Fagylalt teszt mesélhet a személyiségedről



Válassz egy fagyit az alábbi képről, ha kíváncsi vagy, hogy mit gondol rólad a norvég pszichológuscsoport!

Egy gombóc fagyival illusztrálta a különböző személyiségtípusokat az a norvég pszichológuscsoport, amelynek személyiségtesztjéből kiderülhet, hogy ki vagy valójában és hogyan éled az életedet. Az elemzésért csak válaszd ki az alábbiak közül azt a fagyit, amelyet a legszívesebben megennél!1. Romantikus: Ha az első fagylalt volt számodra a legvonzóbb, akkor a norvég pszichológuscsoport szerint tisztában vagy azzal, hogy az élet nem lehet mindig rózsaszín és ragyogó, de ettől még teszel azért, hogy legtöbbször mégis az legyen.

Te olyan személyiség vagy, aki a mának és a jónak él, a rosszat pedig próbálod minél gyorsabban kitörölni az emlékezetedből. Rád az is jellemző, hogy rugalmas vagy, különösen akkor, ha csalódás, szívfájdalom ér. Mindig késznek érzed magad az új szerelemre. Igyekszel észben tartani mindent, amiért hálát adhatsz az életben, ugyanis számodra nincs fontosabb a hálánál.

2. Titokzatos: Ha a második fagylat láttán futott össze a nyál a szádban, akkor a norvég pszichológus szerint az emberek azt hiszik, hogy ismernek, pedig valójában távolról sem vagy olyan naiv, mint amilyennek látszol.

Nem szokásod felfedni az összes lapodat, és sokkal több minden rejlik benned, mint amennyit a legtöbben gyanítanak. Elképesztően bonyolult, mégis finom személyiséggel megáldott teremtés vagy.

Az, hogy valaki igazán megismerjen, sok időbe telik, ahogy az is, hogy megbízz valakiben, de saját magadról mindig jó képet ábrázolsz, ezért az emberek mindig azt látják, amit te akarsz, hogy beléd lássanak.

3. Művész: Amennyiben számodra a harmadik fagylalt néz ki a legfinomabbnak, akkor a norvég pszichológuscsoport szerint mindegy, hogy a fejben, vagy papíron alkotsz, mert mindenképpen művészlélekkel megáldott teremtés vagy.

Neked nem esik nehezedre meglátni a szépet a világban, ha pedig valami nem szép, te akkor is találsz benne valamit, amitől az lesz. Utánozhatatlan intenzitással élsz és megállíthatatlan vagy. Te úgy érzed, hogy bármire képes vagy, és arra vágysz, hogy alkothass, éppen ezért nem tudsz ölbe tett kézzel ücsörögni.

4. Zseni: Ha a negyedik fagylaltot találtad a legfinomabbnak, akkor a norvég pszichológuscsoport szerint könnyen előfordul veled, hogy a mások által kitaposott utat választod, és tisztában vagy azzal, hogy nem mindig az a jó megoldás, ha leállsz harcolni másokkal.

Végül mindig megkapod azt, amire vágysz. Az is jellemző rád, hogy türelemben és a kedvességben, tehetségesen mérsz fel mindenkit. Jól tudod, hogy mit adhatsz az embereknek, de az is világos számodra, hogy mit várnak el tőled. Bár ennek megvan az előnye, mégsem használod ki minden esetben, mert tudod, hogy az intuíció kétélű fegyver.

5. A meglepetések embereknek: Ha az összes fagylalt közül az ötödiket fogyasztanád el a legszívesebben, akkor a norvég pszichológuscsoport szerint téged egyáltalán nem lehet kiszámíthatónak nevezni, és az sem jellemző rád, hogy rutinszerűen éled a mindennapjaidat, ugyanis különleges vagy.


Rólad elmondható, hogy soha nem ragadsz le egy valaminél, ugyanis a fejlődés a célod, ezért folyamatosan változol és növekszel. Mivel imádsz új dolgokat felfedezni, ezért fáradhatatlanul keresed az új trendeket és az új ötleteket. Emellett két lábbal állsz a földön, valamint arra vágysz, hogy mások olyannak fogadjanak el, amilyen valójában vagy.

6. Lázadó: Ha a hatodik fagylaltot fogyasztanád el a legszívesebben, akkor a norvég pszichológuscsoport szerint nagyon vadóc, folyton pörgésben lévő személy vagy. Jellemző rád, hogy mindegy, hogy mibe vágsz bele, mert a végén biztos, hogy büszkén jelented, hogy ezt is megcsináltad.

Élvezed, hogy megszegheted a szabályokat, ezért soha nem aggódsz, hogy lebuksz-e, vagy sem. Ugyanakkor illegális tevékenységekben nem szoktál részt venni, viszont nagyon szereted felrúgni a társadalmi normákat.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló