Ilyen vagy a szerelemben a desszert-teszt szerint



Válassz egyet az alábbi sütemények közül, majd olvasd el, hogy a spanyol pszichológuscsoport szerint melyik szerelem típusba tartozol!1. Desszert: A spanyol pszichológuscsoport szerint a kedvesed egy olyan személynek láthat, aki tele van mély gondolatokkal és rejtélyekkel, ugyanis a környezetedben élők általában nem tudják, hogy mikor és mi járhat a fejedben.

Amikor elfogadod, hogy vége a kapcsolatnak, akkor sok időbe telik mire teljesen rendbe jössz. A szerelmi bánatot általában csendesen, visszahúzódóan és tartózkodóan dolgozod fel, méghozzá azért, mert szeretsz egyedül szembenézni a keserű szerelem emlékével. A párkereséshez csak akkor térsz vissza, amikor erre teljesen késznek érzed magad.

2. Desszert: A spanyol pszichológuscsoport szerint számodra a szerelmi élet egy olyan lecke, amelyből megtanulhatod, hogy milyenek a férfiak és a nők, ha kapcsolatban élnek. Mivel a szerelem fontos szerepet tölt be az életedben, ezért teljes mértékben hűséges vagy a társadhoz és rengeteg bizalmat fektetsz a kapcsolatba. Mindezt a párodtól is elvárod.

Amíg nem látod a saját szemeddel, hogy a társad érzései megváltoztak az irányodba, addig ezt nem is hiszed el, ezért hajlamos vagy még akkor is reménykedni a közös jövőtökbe, amikor a kapcsolat végleg kudarcba fullad.

Neked nem szokásod feladni és a panaszkodás is távol áll tőled, ám amikor a szakítás mégis bekövetkezik, akkor időre van szükséged ahhoz, hogy lezárd a fájó emlékeket és visszatalálj önmagadhoz. Attól, hogy csalódsz, még nem veszted el a hited az igaz szerelemben.

3. Desszert: A spanyol pszichológuscsoport szerint számodra nagyon fontos a szerelem, ám azért mindig meg kell küzdened. Ha párkapcsolatban élsz, akkor gyengédséggel és figyelemmel kényezteted a kedvesedet. A szerelmi életed leginkább egy utazásra hasonlít, viszont amilyen könnyen hódítasz, olyan nehezen sikerül megtartanod a párodat.

Amikor a szakítás megtörténik, akkor szerelemi bánatodban azonnal a barátaid társaságát keresed, hogy elpanaszold nekik a sérelmeidet. Ugyanakkor az is jellemző rád, hogy a munkádba temetkezve próbálod elfelejteni a volt párodat és a közös múltatokat, miközben nyugodtan várod a következő társad felbukkanását.

4. Desszert: A spanyol pszichológuscsoport szerint rendkívül egyenesen, határozott személyiség vagy. Ha a párkapcsolatod szakítással végződik, akkor a közös emlékeiteket örökre az emlékezetedbe zárod, és soha nem felejted el az együtt átélt szép és közös élményeket.

A választásod azt is elárulja a szerelmi életedről, hogy nem vagytok mindig egy hullámhosszon a pároddal. Az sem ritka, hogy a szerelmi életed túlságosan dinamikus, amikor pedig tönkremegy, akkor traumatikus a szakítás.

Az elválás egy időre annyira lehangol, hogy a barátaid társaságát sem keresed, nem veszel részt az eseményeken, és nem létezik olyan hír, ami kicsit is érdekelne. Ha sikerült belenyugodnod a szakításba, akkor teljesen rendbe jössz és ismét párkeresésbe kezdesz.

5. Desszert: A spanyol pszichológuscsoport szerint szeretsz és mersz beszélni az érzéseidről, tehát az, hogy éppen van-e párod, senki előtt sem titok. Rólad az is elmondható, hogy a szerelmi életed ugyanolyan örömteli, vidám és boldog, amilyen te magad is vagy.

Nem szokásod semmiségeken vitázni, és azt sem várod el, hogy a párod magától találja ki, ha éppen nyomaszt valami. A te szerelmi életedben nem léteznek homályos területek. Ha te azt mondod, hogy szeretsz valakit, akkor az úgy igaz. Ha azt mondod, hogy nem szeretsz valakit, akkor az is igaz.

Az elválás után nem szoktál sokáig szomorkodni, ugyanis gyorsan összeszeded magad, elvégre nem akarod kesergésre pazarolni az energiádat. Bánkódás helyett inkább mások tanítására, jótékonykodásra fordítod az idődet, mert ez sokkal jobb kedvűvé tesz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló