Ez az ajtó tárulhat fel előtted a közeljövőben!Ha választasz egy lapot az alábbiak közül, akkor megtudhatod, hogy melyik ajtó nyílik meg előtted a Kapuk Jóskártya szerint!1. Új kalandok kapu: Az életed alapjaiban változhat meg a közeljövőben, új lehetőségek tárulhatnak fel előtted, minden színesebb és gazdagabb lesz körülötted. A jóslat azonban csak akkor valósul meg, ha bátran beleveted magad az izgalmakba. Merészséggel rengeteg tapasztalatot gyűjthetsz, és olyan új emberekkel ismerkedhetsz meg, akik veled fognak tartani a kalandok tengerére!

2. Szerelem kapu: A szerelem ajtaja fog feltárulni előtted a közeljövőben. Ha párt keresel, akkor a hamarosan rátalálhatsz arra, aki szerelmet és boldogságot hoz az életedbe. Ha kapcsolatban élsz, akkor az erősebbé válhat, új szakaszba léphet a közeljövőben. Ez a szintlépés lehet bármi, amiben eddig nem volt részetek a kedveseddel.

3. Gyengéd bánásmód kapu: A közeljövőben egy olyan ajtó nyílik meg előtted, aminek küszöbét átlépve nyugodt, kiegyensúlyozott, békés időszakba vár majd rád. Ideje, hogy elcsendesedj, magadba nézz! Muszáj kapcsolatba lépned a lelkeddel, ám ez csak akkor sikerül, ha önmagadra fordítod a figyelmedet, és meghallgatod, hogy a lelked mit szeretne, mire vágyik. Életed új fejezete a szellemi fejlődésről fog szólni.

4. A bőség ápolása kapu: Hamarosan megnyílik előtted az az ajtó, amely túloldalán a jólét vár rád. Ha belépsz azon az ajtón, akkor az Univerzum minden jóval, bőséggel el fog halmozni téged.

Ugyanakkor a Kapuk Jóskártya arra figyelmeztet, hogy az egy dolog, hogy megkapod a bőséget, de annak megtartásáért már neked kell megdolgoznod. Gazdálkodj jól és okosan, adj hálát a bőségért, amiből adj másoknak is, mert csak így kaphatsz te is!

5. Ültess magvakat kapu: Vedd elő a régi terveidet, álmaidat, mert hamarosan kitárul előtted az az ajtó, amelyen belépve lehetőséged lesz elvetni a terveid magvait. Az teljesen mindegy, hogy mi a vágyad, a célod, mert annak megvalósításán mindenképpen érdemes lesz dolgoznod az életed következő időszakában!

Annak érdekében, hogy a jóslat teljesüljön, vegyél erőt magadon, tervezz, majd tedd meg a megvalósításhoz szükséges lépéseket! Ha most ügyes leszel, akkor a következő kapu, ami megnyílik előtted, az aratás lesz, ami azt jelenti, hogy majd élvezheted a munkád gyümölcsét.

6. Sodródj az árral kapu: Hamarosan eggyé kell válnod az Univerzummal, sodródnod kell az árral, és csak hagyd, hogy a dolgok megtörténjenek veled. Most hinned kell abban, hogy az Univerzum csak olyasmit tesz veled, ami szükségszerű és komoly célja van.

Nyugodtan engedd el az irányítást, ne félj az új lehetőségektől, újdonságoktól, élettől, hanem ragadd meg azokat, mert ha így teszel, akkor hamarosan csodákban lesz részed!

7. Öleld magadhoz a jövőt kapu: Hamarosan megnyílik előtted a jövőbe vezető ajtó, ami azt jelenti, hogy hamarosan megvalósulnak azok a vágyaid és terveid, amelyekre régóta vársz.

A Kapuk Jóskártya szerint tehát az előtted álló időszakban megérkezik a jövő, amit megálmodtál magadnak, megvalósul, amit szerettél volna, az életedet pedig végre úgy élheted, ahogy elképzelted. Ha nem is az összes, de az álmaid nagy része valóra válhat a közeljövőben.


8. Higgy a varázslatban kapu: Egy különleges ajtó nyílik meg előtted a közeljövőben. Amennyiben hajlandó leszel ezen belépni, akkor egy olyan csodákkal és varázslattal teli, gazdag világban találhatod magad, ahol bármi megtörténhet veled.

Az sem kizárt, hogy ideje megtanulnod hinni a csodákban, a varázslatban, abban, hogy az emberrel bármikor történhetnek elképesztő dolgok, amiket megidézhet az életébe. Lehet ez váratlan gyógyulás, szerencse, amire nem számítottál, vagy bármi más, amiről eddig azt hitted, csak a meséken fordulhat elő. Életed következő szakaszában meg kell tanulnod hinni a láthatatlan erőkben.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló