Ilyen könyvek kötnek le a horoszkóp szerint!



Neked mit kellene olvasnod a csillagjegyed alapján?Ahogy általában mindenben, úgy abban is különböznek a csillagjegyek, hogy milyen típusú könyv köti le őket a leginkább. Azt, hogy neked melyik történet nyerheti el a tetszésedet, az alábbi horoszkópból tudhatod meg.

Kos: Merész és határozott Kos jegyűként imádod az izgalmat és a fordulatos, pörgés eseményeket, ezért a könyvek terén sem a lányregények kötik le a figyelmedet. Hozzád egy krimi vagy sci-fi illik, ugyanis imádod a szokatlan, új dolgokat és azokat a történeteket, amelyek tele vannak csavarral.

Bika: Bika jegyűként a megbízhatóságnál nincs számodra fontosabb, de az is jellemző rád, hogy a stabilitást és a jól megszokott dolgokat választod a változatosság helyett. Ebből következik, hogy szereted újra és újra elolvasni a kedvenc könyveidet, ám azok a történetek is megfognak, amelyek régi korokban játszódnak, és amelyek esetében általában előre sejthető, hogy boldog befejezéssel ér majd véget.

Ikrek: Kíváncsi Ikrekként szinte mindenféle könyvbe belelapozol, de téged sem köt le minden. A csillagjegyed kettőssége miatt jellemző rád, hogy az aktuális hangulatodhoz illő könyvet választasz, ezért lehet, hogy ma drámát olvasol, de holnap már komédiához kapsz kedvet.

Rák: Rák jegyűként szinte teljesen biztos, hogy ha úgy döntesz, hogy olvasol, akkor romantikus könyvet választasz. Mivel intuitív vagy, ezért nagyon fontosak számodra az emberi kapcsolatok, tehát valószínű, hogy a könyvek terén is azokat a történeteket szereted, amelyek érzelemgazdagok.

Oroszlán: Kreatív és merész Oroszlán jegyűként a drámákat, látványos és monumentális könyveket szereted, tehát imádd a hosszú történeteket, de csak akkor, ha uralkodó családokról, luxusról szólnak, esetleg szokatlan és újszerű cselekményt írnak le. A lényeg tehát az, hogy azokat a könyveket szereted, amelyek valamiért különlegesek.

Szűz: Szűz jegyűként kimondottan nagy a tudásszomjad, ezért azok a könyvek kötnek le a leginkább, amelyek nemcsak elszórakoztatnak, hanem tanulhatsz is belőlük. Az életrajzi történetek és a valóságalapú könyvek biztos, hogy elnyerik a tetszésedet.

Mérleg: Egyensúlyra törekvő Mérleg jegyed miatt nem szereted a drámát, a kikapcsolódásban pedig a kiegyensúlyozottságot keresed, ezért csak akkor olvasol végig egy könyvet, ha a negatív cselekményszál mellett jelen van a pozitív is.

Skorpió: Érzelmekben gazdag Skorpió jegyűként mindig győzni akarsz, ezért a könyvek esetében is a sikertörténeteket elmesélő darabokat kedveled. Emellett imádod az igazságért harcoló, gyakran kilátástalan helyzetből a siker ranglétráját megmászó hősöket.

Nyilas: Szenvedélyes és kitartó Nyilas jegyed alapján rajongsz a misztikus történekért, de a komédiákat is szívesen elolvasod. Alapvetően rendkívül jó kedélyű teremtés vagy, ezért szívesen elnevetgélsz egy könyvön, az élénk fantáziáddal pedig nem esik nehezedre elképzelni a sci-fiket.

Bak: A csillagjegyed alapján elmondható rólad, hogy szeretsz tanulni, a könyvet terén pedig szereted a régi nagy klasszikusokat, melyek közül biztos, hogy bőven találsz alapdarabokat a könyvtárakban. Ha inkább új könyvet veszel a kezedbe, akkor a legfontosabb szempont az, hogy a mű hozzátegyen valamit a tudásodhoz, ezért a történelmi regények és az önképző könyvek illenek hozzád a leginkább.

Vízöntő: Vízöntő jegyűként híres vagy a segítőkészségedről, ezért olyan könyveket szeretsz olvasni, amelyek a lelkedre gyakorolnak hatást. Téged minden olyan téma leköt, ami az emberi viszontagságairól, jó és rossz érzelmekről szólnak, de a valósághű emlékiratok is lekötik a figyelmedet.

Halak: Halak jegyűként rajongsz az összetett, csavaros történetért, ezért azokat a könyveket szereted, amelyek esetében már kezdéskor azon gondolkodhatsz, hogy mi lesz a sztori vége. Nagyon szereted a váratlan fordulatokat, ezért a krimik illenek hozzád a leginkább.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló