Kérj útmutatást a Holdtól a jelenlegi helyzeteddel kapcsolatban!Ha úgy érzed, hogy szükséged lenne egy tanácsra az aktuális helyzetedet illetően, akkor válassz egy lapot az alábbiak közül, majd olvasd el, hogy a döntésed alapján mit javasol neked a nagy Hold Jóskártya!1. Növő hold: Ha az első lapra esett a választásod, akkor a nagy Hold Jóskártya azt üzeni neked, hogy már közel jársz a céljaidhoz, ezért azt tanácsolja, hogy érdemes most még jobban belevetned magad a munkába!

Dolgozz még keményebben azért, hogy átszakítsd a célszalagot, adj bele mindent, és eszedbe se jusson feladni, hátradőlni! A Hold támogat abban, hogy sikert érj el, ezért érezd a segítő energiáját, ami lendületet fog adni a küzdelmedhez és a kitartásodhoz.

2. Telihold: Ha úgy döntöttél, hogy a második lapot választod, akkor a nagy Hold Jóskártya azt tanácsolja neked, hogy add át magad annak, amiben hiszel, így például a sorsnak, Istennek vagy az égieknek, vagyis csak sodródj az árral!

Most a legjobb az, ha nem teszel semmit, csak engedd, hogy az égiek vezessenek, és semmitől se félj, mert minden a lehető legnagyobb rendben van! Jelenleg minden pontosan úgy fog történni, ahogyan meg kell történnie.

Az általad választott lap szerint pozitív változásokra számíthatsz, és már közel a beteljesülés. Most csak hagyd, hogy az égiek tegyék a dolgukat, bízz bennük és higgy abban, hogy minden a te érdekedben történik!

3. Telihold a Skorpióban: Ha úgy határoztál, hogy a harmadik laphoz tartozó útmutatásra vagy kíváncsi, akkor a nagy Hold Jóskártya azt tanácsolja neked, hogy szabadulj meg a benned rejlő negatív dolgoktól, gondolatoktól!

Ideje, hogy leszámolj a félelmeiddel, az aggályaiddal és a káros szokásaiddal! Ugyanez vonatkozik az emberi kapcsolataidra is, tehát hagyd el azokat, akik csak mérgeznek, lehúznak! Minderre azért van szükség, mert végre nagytakarítást kell végezned az életedben.

Ezt a tisztogatást azonban belülről kell kezdened, tehát tarts önvizsgálatot, hagyd magad mögött a múltat, tégy konkrét lépéseket azért, hogy megszabadulj a pesszimizmustól és mindenféle negatív energiától!

4. Kék hold: Ha az összes lap közül a negyedik mellett döntöttél, akkor a nagy Hold Jóskártya azt tanácsolja neked, hogy most bátran higgy a lehetetlenben, a csodákban és az égiekben, mert a jelenlegi helyzetedben a legjobb, amit tehetsz az, ha hiszel, imádkozol és bizakodsz!

Azért kaptad most ezt a tanácsot, mert a hited által megkaphatsz mindent, amire vágysz, ráadásul ez ment meg, segít, erőt és hitet adhat neked. Most a hit az, amire a legnagyobb szükséged van, úgyhogy ne fordíts neki hátat! A dolgod csak annyi, hogy találd meg magadban a hitet és vedd észre, hogy mennyi mesés dolog történik veled!

5. Újhold: Ha a megérzésed azt diktálta, hogy az ötödik lapot válaszd, akkor a nagy Hold Jóskártya azt üzeni neked, hogy új dolgok kezdődnek, ezért azt tanácsolja, hogy ne ellenkezz, hanem bátran vesd bele magad az élet medencéjébe!

Az új dolgok lehetnek bármilyenek, így például új szerelem, munka vagy költözés lehetősége is. Legyen szó bármelyikről, te mondj rá igent! Könnyen lehet, hogy hamarosan új módszert találsz arra, hogy hogyan lehetsz sikeresebb, vagy a problémáidat oldhatod meg. Történjék bárhogy, csak állj hozzá nyitottan, vesd bele magad a kalandba, mert most nincs mitől tartanod!

6. Holdfogyatkozás: Amennyiben a hatodik lapot választottad, akkor a nagy Hold Jóskártya azt tanácsolja neked, hogy ha keresed a válaszokat, akkor meg fogod találni azokat, függetlenül attól, hogy mi a kérdésed.

Ha van valamilyen problémád, akkor most megtalálod arra a megoldást. Ennek érdekében csak annyit kell tenned, hogy felteszed a kérdést, illetve keresni kezded azt, amire szükséged van, mert így meg fogod találni.

A Hold ereje támogat, úgyhogy használd ki ezt az időszakot, és ha kell, akkor bátran kérd mások segítségét, mert most senki sem fog ajtót mutatni neked!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló