. Ugyanakkor mivel szükséged van a társaságra, ezért a tánctanfolyam illik hozzád a leginkább, hiszen ez kiváló lehetőség arra, hogy megmutasd magad.

Szűz: Intelligens és elemző Szűzként hozzád a szellemi hobbik illenek a legjobban, tehát azok a szabadidős tevékenységek, amelyek szellemi energiával töltenek fel. Számodra egy tanfolyam, egy érdekes könyv, de akár a sakk is kiváló hobbi lehet.

Mérleg: Sokoldalú Mérlegként nagyon szeretsz utazni, társaságban időzni, de az egyedül űzhető hobbikat is kedveled, ezért téged ugyanúgy feltölt a főzés, ahogy az utazás vagy az új zenék keresése.

Skorpió: Erős akarattal megáldott Skorpióként leginkább azokat a hobbikat kedveled, amelyeket egyedül űzhetsz, ezért számodra a jóga és a meditáció lehet a legjobb hobbi. Emellett esetedben az is jó program, ha egyedül mész vásárolni, ugyanis ez kimondottan megnyugtat.

Nyilas: Hiperaktív, folyton mozgásban lévő Nyilasként bármilyen hobbi remek választás a számodra, ha abban fel tudod használni az energiádat. Mivel a segítőkészség is jellemző rád, ezért a sport mellett az önkéntesség is kiváló szabadidős tevékenység lehetne számodra.

Bak: Bak jegyűként azok a hobbik illenek hozzád, amelyekkel az otthonod nyugalmában foglalkozhatsz, ezért a főzésben és a kézművesmunkákban biztos, hogy úgy elmélyülnél, hogy a világ szinte megszűnne létezni a számodra.

Vízöntő: Téged minden olyan hobbi vonz, ami stimulálja az elmét. Vízöntő jegyűként nagyon szereted a legújabb technológiai megoldásokat, de téged még az olyan szabadidős tevékenység is érdekelhet, mint a sziklamászás vagy az extrém sportok.

Halak: Érzékeny és kreatív Halak jegyűként a fantáziád határtalan, ezért számodra ideális hobbi lehet a filmezés, a tévézés vagy a romantikus könyvek. Ugyanakkor a vízi sportok, főleg az úszás, a szörfözés és a vitorlázás is mind olyan szabadidős tevékenység, amily elnyerné a tetszésedet.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló