Gyilkossá váló ismerőseikről meséltek az internetezőkA Redditen árulták el, hogy milyen jelekből sejthették volna, hogy az ismerősük mire képes.1. Ismertem egy illetőt, aki meg akart ölni valakit. Feltűnt, hogy állandóan bámulja azokat, akiket utált. Nagyon sokszor csinálta az iskolában, és mindig roppant kellemetlen volt, amikor rajta kaptad, hogy bámul. Folton úgy csinált, mintha ilyesmi nem is történt volna.”

2. A vőlegénye ölte meg a nővéremet. A srácot hirtelen minden olyan dolog érdekelni kezdte, amit a nővérem szeretett. Ugyanolyanná vált, mint a nővérem, megszűnt önmaga lenni, és nagyon ragaszkodóvá vált.

A gyilkosság előtt néhány héttel tudtam meg, hogy a srácot érdekelni kezdték a fegyverek, pedig a nővérem utálta azokat. Szakítani akart, mire a vőlegénye először vele, majd saját magával is végzett.”

3. Nem arról van szó, hogy nem vettem észre az árulkodó jeleket, csak minden felnőtt úgy vélte, hogy nem menne el olyan messzire, ezért nem foglalkoztak a figyelmeztető jelekkel, pedig nagyon rémisztő alak volt. Náci és anarchista jelképeket karcolt az asztalokba, a falakra, sőt, egyszer a kézfejére is.

Rengeteget beszélt a halálról és hasonló dolgokról Világosan látszott rajta, hogy imádja megfélemlíteni az embereket. Tizenöt évvel később mindenki megdöbbent azon, hogy megölt egy férfit. A szülei rendkívül rendes emberek voltak. Ki gondolta volna, hogy gyilkos lesz belőle?”

4. Gyilkossági kísérlet volt, mert a nőnek valahogy sikerült túlélnie a támadást. Az a srác követte el, akivel együtt nőttem fel. Sokszor aludt nálunk, mert a húga a barátnőm volt. A srác viselkedése mindig agresszív és erőszakos volt.

Emlékszem, hogy egy alkalommal megkérdeztem az anyukáját, hogy hogyan szerezte a sérülését, de ő nem nagyon akart beszélni róla. A barátnőmtől tudtam meg, hogy a bátyja szúrta meg egy ceruzával egy vita hevében.

Sok évvel később történt, hogy amikor az anya és a srác egy autóban ültek, akkor a srác úgy bedühödött, hogy rátámadt az anyjára, akinek az arcát késsel szurkálta össze. A nőt életveszélyes állapotban vitték kórházba. A srác meg csak vigyorgott.”

5. A gyerekkori barátom meggyilkolta a szüleit. Az apja az én apám legjobb barátja volt. Figyelmeztető jelek, hogy ilyesmire lenne képes? Nos, 9 éves kora óta alkoholt ivott és pornót nézett, soha nem tudta megkülönböztetni a jót a rossztól, kegyetlenkedett az állatokkal, szexuálisan zaklatta a szomszéd gyerekeket. Mindez olyan jel, ami egy gyilkos jellemére utal. Ráadásul kemény drogokat fogyasztott. A szüleit oxiért ölte meg.”

6. A munkatársam volt egy alapvetően laza srác, aki egy nap rettentő dühösnek nézett ki. Fiatalon házasodott meg, és rettegett, hogy a neje elhagyja és összejön az ő legjobb barátjával. Rendkívül fenyegetően nézve jelentette ki, hogy meg fogja ölni őket. Akkor azt hittem, hogy csak hirtelen felindulásból mondja, de megdöbbentő volt, hogy milyen elszántan.

Fél évvel később a srác elment a régi házába hajnali 6-kor és rajtakapta az ágyban a feleségét és a volt barátját. Térdre kényszerített őket, hogy fejbe lője mindkettőt. A lövéskor a lány megmozdult, ezért ő túlélte, de a férfi meghalt.”

7. Amikor anyukám középiskolás volt, akkor megszállottan rajongott érte egy srác, aki nem viselte jól, hogy anyukám visszautasította a közeledését. A srác mindig bement anyukám munkahelyére, ahol pincérnőként dolgozott, és direkt az ő részlegére ült. Csak fél penny borravalót adott neki. Képes volt csak ezért kettévágni egy pennyt. A srác később meggyilkolta a barátnőjét.”

8. A házasságuk után eleinte normálisnak tűnt az unokanővérem férje. Bár azt különösnek találtam, hogy az unokanővérem gyereke nem él velük, de fiatal voltam, így nem foglalkoztam különösebben a dologgal.

Tíz évvel később megtudtam, hogy a fickó erőszakos és bántalmazó. Az unokanővérem el akarta hagyni, mire a férfi a munkahelye előtt lőtte le. Az ügy még a hírekben is szerepelt. Szerencsére a rendőröknek sikerült gyorsan elfogniuk.”

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló