Rólad mit árul el a keresztneved első betűje?



Tudd meg, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezhetsz!A, Á: A Földre azért érkeztél, hogy valamilyen fontos eseményen változtass, amit az is jelez, hogy rendkívül érzelmes vagy, szeretsz gondolkodni és sokat foglalkozol a szellemiséggel.

B: A te dolgod megteremteni a körforgást és értelmet adni a végtelenségnek.

C, Cs: Általában visszahúzódó vagy és félsz a változtatástól, pedig a sorsod szerint komoly titkok és jelentős feladatok várnak rád az életben.

D, Dz, Dzs: Megítélésed szerint sokkal egyszerűbb adni, mint kapni, pedig egyáltalán nem rossz dolog az, ha olykor te is elfogadsz segítséget, hiszen ha így teszel, akkor könnyebben érheted el a célodat, és beteljesítheted azokat az életfeladatokat, amelyek miatt a világra jöttél.

E, É: Az átlagosnál jelentősebb tennivalókat írt elő neked a sors, ha ez most nem is aktuális, akkor később az lesz. Ez a teher könnyen nyomasztóvá válhat, ami miatt letargikus, depressziós lehetsz.

F: Nehéz hazudni neked, becsapni pedig soha nem lehet, mert mindig a dolgok mögé látsz, még akkor is, ha megjátszod, hogy semmiről sem tudsz. Ugyanakkor ez a képességed egyszerre áldás és átok.

G: Felelősségteljesen gondolkodsz és cselekszel, valamint igyekszel más szemszögekből is megvizsgálni az élet nagy kérdéseit, és a hétköznapi nehézségeket is komolyan veszed.

H: Támogató és védelmező személyiséggel rendelkezel, amit nemcsak másokra alkalmazol, hanem néha saját magadra is kivetíted.

I, Í: Imádsz a központban lenni, de ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy extra figyelemre vágysz, ugyanis gyakran csak arról van szó, hogy így tudsz a többeknek segíteni és támogatást nyújtani.

J: Nagyon szereted a kreatív feladatokat, tennivalókat, amiket sokkal gyorsabban megoldasz, mint azok, akik körülötted élnek.

K: Nagyon erős személyiséggel rendelkezel, de hajlamos vagy azonban elhagyni magad, akkor pedig teljesen megváltozol, ugyanis elvárod, hogy mindenki kiszolgáljon.

L: Kiváló intuíciókkal és megérzésekkel áldott meg az ég. A tudat alatt érkező megerősítéseket kiválóan alkalmazhatod, ha kiismered azokat.

M: Mértéktartó, bölcs életszemlélettel megáldott személy vagy. Könnyen lehet, hogy ez az oka annak, hogy a barátaid és a családod mindig kikérik a tanácsodat, te pedig boldogan segítesz nekik.

N: Gyakran tervezetlenül cselekszel, olykor pedig képes vagy beleragadni a mindennapokba, a problémákba, amelyek akár az életkedvedet is tönkretehetik.

O, Ö: A többi ember kissé furcsának találhat, de az sem ritka, hogy érdekes, különleges ízléses vagy egyedi jelzőkkel illetnek.

P: Másokkal szemben elfogadó és megértő vagy, még abban az esetben is, ha ez nem ül ki az arcodra.

R: Az életedben a harmónia lehet az úr, ha képes vagy felismerni a képességeidet és a jó szolgálatába állítod az életedet.

S, SZ: Egyfelől szívesen lennél egyedül, szabadon, de másfelől igényled a társaságot és a szeretetet. Ezt a kettősséget gyakran nehezen egyezteted össze.

T, Ty: Érdeklődsz az ezotéria iránt, és ha nem is egész életedben, de annak egy szakaszában foglalkoztat, hogy mit tartogathat számodra a sors.

U, Ü: Rendkívül szerencsés légy az életben, hiszen az „U, Ü” betű alakja egy patkóra hasonlít.

V, W: Elképesztően erős akarattal rendelkezel, ami miatt valószínű, hogy már gyerekkorodban is elképesztően makacs voltál.

X: Egyfelől szeretnéd, ha te lennél a törvény, az irányító, míg az éned másik felének az együttműködés és az összefogás a legfontosabb.

Y: Egész életed választásokból és útelágazásokból áll, amire az „Y” különleges formájából lehet következtetni. Te biztos, hogy érdeklődsz a tudományok, a szellemi és értelmi kérdések iránt, valamint örömmel gondolkodsz az élet nagy kérdésein.

Z, Zs: Folyton a tökéletességre törekszel, ami jó és rossz is egyaránt. Akkor jó, ha a maximalizmusoddal senkit sem bántasz meg és saját magadat sem zsigereled ki. Akkor viszont rossz, ha mindenen és mindenkin átgázolsz azért, hogy elérd a célodat.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló