Milyen hatással van rád az alkohol?A csillagjegyed alapján kiderül, hogy mit hozhat ki belőled az ital.Kos – A vicces: Imádod az összes ivós játékot, szereted a gyors köröket. Amikor becsípsz, akkor kimondottan szórakoztató a közeledben lenni, mert mindenkit megnevettetsz, viszont mivel ilyen állapotodban vagy a legőszintébb, ezért igencsak éles lesz a nyelved.

Bika – A boldog: Leginkább akkor vagy kedvelhető becsípett állapotodban, ha a barátaiddal, családtagjaiddal időzöl, mert a társaságukban tudsz igazán kibontakozni. Arra azonban oda kell figyelned, hogy ilyenkor rendkívül balkezes leszel, de legalább tudsz nevetni a saját bénázásodon.

Ikrek – A szószátyár: Ikrek jegyűként józanul is bőven eleget beszélsz, de ha lerészegedsz, akkor aztán tényleg nem lehet leállítani. Ilyen állapotban mindenkivel flörtölsz, akivel csak lehet, aminek oka talán az, hogy rendkívül hálás vagy azért, ha valaki meghallgat.

Rák – A lobbanékony: Ha valaki beléd köt, amikor becsíptél, akkor azt megkeserüli, ugyanis ilyenkor olyan vagy, mint egy gyutacs, aminek meggyulladásához elég egyetlen szikra. Ilyenkor kitörsz, kiabálsz, veszekszel.

Oroszlán – A táncoslábú: Ha iszol, akkor senki sem tarthat vissza attól, hogy táncra perdülj, ugyanis számodra az alkohollal vegyített tánc amolyan terápia, így akár hajnalig is képes vagy ropni a táncparketten.

Oroszlán jegyűként soha nem vallanád be, hogy lerészegedtél, de az tény, hogy jól bírod az alkoholt. Imádod a merész játékokat, a határokat mindig betartod.

Szűz – A nem túl szerencsés: Szűz jegyűként elég bénácska leszel, ha túlzásba viszed az ivást, de ezt te is tudod magadról, éppen ezért próbálod kerülni az ilyen helyzeteket, ráadásul nem is szeretsz becsiccsenteni.

Ha ez mégis megtörténik, akkor sokszor bárgyún mosolyogsz, nekimész valaminek, feldöntesz valamit, esetleg össze-vissza beszélsz különös témákról. Te vicces és szerethető vagy pityókás állapotodban.

Mérleg – A kontrollálatlan: Józanul kellemes és kiszámítható teremtés vagy, de ittasan furcsa leszel, ugyanis olyankor nem foglalkozol a határokkal, csak vedelsz és sorozatosan kínos szituációkba keveredsz. Ugyanakkor soha nem bánod meg, amit részegen tettél, viszont fontos, hogy ittas állapotodban mindig legyen veled valaki, aki vigyáz rád.

Skorpió – Az okos(kodó): Ha túlzásba viszed az italozást, akkor okoskodóvá válsz, úgy érzed, hogy mindenkinél mindent jobban tudsz, mindenhez hozzá akarsz szólni, amit meg is teszel, és igyekszel olyan helyzetet teremteni, amelyben megmutathatod, hogy micsoda intelligenciával rendelkezel. Mindennek tetejébe még szarkasztikus és csipkelődő leszel, aki mar, ám ez már olyasmi, ami józanul is jellemző rád, ha Skorpió a csillagjegyed.

Nyilas – A spontán: Nyilas jegyűként spontán és szerethető leszel, ha túlzásba vitted az alkoholfogyasztást. Ilyenkor bármiben benne vagy, így például szívesen kipróbálod az új játékokat, vagy egy bárt.

Ittasan könnyen elengeded magad, ezért egyszerűbben teremtesz kapcsolatot az emberekkel, főleg azokkal, akik hozzád hasonló állapotba kerültek az alkoholtól. Az egyáltalán nem érdekel, hogy mások mit beszélnek a hátad mögött, mert te csak jól akarod érezni magadat.

Bak – Az elegáns: Bak jegyűként tisztában vagy a határaiddal, amiket rendkívül ritkán lépsz át. Abban az esetben, ha mégis ittas állapotba kerülsz, akkor is elegáns, klasszikus, figyelmes, odaadó és érdekes ember maradsz.


Vízöntő – A sírós: Ha ittas állapotba kerülsz, akkor kíméletlenül előtör belőled az érzelmes oldalad, és szinte kiköveteled magadnak, hogy mások csak rád figyeljenek, vigasztaljanak, babusgassanak, mert ilyenkor jól esik, hogy őszinte lehetsz és megnyílhatsz.

Halak – A merész: Józanul visszahúzódó és álmodozó vagy, de ha beittál, akkor az merésszé és bátorrá tesz. Ittasan akár egy ország meghódítására is képesnek érzed magadat, és általában addig folytatod az alkoholizálást, amíg teljesen ki nem ütöd magad.

(Forrás: femcafe.hu)

Ajánló

Ajánló