Ilyen energiák hatnak rád a csillagjegyed alapján júliusban!



Spirituális üzenetek a nyár második havára.Kos: Júliusban úgy érezheted, hogy rengeteg mindenen mentél keresztül az elmúlt időben, ezért arra vágysz, hogy végre egy kicsit fellélegezhess. Ha így van, akkor jó hír a számodra, hogy a pihenés és a nyugalom ideje hamarosan elérkezik az életedbe.

Bika: Az emberi kapcsolatok, az odaadás és a barátság időszaka számodra a július, aminek időszakában számíthatsz arra, hogy a hozzád közelállóknak szüksége van a gyengéd és szerető törődésre. A nyár második havában ezek a kapcsolatok legyenek a legfontosabbak a számodra, és mutasd ki mások felé a megbecsülésedet, a tiszteletedet!

Ikrek: Júliusban az lesz a legjobb, ha nem az érzelmeidre, hanem inkább az eszedre és az elmédre hallgatsz! A mostani helyzetedhez legalább egy érzelmi kapcsolatod fűz, ami miatt nem tudod azt a józan eszeddel megvizsgálni. Adj időt magadnak arra, hogy feldolgozd, miközben az érzéseidet tartsd egészséges távolságban, mert csak így jöhetsz rá, hogy az események helyes irányban haladnak.

Rák: Ha hajlandó leszel arra, hogy kipróbálj valami újat, akkor különféle tapasztalatokkal leszel gazdagabb, ez pedig pozitív változást fog hozni az életedbe.

Oroszlán: Júliusra jó és rossz híre is van számodra az égieknek. A rossz hír az, hogy egy helyzet, amely miatt mostanában aggódtál, a lehető legrosszabbul fog alakulni a számodra. A jó hír az, hogy ettől kezdve minden javulhat és ez is fog történni!

Szűz: Júliusban érzelmileg és lelkileg is beteljesedik egy baráti, családi, vagy szerelmi kapcsolatod. Ennek köszönhetően minden esélyetek meglesz arra, hogy további lépéseket tegyetek a bizalom, a szeretet, a teljesség és az egyenlő energiaátadás irányába.

Mérleg: Júliusban add önmagad, és inspirálj másokat pusztán az egyéniségeddel! Ne feledd, hogy az energiáid már azt megelőzően árulkodik rólad másoknak, mielőtt egyáltalán megszólalnál. A nyár második havában sokakat motiválhatsz a pozitív életszemléleteddel, az életkedveddel és az elhivatottságoddal, amellyel a saját utadat járod.

Skorpió: Júliusban elmondhatod magadról, hogy végeztél a belső gyógyítással és elhagytad azokat az egészségtelen ingereket, amelyek gyakran kínoztak a múltban. A belőled sugárzó csodás energia vonzani fogja a rászorulókat a nyár második havában, ezért légy számukra követendő példa, áruld el nekik a világosságod titkát, oszd meg velük a bölcsességedet és legyen hozzájuk néhány kedves szavad. Júliusban légy te az a változás, amelyet a világban látni szeretnél!

Nyilas: Könnyen lehet, hogy különböző szerepekben találod magad júliusban, ráadásul nem kizárt, hogy manipulálnod kell a dolgokat, ha azt akarod, hogy minden megoldódjon. Légy kitartó, nyugodt, rugalmas, nyitott és ne akard mindig megelőzni saját magad, mert ha mindez sikerül, akkor már el is intézted a legfontosabb feladatokat. Júliusban minden nap jutalmazd meg magad azért, mert képes voltál a helyes irányba haladni!

Bak: Júliusban képes leszel tartani a tempót abban a nagy rohanásban, ami most az életedet jellemzi, viszont könnyen elkövetheted azt a hibát, hogy csak a végeredményre koncentrálsz, ezért nem foglalkozol azzal, hogy átgondold a dolgokat. Ha kizárólag a saját céljaidat üldözöd és figyelmen kívül hagysz másokat, lehetőségeket, akkor ezzel mérgező légkört teremtesz magad köré.

Vízöntő: Júliusban ne hagyd, hogy a büszkeséged megakadályozzon abban, hogy elfogadd az őszinte segítségnyújtást! Sokat imádkoztál és könyörögtél a segítségért, amit a nyár második havában megkapsz, viszont lehet, hogy egy váratlan helyről. Fogadd el a támogatást!

Halak: Júliusban mindaddig addig a zsebedben érezheted a sikert, amíg képes leszel arra, hogy kiegyensúlyozott maradj és hajlandó leszel önfegyelmet gyakorolni, ugyanis az összpontosításod és az akaraterőd könnyen agresszióba torkolhat, ami miatt elesnél a céljaidtól.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló