Szellemvadász túrát szerveznek a démoni Sallie-házban



Állítólagos kísértetjárta épületek, ahova te is ellátogathatsz, ha van hozzá bátorságod.A Sallie-ház: Atchison, Kansas: Egy család állítása szerint kislányként mutatkozó démon vert tanyát a Kansasben található Sallie-házban. Az 1990-es években a hát bérlői, Debra és Tony Pickman arról beszéltek, hogy különös eseményeket tapasztaltak a házban, így például villogó fényeket, jelenéseket, rejtélyes hangokat, ráadásul megmagyarázhatatlan karcolásokat, nyomokat és égési sérüléseket fedeztek fel a testükön. A szóbeszéd szerint mindezt egy Sallie nevű fiatal szellem okozta.

A ház más bérlői, Bobby, Colleen Humbard és lányuk, Heather megerősítette a Pickman család állításait, ugyanis ők is látták és hallották Sallie-t, akiről Heather azt mondta, hogy a képzeletbeli barátja, ám a jelek szerint egyáltalán nem barátságos.

Az, hogy mi az igazság, senki sem tudja, de az biztos, hogy a ház honlapja vezetett túrákat, illetve különleges éjszakai látogatásokat kínál azoknak, akik elég bátrak ahhoz, hogy betegyék a lábukat a Sallie-házba.

Lizzie Borden ház a Fall Riverben, Massachusettsben: 1892-ben gyanúsították meg az apja és a mostohaanyja megölésével Lizzie Bordent, ám a bíróság elé állított nőt felmentették a vádak alól. Napjainkban a Massachusettsben található Fall Riverbe látogatók arról számolnak be, hogy hallották Lizzie nevetését, de az is előfordult, hogy egy szobalány segélykiáltásaira figyeltek fel, míg mások úgy érezték, hogy Lizzie meggyilkolt szülei leselkednek.

Az épület ma múzeumként és panzióként üzemel, úgyhogy bárki ellátogathat oda, ha saját maga akar meggyőződni arról, hogy paranormális jelenségek valódiak-e.

A Queen Anne Hotel a kaliforniai San Franciscóban: A ma 48 szobás szállodaként üzemelő Queen Anne hotel elitiskolaként fogadta a lányokat 1890-ben. Állítólag azonban nemcsak vendégekkel lehet találkozni a San Franciscóban található szállodában, hanem az iskola egykori igazgatójának, Miss Mary Lake szellemével is.

Miss Mary Lake egykori irodája a 410-es szoba volt, ahol állítólag az ott megszálló vendégek arra ébrednek, hogy a takarójukat szorosan maguk köré tekerték az ágyban, vagy a ruháikat kicsomagolva találják.

Kereskedőház Múzeum New York-ban: Tudva azt, hogy a Kereskedőház Múzeum az egyetlen XIX. századi családi ház New Yorkban, nem meglepő, hogy szellemtörténetekhez adott ihletet. A Tredwell család több, mint 100 éven keresztül élt az épületben, ahol 1933-ban meghalt a család utolsó ott élő tagja, Gertrude.

Napjainkban a személyzet, a látogatók, de még az utcán arra járók is azt állítják, hogy megmagyarázhatatlan dolgokat tapasztalnak a Kereskedőház Múzeumban. Azt, hogy ez mennyire igaz, mindenki megtapasztalhatja egy gyertyafényes szellemtúrán.

Híres Whaley-ház a kaliforniai óvárosban, San Diegóban: Bevándorlás bűne miatt akasztották fel James „Yankee Jim” Robinsont 1852-ben. Pár évvel később Thomas és Anna Whaley házat épített a kivégzés helyén, ahol elég gyorsan megjelent Yankee Jim szelleme, akiről azt állítják, hogy hallani a lépéseit az épület körül.

Állítólag Mr. és Mrs. Whaley, egy fiatal lány és egy kutya szelleme sem tud elszakadni a helytől, amit a TIME szerint az Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztériuma kísértetiesnek minősített az 1960-as években.

A Trans-Allegheny elmegyógyintézet Westonban, Nyugat-Virginiában: 1864-ben nyitott a 250 beteg fogadására képes transz-alleghenyi elmegyógyintézet, ahol az 1950-es években már 2400 páciens élt, vagy inkább szenvedett, ugyanis a túlzsúfolt épületben embertelen körülmények uralkodtak, így például voltak, akiket ketrecekben tartottak.

Az elmegyógyintézetet 1994-ben bezárták, ám mégsem áll üresen, legalábbis a látogatók szerint, akik paranormális jelenségekről számoltak be, illetve arról, hogy betegek szellemei bolyonganak szobáról szobára.

Napjainkban este 9 órától induló szellemvadász túrákat szerveznek az egykori transz-alleghenyi elmegyógyintézetbe.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló