Ezzel a tevékenységgel állíthatod helyre a lelki nyugalmadat



Neked mit tanácsol a horoszkóp?Kos: Fontos, hogy valami olyasmit csinálj, ami szellemileg és fizikailag is leköt. Ilyesmi lehet a zene melletti rendszeres futás, és kocogás, mert az elméd előbb fárad el, mint a tested. Ezekkel, a tevékenységekkel, megszabadulhatsz a stressztől, kicsit kikapcsolhatod az állandóan zakatoló elmédet, és újra feltöltődhetsz.

Bika: Örömödet lelheted az olyan csendes, nagy odafigyelést igénylő feladatokban, mint például egy kirakó összerakása, mert ezzel kielégítheted az alkotás iránti vágyadat, valamint kicsit elvonulhatsz a világ elől.

Ikrek: Imádsz tervezni és kivitelezni. Emellett jó érzékkel választod ki, hogy mihez mi passzol, az új alkotásaidból pedig sokáig energiát merítesz. Ha esélyt kapsz arra, hogy valamit új megvilágításba helyezz, akkor biztos, hogy azonnal élsz a lehetőséggel, hisz neked ez hoz lelki megnyugvást.

Rák: A lelki nyugalmadat akkor találhatod meg, ha egy családi eseményt szervezel, vagy segítesz az egyik rokonodnak, esetleg neked szerveznek meglepetést a szeretteid, Egy nagyobb családi összejövetelből hetekig tartó energiát merítesz, amit testileg és lelkileg is felhasználhatsz a mindennapokban.

Oroszlán: A zenehallgatás jelenti számodra a tökéletes kikapcsolódást, mert ebbe teljesen bele tudsz feledkezni. Ha például nagyon szomorú vagy, akkor még el is sírod magad egy-egy dalon, ezzel pedig oldhatod a benned lévő feszültséget. Amikor jó a kedved, akkor teli torokból énekelhetsz. A zenehallgatás tehát mindenféleképpen segít abban, hogy feldolgozd az érzelmeidet, és újra helyreálljon a lelki békéd.

Szűz: Mivel szereted, ha minden a helyére kerül, és újra átláthatóvá válik, ezért igyekszel legalább a környezetedet rendbe tenni, hogy így vezesd le a belső feszültségedet. Amíg a külső világ megszépül és rendezetté válik, addig a lelkedben is helyre áll a rend, mert a takarítással sikerül megszabadulnod a stressztől, ráadásul ezzel a tevékenységgel megoldást találhatsz a problémáidra, amiket végre magad mögött hagyhatsz.

Mérleg: Ha a lelki nyugalmadat szeretnéd visszaállítani, akkor valamilyen csendes tevékenységre van szükséged, így például egy jó könyv olvasására, aminek hatására szabályosan kiszakadhatsz a valóságból, és belecsöppenhetsz egy másikba, amiben feltöltődhetsz, és kipihenheted magadat.

Skorpió: Skorpió jegyűként tele vagy szenvedéllyel, ami rengeteg stresszt okozhat, ha nem tudod megélni vagy levezetni. Esetedben valamilyen alkotó tevékenység (írás, festés, zene) jelentheti a megoldást arra, hogy kifejezd az érzelmeidet.

Nyilas: Nyilas jegyűként szereted, ha szabad kezet adnak neked, valami újat alkothatsz, a végeredményt pedig megmutathatod másoknak. Ezek alapján a legjobb tevékenység, amivel visszaállíthatod a lelki nyugalmadat, a főzés.

Bak: A lelki nyugalmad helyreállhat, ha például a kertészkedéssel töltöd az idődet, mert imádod a virágok látványát, a frissen nyírt fű illatát, illetve szereted látni, hogy a gondoskodásod meghozza a gyümölcsét, ami lassan beérik.

Legyen szó nagy kertről, vagy csak egy balkonládáról, biztos, hogy a kertészkedés közben megtalálod a lelki nyugalmat.

Vízöntő: Esetedben a legjobb az lenne, ha a mozgásigényedet vegyítenéd a jó ritmusérzékkel, mert így tökéletes táncos válhatna belőled. Mindegy, hogy egy menő szórakozóhelyen, vagy csak a nappalidban, de biztos, hogy remekül fogod érezni magad, ha a kedvenc számaidra táncolhatsz, hiszen így kiengedheted a gőzt, és utat engedhetsz az érzelmeidnek.

Mindemellett a tánc rengeteg boldogsághormont is felszabadít, tehát ez az egyik legkiválóbb módja annak, hogy visszaállítsz a lelki nyugalmadat.

Halak: Halak jegyűként a meditáció vagy a jóga lehet az a tevékenység, amely által azokra a területekre irányíthatod a figyelmedet, amelyek esetében igazán nagy szükség van erre, mert csak így állíthatod vissza a lehető leggyorsabban a lelki békédet.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló