Segíts másoknak érezni júliusbanÖt tanács, amelynek megfogadásával szebbé teheted a nyár második havát.Segíts másoknak is érezni: Amellett, hogy júliusban tudatosan kimutatod az érzéseidet, oszd meg a titkodat másokkal is, hogy hozzád hasonlóan ők is szabadon, élettel telien, boldogan és szerencsésen élhessenek.

Ennek érdekében bátran meséld el a tapasztalataidat és azt, hogy az érzelmek tudatos kimutatásával lehet teremteni és jó dolgokat bevonzani. Ha partnerre találsz abban, akinek ezt elmondod, akkor már együtt is csinálhatjátok, egymást erősítve, még több embernek segítve.

Meg fogod tapasztalni, hogy milyen mámorító szabadon érezni és kimondani a dolgokat. Ugyanakkor ne feledd, hogy nem csak a pozitív dolgokat kell kiengedned a bensődből, hanem a negatívakat is!

Ne szégyellj szomorú lenni, ha annak érzed magad, és tedd szóvá annak, aki megsértett! Júliusban a legfontosabb, hogy légy őszinte saját magaddal és másokkal, de csak finoman, hiszen a cél nem az, hogy megbánts másokat!

Gyógyító zarándoklat: Nem elég a nyaralás és a pihenés ahhoz, hogy testileg és lelkileg is meggyógyulj, ezért azt tanácsolja, hogy keress fel egy spirituális, gyógyító erővel rendelkező helyet. Ehhez nem kell külföldre utaznod, hiszen ilyen hely Magyarországon is található, sőt, akár a Mária Zarándokutat is bejárhatod részben, vagy egészben. Ez azért szükséges, mert így spirituális és szellemi szinten is megtisztulsz júliusban.

Ha ellátogatsz egy ilyen helyre, vagy elmész egy ilyen útra, akkor sikeresen megszabadulhatsz a benned lévő negatív energiáktól és a rád tapadt nem kívánt entitásoktól, ráadásul olyan új érzésekkel és tapasztalatokkal gazdagodhatsz, amelyek a szellemi fejlődésedet fogják szolgálni.

Jelentős felfedezéseket tehetsz és valamiképpen megvilágosodhatsz a nyár második havában. Ha valamilyen gyógyító helyre látogatsz el, akkor azzal a testi és lelki egészségednek tehetsz jót.

Fejezd ki érzéseidet: Júliusban engedd szabadon mindazt, ami benned bujkál! Ezt megteheted például úgy, hogy költeményt írsz, megénekled, elmondod másoknak, vagy kimutatod nekik, hogy mit érzel.

Ezt ne félj megtenni, mert elhiheted, hogy minél jobban felszabadítod magad érzelmileg, annál boldogabb, elégedettebb és szerencsésebb leszel, ugyanis az abszolút pozitivitás vonzza a pozitivitást!

Ne feledd, hogy azt kapod vissza, ami belőled sugárzik, főleg akkor, ha azt mutatod kifelé, amit őszintén érzel belül. Ha tehát tele vagy szeretettel és ez sugárzik belőled, akkor ezt fogod visszakapni.

Egyedül is útra kelhetsz: A nyár nemcsak akkor szép, ha a családoddal vagy a pároddal töltöd, hanem akkor is, amikor egyedül vagy. Ugyanez érvényes rád akkor is, ha egyedül élsz vagy nincs párod. Ebből következik, hogy bátran kelj útra egyedül is, mert abban nincs semmi „ciki” és biztos, hogy így is jól fogod érezni magad!

Igenis fontos, hogy mindenki szánjon magára egy kis időt, hogy egyedül legyen egy napot, vagy egy egész hétvégét, aminek időszakában elutazhat, vagy legalább elvonulhat gondolkodni, átértékelni és rájönni bizonyos fontos dolgokra.

Az egyedül töltött idő során az ember regenerálódik, miközben csak önmagában beszélget, hiszen csak akkor beszélgethetünk el a legjobban önmagunkkal, ha nincs körülöttünk senki más. Júliusban te is indulj útnak, hallgasd meg valahol a lelkedet! Szeresd jobban önmagad, de ne csak júliusban, hanem minden egyes nap!

Menj nyaralni vagy kikapcsolódni: A nyár második hava kiváló időszak a pihenésre, és tisztában van azzal, hogy minden ember számára fontos, hogy legalább egy rövidke nyaralás során feltöltődjön. Foglalkozz a testi és lelki egészségeddel, és függetlenül attól, hogy mi a munkád, mennyi pénzed van, tölts aktív pihenéssel néhány napot, vagy egy egész hetet!

Fogadd meg a tanácsot, rázd le magadról a terheidet, hogy friss energiákkal töltekezhess fel, mert ez elengedhetetlen ahhoz, hogy mozgásba lendüljenek a dolgok körülötted!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló